Ēdiens lidmašīnā.

Reitings 83
Reģ: 31.12.2015
Sveiki!
Es februārī lidoju ar WizzAir uz Vāciju. Bija doma paņemt kaut ko pagraužamu, bet nezinu, vai var ņemt piemēram konfektes, izvilkt no somas un ēst lidojuma laikā. Nojauta saka, ka lidmašīnas apkalpe var piesieties par ēdienu. Pieredze ? Ja ir, tad lūdzu padalieties..(s)
31.12.2015 14:50 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Ja jums traucē runāšana un ēšana, kā jūs izturat mazu bērnu bļaušanu lidmašīnā? Nē, nopietni? Mani patiešām interesē.

Nezinu nevienu, kas priecātos, ka lidmašīnā tuvumā apsēžas ar raudošu zīdaini :-D Nu tāpat vien jāpiecieš, neko darīt. Ar ilgstošu skaļo ēšanu vai blakussēdētāju, kas izvelk ķilavas ar olām tieši tāpat - sajūsmas nav, bet nu neko, sēdi un pieciet.
03.01.2016 02:39 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mio-jaa !!!Iipasi ,ja jaalido 10+ st!!!:-D
03.01.2016 03:03 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ir arī tāda lieta kā savienotie reisi. Ja cilvēks ēd 2h ilga lidojuma laikā, nevajag uzreiz padomāt, ka viņš ir izbadējies cūka, kas nevarēja paēst lidostā vai paciesties tās 2h. Man pašai ir gadījies, ka, izkāpjot no vienas lidmašīnas, jau lidostas balstiņa saka, ka pēdējais aicinājums pasažieriem ierasties konkrētajā geitā, kas ir mans nākamais lidojums. Ne reizi vien esmu skriešus skrējusi uz nākamo lidmanšīnu.
Turklāt, ja jāizvēlas, vai sviestmaizi apēst lidostā, stāvot rindā, vai lidmašīnā, kur ir ērts galdiņš, tad izvēlēšos otru variantu.

Protams, ka nekādas kotletes vai ķilavas lidmašīnā nekad neēstu!
03.01.2016 10:28 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Kas vainas belaša smaržai ? (t) Tieši otrādāk smaržo tā , ka pašai siekala sāk tecēt un arī sagribās . Tas taču tas pats pončiks tikai pildīts ar gaļu . Ja nav pārbāzts ar sīpoliem ( vot tas toč ir pretīgi ) , tad smarža ir apetalīga !
03.01.2016 11:02 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Cilvēki , kas ēd , man nemaz netraucē , tieši otrādāk padomāju , ka forši , ka tā paņēma , var noīsināt laiku , paēst un vēl lieki nestresot par lidojumu . Bļaustošie sīči un bērni visvairāk tracina , it sevisķi kad vēl palaiž kādu skriet pa to šauro ietvi (t)(e)
03.01.2016 11:05 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Bērni ir pēdējais, kas man var traucēt. Protams, ja bļauj nonstopā, ir nepatīkami, bet nekādā ziņā nepukstēšu un neaizrādīšu vecākiem, lai aizvet muti bērnam. Ir bērni, kuri ir aktīvi un nevar nosēdēt mierā divas stundas, pat man or grūti nosēdēt reizēm, kur nu vēl bērniem, kuri vēl neprot savaldīt savas emocijas.
Ir aviokompānijas, kuras piedāvā aukles reisa laikā. Respektīvi-izklaidēs jūsu bērnu, lai tādu trači lidmašīnā nebūtu.
03.01.2016 11:19 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Kas vainas belaša smaržai ? Tieši otrādāk smaržo tā , ka pašai siekala sāk tecēt un arī sagribās . Tas taču tas pats pončiks tikai pildīts ar gaļu . Ja nav pārbāzts ar sīpoliem ( vot tas toč ir pretīgi ) , tad smarža ir apetalīga !

Tas ir ļoti subjektīvi. Es belašus neēdu un arī viņu smarža man noteikti ir drīzāk negatīva nekā pozitīva - jebkurā situācijā, arī, ja esmu izsalkusi un virtuvē. Droši vien tev arī ir kādas ēdienu smaržas, kas nepatīk.

Bet neapšaubāmi tas ir ēdiens ar ļoti stipru smaržu, un tādus vispār nevajadzētu ēst transportos - arī vilcienos un autobusos, ne tikai lidmašīnās. Man kopumā nepatīk stipra ēdiena smarža tam neparedzētās vietās (transportā, birojā utt.), pat, ja tas man garšo un smarža kopumā patīk.
03.01.2016 13:10 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kas vainas belaša smaržai ? Tieši otrādāk smaržo tā , ka pašai siekala sāk tecēt un arī sagribās . Tas taču tas pats pončiks tikai pildīts ar gaļu . Ja nav pārbāzts ar sīpoliem ( vot tas toč ir pretīgi ) , tad smarža ir apetalīga !

Pa lielam nav ne vainas, ja to ēd savās mājās vai svaigā gaisā, ja to dara slēgtā telpā, tad jā - problēmas ir nevis tiem cilvēkiem, kuriem tas varētu nepatikt (protams, ja tāds cilvēks nesāk aurot virsū, tad jā, psihe nestabila), bet cilvēkam, kas nedomā par apkārtējiem.. Ieteiktu Tev apēst to belašu karstā vasaras dienā autobusā, kurā nav vaļā logi. Tu dzirdēsi par sevi visu (un ne bez pamata).
03.01.2016 13:16 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
gan jau , ja belaša vietā smaržotu pēc Mcdonalda , nevienai tiiiik kraki pa nevriem nedotu:-D:-D
03.01.2016 14:09 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Edmu edusi lidmasina tiri aiz satraukuma , ne taa , ka baigi est gribetos. Bet edu visadus gumijas lacisus, sokoladi, mazas bulcinas utt :-D
Citi ari eda, konservus vai citas smakojosas lietas gan bekaniju, bet sviestmaizes, sokolades jaa, viss Normali, taa kaa drosi nem un ed.
03.01.2016 14:17 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Ja ir savienotie reisi, tad parasti starp reisiem pa Eiropu ir apmēram 30/40 minūtes starpā, lai var paspēt uz nākamo reisu, ja ir kaut kur tālāk, tad ir ilgāks laiks, un parasti nākamā lidmašīna nedaudz pagaida, ja nokavē reisu, tad izlido ar nākamo reisu.

Ēdiet tak lidmašīnās, neviens tak neliedz ēst, vienkārši katrs izsaka savu viedokli. Es lidmašīnā 3 stundu lidojumā neēstu, jo man nemaz neprasās, es vienmēr pirmstam paēdu. Un ko jus darītu, ja lidotu uz ASV, kur visdrīzāk ar jūsu ēdienu neielaistu un jums uzreiz sagribētos ēst, bet līdz ēdiena pasniegšanai lidmašīnā būtu jāgaida stunda?
03.01.2016 14:19 |

Reitings 22
Reģ: 24.06.2015
Ēdiet tak lidmašīnās, neviens tak neliedz ēst, vienkārši katrs izsaka savu viedokli. Es lidmašīnā 3 stundu lidojumā neēstu, jo man nemaz neprasās, es vienmēr pirmstam paēdu.

Nu, tak neēd un esi laimīga, ka neesi viena no tām badmirām, kas uzklūp ēdienam uzreiz kā iesēžas lidmašīnā. Un kamēr kāds ēd, neskaties viņam virsū, prātojot kāds gan viņš nekauņa, bet pavēro tos pārējos, kuri neēd un sapratīsi, ka lidmašīnā ēd mazākā daļa cilvēku. Un varbūt savam sirdsmieram vienkārši pieļauj, ka visi nav tu un visi varbūt neatrod laiku pirms lidojuma paēst. Vai tie, kas ēd, ir pieraduši ēst vairāk kā trīsreiz dienā. Vai arī viņiem ir bail lidot un, kaut ko garšīgu uzēdot, viņi novērš domas no bailēm... Vai tie var būt miljons citi varianti.

Bet, redz, ka ir cilvēki, kuri ir gatavi sēdēt un rēķināt stundas un minūtes, lai pamatotu, kāpēc visiem citiem noteikti būtu jāsēž lidmašīnā, nepieskaroties ēdienam, JO TAS KĀDU VAR KAITINĀT. :-D
03.01.2016 16:09 |

Reitings 594
Sialea-lea, tu vari arī man nebraukt augumā. Ja nemāki normāli izteikties, tad neraksti. Izlasi to, ko es rakstīju - lai cilvēki, kuri grib ēst lidmašīnās, lai ēd, es izteicu savu viedokli.
03.01.2016 16:19 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Sialea ++ ;D
03.01.2016 16:28 |

Reitings 22
Ja tu sajuties tā, ka es braucu augumā, tad žēl. Es tieši tāpat kā tu un visas citas šeit izsakam viedokļus un diskutējam.
Tu biji viena no meitenēm, kuras sašuta par ēšanu lidmašīnā, savu sašutumu pamatojot ar to, ka ES PAĒDU PIRMS LIDOJUMA UN MAN NEGRIBAS. Tieši tik amizanti. :-D Bet tie visi citi taču nav tu. Un uz to es arī norādu.
03.01.2016 16:32 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
First world problems :D
03.01.2016 16:45 |

Reitings 594
Es NESAŠUTU, es tikai nesaprotu, kādēļ īsajos lidojumus jāēd tāpat kā tu nesaproti mani, tikai tā vietā, lai normāli izteiktos, tu man novēli būt laimīgai, ka es neesmu tāda un apgalvo to, ka mani tas kaitina

Neko tādu es neesmu teikusi un nesaku, ka visi cilvēki ir tādi paši kā es. Pie tā arī es palikšu un vari man nemaz neatbildēt, jo mūsu viedokļi nesakritīs.
03.01.2016 17:00 |

Reitings 22
Nu, re kādas te mēs visas neaizskaramas savos viedokļos.

"Es nesaku, ka visi cilvēki ir tādi paši kā es, bet tomēr nesaprotu, kādēļ kādam īsajos lidojumos jāēd, jo es tak pirms tam paēdu un man tajās 3h lidmašīnā nemaz neprasās."
Kaut kā tā. Āmen :-D

Neuztver taču tik tieši, es savu viedokli izteicu kā reakciju uz tavu un līdzīgajiem viedokļiem, kuri pauda vēl lielāku neiecietību pret lidmašīnā ēdošajiem cilvēkiem. ;-)
03.01.2016 17:19 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Es NESAŠUTU, es tikai nesaprotu, kādēļ īsajos lidojumus jāēd tāpat kā tu nesaproti mani

Bet ēdēji tev ir skaidrojoši vairākus iemeslus, tieši tāpēc lai neēdāji saprastu. Kamēr neēdāji (izņemot pamatoto par iespējamām smakām) argumnetus nemin. Cik es saprotu vienakrši besī un viss - un tad man jūsus žēl, jo nu ir traki, ja ar tevi nekā nesaistītas darbības tevi var kaitināt.
03.01.2016 17:24 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
es needu biezhi lidmashinas, bet es shad tad uzeedu, lai atrak celjsh paiet.

Mans isakais lidojums, kur deva est bija 45 minutes(?), maximums 1h15 min., kur deva est, nu forshi, iekap, paed un kap aara.
03.01.2016 17:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits