Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesaprotu

Reitings 84
Reģ: 23.12.2014
Sveikas šā gada pēdējajā dienā!
Tātad mans stāsts. Tiekos ar vīrieti kādus četru mēnešus, es pat nesaprotu vai esam kopā vai nē. man viņš ļoti patīk, un arī viņš saka, ka es viņam. Bet šīs viņam ir pirmās tik nopietnas izveidojušās attiecības, un viņš ir arī nevainīgs. Tas viss jau nav nekas slikts, tikai man šķiet, ka viņš ir tik kautrīgs un daudzās situācijās inicatīcu uzņemos es. Es viņam saku, ka vēlētos vairāk laika pavadīt kopā, atpūsties, izklaidēties, bet viņš saka, ka viņam nelikās, ka es to gribu. Dažreiz liekas, ka šajās attiecībās es ieguldu tik daudz un tiešām vēlos būt ar viņu, bet nejūtu to pašu degsmi no viņa. Vai tas tiešām ir pieredzes trūkums vai kaut kas cits? Tapēc vēlos zināt kā ir tām meitenēm, kuras jau gadiem ir kopā ar pušiem, kuriem jūs bijāt pirmā? Vai arī tā sākumā bija?
31.12.2015 10:42 |

Reitings 1265
Reģ: 10.03.2015
Atkarīgs no tā, cik viņš ir vecs. Iespējams, ka viņam pašam šīs attiecības nevajag, bet ir spiediens no ģimenes/apkārtējās sabiedrības, ka vīrietim noteiktā vecumā ir jābūt attiecībām, citādi būs uzspiests zīmogs, ka esi gejs.
31.12.2015 10:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits