Dzīvokļa lielums? Ūdens patēriņš? Kāda ir maksa par kvadrātmetru? Es arī varu pa 156 nodzīvoties, tecinot cauru dienu ūdeni. Ir lietas, kas atkarīgas no tevis arī.
Nu ja daudz lieto karsto ūdeni, liels dīvoklis, augsta apsaimniekošanas maksa, nerenovēta apkures sistēma, tad tas ir ok.
Man ziemā ir aptuveni 90 eiro par 2 istabu dzīvokli.
Kā jau te minēja - tas atkarīgs no daudziem faktoriem.
Par sevi teiktu, ka ok, jo mums tikai apkure gandrīz 100 EUR un elektrība 60 EUR + viss pārējais vēl. 2-istabu dzīvoklis, ārpus Rīgas. Šim dzīvoklim tiešām nereālie komunālie (t)
Man ir vecs dzīvoklis, ar veciem radiatoriem, cilveks dzīvo pieticīgi, 2 istabas, komunālie 160€,
Un ir vel viens dzīvoklis, kur dzīvoju es un tecinu ūdeni 24/7 :D arī 2 istabas, jauni radiatori, ļoti silti mājās, bet komunālie 60€.
Vispār gribas pieķerties klāt tiem apsaimniekotājiem pirmajā dzīvoklī, jo nu nav ok tādas summas.
Dzīvoju trīsistabu dzīvoklī, Liepājā, pēdējais rēķins ar visu apkuri kopā bija 95 eur, bet nu novembris bija silts, kurināja minimāli. Parasti, kad sals, stiprāka ziema, tad uz kādiem 130 eur jārēķinās.
50 m2, divistabu, Rīgas centrs, pirmskara māja. Bez apkures zem 60€, ieskaitot internetu, televīziju, fiksēto un mobilos telefonus, gāzi, elektrību, ūdeni, apsaimniekošanu utt.. Apkure vidēji 30 - 90€, tātad ziemā viss kopā max 150€.