Drauga ģimene...

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sveikas!
Mēģināšu savu garo stāstu kaut kā sāīsinātāk izstāstīt.
Abiem ar draugu ir pirmās nopietnās attiecības ar kopdzīvi,drīz būs gads kā esam kopā.Draugam vecāki šķīrušies.Tēvam ir cita ģimene.Mamma viena.Ir māsa.Ar māsu iepzinos pirmo,esam draudzenes.Viņa mūs abus iepazīstināja.
Kopumā es ne par ko nevaru sūdzēties.Ja vien drauga ģimene.Viņa ir īpatnēja.Tēvs ir jauks,sirsnīgs, bet izskatās,ka brīžiem nezina ko man teikt.Draugam brauc augumā,ka vajag vairāk sasniegt un salīdzina ar māsu.Zsvētkos gan pateica,ka draugs esot audzis un viss skaisti.
Mamma arī jauka, bet tuvu sev nelaiž.Lietas kārto caur manu draugu,nevis piezvana man.Kaut gan es esmu teikusi,ka var droši man pa taisno.Manam draugam nav pateikusi nevienu labu vārdu (draugam 25).Labā visur un vienmēr ir viņa māsa.Man ir ļoti skumji uz to noskatīties,jo zinu,ka viņa māsu mīl vairāk.Es protams viņu abu (mammas un māsas draudzīgajā lociņā netieku ielaista).
Māsa šodien sarakstās ar savu draugu.Pa fikso izdomāja,tikai ģimene, tas ir asinsradinieki.Vecmāmiņas nav uzaicinātas es arī neesmu.Par to esmu ļoti aizvainota.Jo viņu es uzskatu par savu ģimeni.Pie tam esam draudzenes.Viņa man ne vārda par savu sarakstīšanos nav teikusi.Ok,kāzas lielas taisīs vasarā.Lai jau.Draugs zināja,ka man tas nepatiks,ka neesmu uzaicināta.Ir aizbraucis viens pats.Es neesmu no tām,kura par katru cenu uzprasīsies.It kā varēju pateikt,uz zagsu jau varēji uzaicināt.Tomēr to neizdarīju.
Noteikti domāju ar viņu šo visu izrunāt.
Zinu,ka man nav jādzīvo ne ar drauga tēti,ne mammu, ne māsu.Bet kaut kā sirdī nav siltuma.Kaut gan Ziemassvētki mums visiem kopā bija jauki,skaisti un silti.
30.12.2015 14:55 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Story
Ne tak.
Nebija 3 otras puses, un par visiem kopa tie vareja but 40e, ja zinu kur un ko vini eeda.
Ok, vinas darisana, bet mes neesam nekadi taalie radi.
30.12.2015 17:09 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu bet ja tik radinieki, tad tik radinieki. Tur nav ko sacepties par to. Es vel saprastu ka tā sāpe būtu ja jūs kopā būtu gadus 10 un ar visiem radiem būtu super puper labas attiecības. Vot tad es arī varbūt justos aizvainota, bet nepilns gads kopā un grib lai visi tevi uzreiz pieņēmuši kā ģimenes locekli.
30.12.2015 17:12 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Māsa šodien sarakstās ar savu draugu.Pa fikso izdomāja,tikai ģimene, tas ir asinsradinieki.Vecmāmiņas nav uzaicinātas es arī neesmu.Par to esmu ļoti aizvainota.Jo viņu es uzskatu par savu ģimeni.

Par kādu ģimeni tu tur uzskati viņu? Kas tu esi? Sieva brālim? Vai parasta draudzene?

Pēdējā laikā cosmo vienas izdomātas problēmas - neapzveica uz zsv vīra ģimene, neuzaicināja uz kāzām utt... Ko jūs varat ņemties un censties būt sveša daļa no ģimenes??? Pienāks, varbūt, arī jūsu laiks, kad varēsiet teikt, ka esat radinieces, šobrīt tieši tu esi vienkārša draudzene.

nu, iespējams, ka tie 40euro iešām bija izšķiroši.

un tu vienīgā radinieka sieva vai draudzene? beidziet būt egoistes! Nu nav šodien visi tādi miljonāri, lai varētu uzaicināt visas "īpašās" brāļu utt. otrās puses.
30.12.2015 17:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Galu galā, tā ir viņas diena un viņas izvēle, citiem par to nebūs teikšana kas un kā.
30.12.2015 17:14 |

10 gadi
Reitings 10290
un tu vienīgā radinieka sieva vai draudzene? beidziet būt egoistes! Nu nav šodien visi tādi miljonāri, lai varētu uzaicināt visas "īpašās" brāļu utt. otrās puses.

Un tagad izlasi manu komentu.
30.12.2015 17:15 |

Reitings 638
Mana vīra māsīca arī pagājšgad precējās (baznīca+ pēc tam pusdienas) ģimenes lokā, aicinātas nebija neviena radinieka otras puses, pat sava brāļa nē.

Bet tu esi tikai vīra māsīca, es ar neaicinātu. Ja nu vienīgi nebūtu ļoti tuvas.....

Tā tik liekās, kas tur kāzas, bet katrs cilvēks "izmaksā"!!!! Ja jau esi precējsuies, tā kā nezinātu????
30.12.2015 17:21 |

Reitings 8272
Pirmkart,atceries,ka tava vira (kurs vel nav tavs virs) radi nav tavi radi. Tu esi kopa ar vinu gadu.nu ja jus nedzivojat rokasstiepiena attaluma,jusu tiksanas reizes nema nav bijusaa tik daudz,lai tu viniem ta iekristu sirdi. Un mate ar meitu ir mate ar meitu. Tu vinam neesi nekas. Nu taa nu tas ir. Nu tu esi si viriesha draudzene tikai gadu. Nevajag uzreiz iztaisities it ka jus butu jau 10 gadus kopa. Ne visi uzreiz ir atverti. Neko sliktu vini tev nedara un nesaka. Un tas ir pats galvenais
Vini varbut ar vel ta isti nav noskanojusies. Negrib tev tik atri piekerties,ja nu attiecibas izjuks. Un par kazam-nu vini neaicinaja pat omes. Ko tu nemies??? tu esi brala draudzene, ne jau vinas sirdsdraudzene.
30.12.2015 17:22 |

10 gadi
Reitings 10290
ShabbyEve
Neesmu nekada vira masica un viapar par mani nav si diskusija.

Un zini, ws savas kazas vareju uzaicinat visus, un esmu prieciga par to. Bet ka jau teicu, iespejams tie dazi desmiti bija izskirosi.
30.12.2015 17:27 |

Reitings 638
Un zini, ws savas kazas vareju uzaicinat visus, un esmu prieciga par to. Bet ka jau teicu, iespejams tie dazi desmiti bija izskirosi.

tieši tā! daži nevar! Es arī nebiju māsīcas (mēs esam ļoti tuvas) kāzās, jo viņiem pat 5 euro bija izšķiroši, jo nauda bija tik cik bija un no bankas!
30.12.2015 17:29 |

10 gadi
Reitings 13809
Es uzskatu, ka tas nav smuki. Jo piederu pie tiem cilvēkiem, kas uzskata, ka, ja aicina cilvēku, kuram ir otrā pusīte, tad aicina arī šo otro pusi.
30.12.2015 17:33 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tas, ka puiša māsa, ģimene pret Tevi labi izturas, nebūt nenozīmē, ka viņi Tevi uzskata par daļu no ģimenes, varbūt vienkārši ir pieklājīgi, jo gads attiecībās ir ļoti maz, turklāt Tu neesi sieva, tikai draudzene.

Man bija ļoti līdzīga situācija, otro reizi, kad ar vīru precējāmies, kāzas taisījām ļoti šaurā lokā, tikai ar ģimenēm, tuvākajiem draugiem, gribējās tādu ļoti omulīgu, sirsnīgu pasākumu. Un mana brāļa draudzene arī netika ielūgta, jo viņa man nav tuvs cilvēks, par ģimenes daļu viņu neuzskatu, varbūt es domātu citādāk, ja mans brālis viņu pozicionētu kā ļoti svarīgu cilvēku, censtos padarīt viņu par mūsu ģimenes daļu, bet nu viņa tā arī bija tikai draudzene. Un ar šo es nedomāju, ka statuss draudzene ir kaut kas noniecināms, bet nu realitāte ir tāda, kāda ir-tā nebija viņa pirmā draudzene un, kā laikam izrādās, arī ne pēdējā, tad kāpēc man tādu cilvēku sev svarīgā notikumā.

Es vispār neuzskatu, ka otrā puse automātiski pilnīgi visur ir velkama līdzi.
30.12.2015 17:56 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Nevajag uzprasīties tur, kur nevajag :) Es tevi, protams, saprotu. Vienmēr gribās visiem patikt, bet tas nav iespējams. Padomā, kāda jēga aicināt tevi, ja, iespējams, jūs rīt varētu izškjirties? Acīmredzami, ka drauga gjimene neuztver tevi kā nopietnu draudzeni, ar kuru vinjš precēsies, vinjas var kljudīties, bet šobrīd tā ir. Tā kā Tu vēl neesi sieva, tādēlj neskaities gjimene, to arī var saprast. Labāk uztaisi draugam garšīgas vakarinjas un uz pozitīvas nots pajautā kā gāja un tā. Uzskatu, ka šajā gadījumā labāk pateikt mazāk, neka vairāk.
30.12.2015 18:16 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Draugam, acīmredzot, ģimene, kas nemaz tik ātri svešus nepieņem. Nu tad ar to jāsamierinās un jādzīvo tālāk. Domāju, ka Tu nedaudz pārspīlē.

Par kāzām - ja draudzene aicina tikai tuvos radus, tad tikai tuvie radi. Tas, ka tu esi līgavas draudzene un brāļa draudzene nenozīmē, ka Tevi jāaicina. Un vispār, katrs pats uz kāzām izvēlas ko aicināt. Mes arī visus ar otrajām pusītēm neaicinājām.
30.12.2015 18:22 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Man arī izklausās, ka tu par daudz centies kļūt par tās ģimenes locekli. Bet tā jau nav tava ģimene, tā ir tava drauga. Man liekas, ka pareizāk ir ieturēt distanci. Jaukas, mīļas attiecības, tikšanos svētkos, bet necensties kļūt par ''vienu no viņiem'', jo tu neesi.
30.12.2015 19:20 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Necenties tik ļoti iekļauties viņu ģimenē,viņi uzskata tevi tikai par dēla draudzeni. Ja Tu būtu sieva,tad būtu cita runa. Piparene,Tu arī necepies,neesi Tu vīra masīcai nekas īpašs kā redzi. Morāle - pat sievas statuss neliek kādu obligāti aicināt uz kāzām.

Autore,precies un aicini kaut 3.pakāpes brālēnus. Es arī kārtējo brāļa draudzenīti neaicinātu uz savu īpašo dienu,nafig?
30.12.2015 20:07 |

Reitings 2133
Paldies Dievam man ir sava gimene.Mums ir pierasts citadak.Mana mamma manu draugu uzskata par gimenes locekli.
Parunaju ar draudzeni un vina mani nomierinaja.
Es vienkarsi domaju,ka bus sirsnigakas attiecibas.Ta Nav.Mus iepazistinaja,esam kopa.Man or citas draudzenes,vina diemzel nav mans cilveks.
Zel abu vecmaminu
30.12.2015 20:12 |

Reitings 2133
Nu Mani draugi/pazinas aicina otras pusites.Tàs ta.
30.12.2015 20:14 |

Reitings 149
Reģ: 07.10.2015
viltigalapsa - tā vienkārši dzīvē notiek. Centies nebēdāties un neuztver to personīgi ;-) Visiem labs nebūsi. Bet arvien biežāk es apkārt dzirdu par to, ka jaunieši kāzas svin tikai kopā ar lieciniekiem - pilnīgs minimālisms. Nezinu - labi vai slikti, bet cilvēki dara, kā vēlas, nedomājot daudz par apkārtējiem, plus vēl finansiālie apstākļi liedz ielūgt visus, kurus gribētos :)
30.12.2015 20:17 |

10 gadi
Reitings 3713
Tu parunāji ar citu draudzeni vai puiša māsu?
30.12.2015 20:20 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Nelasīju komentārus, tāpēc iespējams atkārtošos, bet mans viedoklis ir tāds, ka tev vienkārši nav par ko cepties dzīvē :-D
Viss nokārtosies brīdī, kad tu sapratīsi un pieņemsi, ka katrs cilvēks ir tiesīgs darīt un dzīvot tā,kā viņaprāt ir vislabāk,nevis tā, kā tu esi iedomajusies/izfantazējusi,kā ir jābūt pareizi, un ne tā, kā ir taviem draugiem vai radiem. Ļoti vienkārša patiesība - tu vari kontrolēt tikai sevi, ne citus cilvēkus. Nu un, ka tava mamma pret tavu puisi ir siltāka nekā puiša mamma pret tevi? Cilvēki ir dažādi.
Mans ieteikums ir mazāk gaidīt no cilvēkiem kaut kādu konkrētu rīcību un uzvedību, domāt kā kam ir jānotiek. Jo manā skatījumā viss ir ok - un katrā ģimenē ir kaut kādas savas īpatnības/problēmas (tas par bērnu salīdzināšanu), es ieteiktu netēlot psaules lāpītāju un nebāzt degunu,kur neprasa. Tā vietā koncentrēties uz labo - ka ar māsu esat draudzenes, ar mammu un tēti attiecības ir ok. Nekoncentrējies uz sliktajām lietām :-)
30.12.2015 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)