Es nesaku, ka visi ir bagāti, šausmas, kā te visu pagriež otrādāk, bet nu nesaņem Rīgā 500 eur! Jā, ir vidējā tāda, jo laukos saņem 360 uz papīra, Rīgā 1000 uz papīra.
Nevajag muldēt, ka nu visi tāāādi nabagi.
Par kuriem cilvēkiem mēs runājam? Par 20-25 gadus jauniem studentiem, tikko no augstskolas iznākušiem vai 40 gadīgiem nobriedušiem cilvēkiem? Domāju, ka šajā diskusijā ir strīdi, jo nav pateikts vecums, par kuru runā. Tie otrie lielākoties tiešām nesaņem 500, ja vien nav kasieri utt. Pirmie - nu visi man zināmie kursabiedri jau pieminētajās labajās jomās kā jurisprudence, ekonomika utt. Rīgā saņem ļoti, ļoti maz, reizēm pat tos 500 uz rokas nē. Man ir zināmi draugi 20-25g., kuri saņem tūkstoti, bet viņi strādā ne tajās.. hmm, prestižākajās jomās, piem, online kazino.
Pieņemu, ka šeit apspriestajam Bruno ir arī jauns vecums un man viņa sašutums ir saprotams par to, ka jūs bez maz vai sakāt, ka 20 gadīgam čalim jāpelna 2 štukas citādi viņš nav mērķtiecīgs vīrietis, kurš var uzturēt savu sievieti utt. Man pazīstamie 40+g. vīrieši, kuri tagad pelna labi, sāka tieši ar melnajiem darbiem, kur strādāja ar rokām un pelnīja maz..