Mājsaimniece ?

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Gan jau esmu apnikusi ar savām tēmām :-D, mums panesās kutelīga tēma ar drušku.
Ja sieviete mamma ir dekrēta atvaļinājumā un saņem visus tos pabalstus, vai viņa skaitās mājsaimniece ja ar pabalstiem dalās, vai viņai jādara mājas darbi, jāgatavo ēst, jātīra? Naudu viņa ienes ģimsnē!!! ;-) Vīrs arī nes naudu bet strādā un ir noguris, un mājas darbus nedara!
28.12.2015 18:54 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Ir tomēr cilvēki, kas nesaprot, ka bērni var būt dažādi un citam rudinot kaut stundām, nekas nemainīsies, tikai līdz pilnīgai histērijai var novest un tad gribot nenomierināsi... bet ko jau es te, gudras grāmatas nelasu un neticu visam uz vārda...
29.12.2015 00:16 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Salīdzināt bērna audzināšanu ar liekā svara nomešanu, nu super! http://paligsvecakiem.lv/2012/10/berna-temperaments/ Sunset, ieteiktu palasīt
29.12.2015 00:21 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Nu nav divu vienādu bērnu, nav divu vienādu grūtniecību, nu nav un nebūs divu vienādu attiecību. Katrs ir atšķirīgs, tas jau būtu jāsaprot. Es neiešu mācīt un nosodīt to sievieti, kura visu mājās paspēj, vēl apčubina vīrieti, vakarā, pa nakti saka bērnam visi guļ, tev arī jāguļ. Nu katra dara kā uzskata par pareizu. Nu, ja jutīšu, ka gribu pagulēt, lai tā vietā mazgātu traukus, es labāk pagulēšu. Bet nevienai nav tiesības man to pārmest. Man prieks par tām kas visu izdara, bet man pašai arī par sevi prieks, ja esmu pagulējusi.
29.12.2015 00:33 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mr.Penguin

Tieshi taa, viram vajag laimigu sievu, berniem - laimigu, atputushos mammu.

Man berns pa dienu gulj 2 x un tad 3x iet uz nakti guleet, 1 x pagulju ar bernu, 2 x, kad meita gulj uzkopju maaju, ja nav nekas jauzkopj, jagatavo, pasezhu pie datora. Man vajag majas to kartiibu, vajag, nevaru apsesties, ja nav kartiiba.... un to kartibu manam viram vispar nevajag, tikai man :-D
29.12.2015 00:44 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Ir tomēr cilvēki, kas nesaprot, ka bērni var būt dažādi un citam rudinot kaut stundām, nekas nemainīsies, tikai līdz pilnīgai histērijai var novest un tad gribot nenomierināsi... bet ko jau es te, gudras grāmatas nelasu un neticu visam uz vārda...

Nav jālasa gudrās grāmatas, lai loģiski domājoša māte saprastu, ka speciāli bērnu raudināt nevajag! sunset, ja tu būtu tik gudra, tad zinātu, ka ir bērnu grupa, kuri neguļ ļoti ilgu laiku pilnu nakti līdz pat 2 gadu vecumam.

Story
gadijumā, viņa bērnam dod padzerties ūdeni, nevis baro ar pienu, jo ja barotu ar pienu, tad kļūda būtu tajā, kā viņa baro bērnu dienas laikā. Ja par tēmu, man māja vienmēr tīra, nesaprotu, kā var 2 pieaugušie un 1 bērns (manā gadījumā), bez dzīvniekiem dalīt kaut kādus pienākumus, kas ko tīrīs? Loģiski, es daru proporcionāli vairāk, nekā bērna tēvs, bet bērna tēvs iet uz darbu. Paēdi? Nomazgā traukus, tīri zobus? pārēj ar švammīti pāri izlietnei, vannai un putekļiem utt. Reizi mēnesī rīkoju lielo beržamo dienu, kad bērns pavada dienu ar tēvu arpus mājas un es balinu flīzes, grīdas utt..
29.12.2015 01:12 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Story, tu neesi mēģinājusi atstāt krūzi gultā ?
29.12.2015 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits