Pulksteņi

Reitings 77
Reģ: 21.04.2015
Pēc kāda principa jūs izvēlaties pulksteņus-pēc vizuālā, pēc zīmola, pēc modes, pēc tehniskajiem parametriem, utt.? Cik bieži pērkat jaunus pulksteņus? Kādu nesājat šobrīd? Kādu nēsātu, ja varētu atļauties?
28.12.2015 17:08 |

Reitings 89
Reģ: 28.05.2013
Vīrs ir nojūdzies ar tiem pulksteņiem jau gadus 7 laikam pirms bijām pazīstami :-D:-D:-D
Ir jautājis, kādu vēlos, taču man to nevajag, jo pulkstens ir telefonā un uz rokas man nepatīk lieki priekšmeti, ja nu vienīgi kāda rokassprādzīte.
Man gan patikās viens MK pulkstenis, ko viņš bija gatavs uzdāvināt, taču tajā pašā laikā burkšķēja, ka tas ir fashion brands un klasiskā izpratnē no pulksteņa vērtības tur nav nekā. Nu tad es arī atteicos.

Ā, jā, tikko uzjautāju viņam, man bija viens, kas patika, ļoti plāns, smalks, bet maksā šausmīgu naudu, laikam ap 20000 Eiro, PIAGET firma laikam. NU par tādu cenu es tiešām nesaprotu, kā var pirkt??? Un es arī to nevarētu nekad atļauties:-)
29.12.2015 10:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pēc kāda principa jūs izvēlaties pulksteņus-pēc vizuālā, pēc zīmola, pēc modes, pēc tehniskajiem parametriem, utt.?

Skatos uz brendu.. vairāk gan kvalitātes, ne modes apsvērumu dēļ. Visvairāk uzrunā brendi, kas specializējas tieši uz pulksteņiem (ne somiņām utt.) :)
Nepirktu arī elektroniskos pulksteņus, bet gan mehāniskos :)

Kādu nesājat šobrīd?
Vairākus gadus nēsāju Tissot.. nav pievīlis un nav izputinājis.
29.12.2015 11:56 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Pulksteņus nēsāju reti. Pat ja esmu uzlikusi, visbiežāk laiku automātiski skatos telefonā.
Pulksteņi man vairāk kalpo kā aksesuāri, līdz ar to dizains un krāsa ir noteicošais.
29.12.2015 11:57 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man ir svarīgs zīmols. Tieši tāpēc es pulksteņus nenēsāju šobrīd, jo man visu laiku tam naudu ir žēl, citas prioritātes šobrīd. Un, ja nav tāds zīmols, kas man patīk, tad man nevajag vispār.
Man patīk CK pulksteņi.
29.12.2015 11:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)