Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
mans uzskats- sākumā zāle,vēlāk kas cits. smagāk un ilgāk.
Jebkura atkarība piemīt vājiem cilvēkiem, kas nemāk /neprot savādāk izbaudīt dzīvi , bez papildvielām.
28.12.2015 14:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Ģirt , tev ir super loģika , vilkt meičas no kluba nav normāli, bet meklēties forumā un rakstīt privāti glupības ir pilnīgi normāli :D un kāds šim vispār sakars ar naudu ?
_______

Man ļoti patika Horena vārdi , es pati kādu laiku šo nevarēju nodefinēt , bet nu viņš pateica pefekti - " mēs pīpējam neviss , lai apreibinātos , bet lai iegūtu skaidrību" Un es tam varu piekrist pa visiem 100 , nekas tā nesaliek lietas pa plauktiņiem ,

ar laiku izmainās raksturā, paliek apātiskāki, pret visu ir vienaldzīga vai nenopietna attieksme.

un kurš teicis , ka uz lietām jāskatās nopietni ? Ja ko var darīt , jādara , ja nevar jāizanalizē un jāpieņem , kā ir un viss , tik vienkārši ...

Bet , kā jau teicu , tā ir dzīves filozofija , mani novērojumi rāda , ka parasti lielāko šumu ceļ tie , kas ko nedara ar savu šausmināšanos par to kā citi tā var. Cilvēkam , kurš pīpē, caurmērā, ir vienalga , ko kāds par to domā, bet nepīpētājs uzskata par pienākumu kladzināt un šausmināties par citu rīcību.

P.s man nestrādā garumzimes , r un c burti , tākā uzreiz sory par kļūdām :)
28.12.2015 15:32 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Neuzskatu zāles pīpēšanu par pasaules galu, bet man tas nepatīk un neatbalstu. Ja dzīve grūta, tad jādomā, kā kaut ko mainīt. Nevis ar pīpēšanas palīdzību visas problēmas nobāzt tumšā pažobelē un gaidīt, kad tas viss sasniegs kritisko masu un aumaļām gāzīsies ārā. Zāles pīpēšana, iedzeršana, ēšana, iepirkšanās - tie ir mehānismi, kā efektīvi aizmirst par problēmu, nevis to atrisināt. Bet nekas jau nekur nepazūd.

Par "vajag pīpēt tīru mantu"... Te tas pasniegts tā, it kā visi pīpētāji būtu marihuānas eksperti. Realitāte gan vidējais pīpētājs kūpina to, ko var dabūt. Kā viņam pārliecināties par kvalitāti - ticēt narkotirgoņa godavārdam vai vadīties pēc pašsajūtas? Smelties gudrības internetā, kur, protams, neko nepatiesu nekad nevar izlasīt? Cik daudzi cilvēki vispār zina izcelsmi tam, ko pīpē?

Tieši tāpēc es esmu par legalizāciju, lai gan marihuāna un regulārie pīpētāji man vienkārši riebj. Bet šai lietai derētu vairāk kontroles un caurspīdīguma, lai cilvēki gadiem bezjēdzīgi nesēž cietumos, lai beidzas narkobiznesa razborkas un lai nezināmas izcelsmes zāle nebūtu pieejama katram trīspadsmitgadniekam.
28.12.2015 15:44 |

Reitings 11162
Kāpēc marihuānas lietotāji vienmēr cenšas pierādīt ka alkohols ir sliktāks ?

jo alkahols ir legāls

un vai tu zini , kā , kapēc, kad un pie kādiem apstākļiem šis augs kļuva nelegāls ?
28.12.2015 15:47 |

Reitings 11162
Tieši tāpēc es esmu par legalizāciju,

mūsu valstī diskusijas ir par dekriminalizāciju , kas nav sinonīms vārdam legalizācija !
28.12.2015 15:49 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Esmu par to lai veza slimnieki labas kvalitates marihuanu vareetu iegadaties aptieka. Ari depresijas slimnieki labvak lai uzvelk to dumu nevis rij kimiju kaudzem un inde sevi.
28.12.2015 15:56 |

Reitings 23705
bet es aptiekas uzskatu par tikpat lielu atkaribu un indi ka zali pipet ikdiena!

uz aptieku jaiet pec zalem tikai ja smaga slimiba. Nekadi kimiskie vitamini, poretgalvassapem tabletes vai pret saaukstesanos, ta ir drausmiga inde. Par to gan neviens neaizdomajas.
28.12.2015 15:59 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Esmu par to lai veza slimnieki labas kvalitates marihuanu vareetu iegadaties aptieka.

Ir pieejams recepšu medikaments, kas satur šo vielu (dronabinol).
Onkoloģijā šo medikamentu ir iespējams lietot, ja ķīmijterapijas rezultātā ir pacientiem izteikts nelabums un slikta dūša.. (ne jau lai izārstētu no vēža) :) Turklāt šis nav pirmās izvēles preparāts.
Arī AIDS slimniekiem dronabinolu var dot, lai cīnītos ar apetītes trūkumu (kas novedis pie svara zuduma)
28.12.2015 16:12 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
jo alkahols ir legāls

un vai tu zini , kā , kapēc, kad un pie kādiem apstākļiem šis augs kļuva nelegāls ?

Ko atvieglos tas ja marihuānu legalizēs ?
Lai vairāk cilvēku nopīpējās ?

Kāpēc marihuāna ir nelegāla - laikam jau narkologi to uzskata par bīstamu.
Tikai nevajag pūst pasakas par narkologu atbalstu alkohola ražotājiem u.t.t, un lai nabaga, nekaitīgās, zālītes lietotājus varētu sodīt par narkotiku lietošanu.
28.12.2015 16:13 |

Reitings 23705
Ir pieejams recepšu medikaments, kas satur šo vielu (dronabinol).
Onkoloģijā šo medikamentu ir iespējams lietot, ja ķīmijterapijas rezultātā ir pacientiem izteikts nelabums un slikta dūša.. (ne jau lai izārstētu no vēža) Turklāt šis nav pirmās izvēles preparāts.
Tu nesaprati!

Vezinieki ari tagad nereri mekle kur kaut nelegai dabut tiru labu marihuanu! Nonem sapes un atvieglo smago ikdienu! Tiru mantu nevis kaut kadu kimiju!
28.12.2015 16:14 |

Reitings 3551
Vezinieki ari tagad nereri mekle kur kaut nelegai dabut tiru labu marihuanu! Nonem sapes un atvieglo smago ikdienu! Tiru mantu nevis kaut kadu kimiju!

Onkoloģijas centru var vērt ciet. Izdala visiem slimniekiem zālīti un laiž mājās...

Tāpēc jau marihuāna ir aizliegta - visi onkologi paliks bez darba, tur tā sāls... :-P:-P:-P
28.12.2015 16:17 |

Reitings 23705
Nonem sapes un atvieglo smago ikdienu ja nu nemakam lasit! Mirstosie, neglabjamie,kam sapes. Ai bezjega ar tadiem runat kas nesaprot.
28.12.2015 16:19 |

Reitings 16391
Tātad.. lai vēža slimnieki pīpētu zāli, jo uzskata to labāku par pretsāpju medikamentiem, vajadzētu legalizēt šo pasākumu, kura rezultātā jaunatne varēs aktīvāk degradēties.. un cīnīties ar zālītes negatīvajām sekām. Izklausās pēc plāna :D :D
28.12.2015 16:20 |

Reitings 11162

nē , tā nav ....
re, te ir rakstīts pat latviski , ieteiktu palasīt

http://www.tvnet.lv/zala_zeme/zala_dzive/175151-marihuanas_sazverestiba_patiesie_iemesli_kapec_ta_ir_nelegala

Ko atvieglos tas ja marihuānu legalizēs ?

runa nav par legalizāciju , bet dekriminalizāciju, kas paredzētu, ka cilvēkus par pāris g neliktu cietumā , šobrīd sods nav samērīgs nodarījumam.

Mani nebeidz pārsteigt, ka cilvēki kliedz , nē , pat tā īsti nezinot kam ! neviens te neplāno atvērt cofeshopus uz katra stūra, kā bija ar špaisiņiem :D
28.12.2015 16:21 |

Reitings 23705
vajadzētu legalizēt šo pasākumu, kura rezultātā jaunatne varēs aktīvāk degradēties.. un cīnīties ar zālītes negatīvajām sekām. Izklausās pēc plāna
28.12
es runaju par aptiekam, un receptem. Tur kaut ka nemana narkomanu rindas. Lasam ko saka citi un neizdomajam pasakas,:-P
28.12.2015 16:23 |

Reitings 16391
Ir taču efektīvāki recepšu veidi mūsdienās, kā mazināt sāpes :) Nav nepieciešams šis cirks :)
28.12.2015 16:27 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
mūsu valstī diskusijas ir par dekriminalizāciju , kas nav sinonīms vārdam legalizācija !

Un? Es savā komentārā teicu, ka atbalstu uzraudzītu likumīgu tirdzniecību, lai izskaustu šobrīd esošās problēmas - noziedzību, sodāmību, būtībā brīvo pieejamību (dīleri labprāt tirgo nepilngadīgajiem), nezināmo izcelsmi.
28.12.2015 16:30 |

Reitings 3551
nē , tā nav ....
re, te ir rakstīts pat latviski , ieteiktu palasīt

Tekstus nelasīšu, bet man patīk globalās sazvērestības teorijas: :-D:-D:-D

Ineteresanti kā, piemēram, Latvijas narkologus, ievelk sazvērestības tīklos ???
Kad viņi saņem ārsta sertifikātu vai kad sāk darbu vai privātpraksi ?

Atnāk vīri melnā un saka: Tev būs aizliegt veselīgo zālīti...
Varbūt mācību iestādēs jau ir zālītes aizliedzēju mafija ?

Tam visam ticēt var tikai stipri sapīpējies cilvēks
28.12.2015 16:30 |

Reitings 23705
daudzi neveles tad vairs lietot NEKADUS MEDIMANETUS! bet dabiugu lidzekli kas atvieglo sapes un izraisa smaidu! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.12.2015 16:31 |

Reitings 176
Reģ: 04.11.2015

Tātad, ja alkohols ir legāls, tad narkologi to neuzskata par bīstamu?
28.12.2015 16:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits