Zāles pīpēšana.

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sveikas! Pat nezinu ko darīt, esmu laimīgās attiecībās ar puisi, mēs viens otru mīlam, gribam ğimeni, precēties. Viņš nedzer, nesmēķē, strādā in cenšas mūsu dēļ darīt visu. Bet ir viens BET, viņam ik pa retai uzpīpē zāli, man tas ļoti nepatīk, saskatu tajā tikai to pašu sliktāko.
Esam arī kopā pīpējuši, darīju to, lai saprastu, kas viņam tajā tik ļoti patīk.
Nezinu varbūt man, tad kaut kas nav kārtībā, jo nespēju to pieņemt, mums ir tikai par to strīdi un mani tas ļoti apbēdina, kad viņš atkal uzpīpē.
Varbūt kādai ir tāda pati situācija bijusi.
26.12.2015 23:43 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
kādam šķitīs neticami , bet var uzpīpēt un iet cilvēkos un reti kurš iedomāsies , ka esi sapīpējies

Pilnībā piekrītu wee. Es nekad nepalieku histēriska vai kā, ļoti bieži pīpēju ārā, braucu tikties ar ģimeni, savās darīšanās un neviens nepateiks, ka es esmu kaut ko lietojusi.

Un varbūt arī tie, kas katru dienu pīpē saiet sviestā, bet tas tāpēc, ka viņi jau tāpat ir dumji. Nezinu nevienu tādu. Zinu tikai tādus no spaisa.
Vienu mēnesi nopīpēšu mēneša laikā 20gr, vienu 10gr, vienu 5 gr, bet prātā sajukusi neesmu un pīpēju akurāt jau vairāk kā 5 gadi un ja man liek izvēlēties -iedzersim vai uzpīpēsim, man atbilde ir skaidra :)
28.12.2015 20:19 |

Reitings 2816
Un tie kas saka, ka viss sākas ar zāli un pāriet uz vitamīnu, sēnēm, kokaīnu, man ne tuvu nav tā. Šīš narkotikas citas neatbalstu, lūk , no tām ir atkarība un neadekvāti cilvēki. Un muļķības, nekad neesmu jutusi pat ne mazāko vēlmi, pāriet uz augstākiem plauktiem!
28.12.2015 20:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es arī reiz saskāros ar vienu kurš bija lietojis zāli un viņam bija jauzraksta viens darbiņš. Jā, pēc skata nevarēja pateikt to ka ir lietojis, pat loģiski varēja pateikt to ko gribēja izdarīt, bet lūk pats nebija spējīgs vajadzīgo uzrakstīt. Tad nu tomēr var pamanīt ka ir lietojis to, tīri darbībās kur ir jāpiedomā.

Un tie kas saka, ka viss sākas ar zāli un pāriet uz vitamīnu, sēnēm, kokaīnu, man ne tuvu nav tā.

Bet tas ir tev. Man arī neko vairāk neprasās dzīvā kā pa retai reizei iedzert uz svētkiem vai vienkārši kad ilgi nav dzerts, bet tas nenozīmē ka citiem nav tā ka viņi nepāriet uz stiprākiem grādīgajiem dzērieniem vai arī stiprākām narkotikām.
28.12.2015 20:42 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
meitenes, bet jums nešķiet , ka ir paliela atšķirība starp sintētiskām un organiskām ( dabīgām ) narkotikām ?
tas taču ir tik neloģiski salīdzināt mandarīnu un mandarīna garšas aizstājēju , mandarīni tāpat , kā marihuāna, sēnes, pejots u.c augi ir izsenis auguši dažādos platuma grādos un cilvēks ir pratis izmantot šo mūsu radītāja radīto dāvanu :D. Heroīns , metamfetamīni , spaisiņi ir ķīmiski radīti savienojumi un nekā dabīga tur nav ....
28.12.2015 21:07 |

Reitings 209
Reģ: 19.12.2013
kā dzīve pierāda, alkoholu jaunieši lieto bieži.

Nu bet loģiski, ja šāda viela ir legāla un to var dabūt kaut vai iedodot bomzim 2 eur par bamsli tad protams ka tas būs vieglāk iegūstamais apreibināšanās līdzeklis. Tagad padomājam kāds būs rezultāts, ja tam pašam bomzim piedāvātu tādu pašu variantu lai nopirktu veikalā gandžu. Protams ka izvēlēsies zāļuku, kaut vai dēļ tā ka tas ir vēl vieglāks apreibinošs līdzeklis ar kuru efektu var iegūt ātrāk. Ja tā herņa tiktu legalizēta tad tas pārtaptu par nākamo alkoholu, par top 3 pirktāko preci. Līdz ar to tas tiktu lietots katru piektdienu alkohola vietā un tā aizietu tā atkarība jauniešu vidū.
Runa jau iet par nenobriedušiem prātiem, tas ka mēs, pieaugušie spējam sevi ierobežot un šad tad papīpēt gandžu nenozīmē ka jaunieši spēs sevi kontrolēt. Tāpat ir ar alkoholu. Vislielākie alkoholiķi jau ir tie, kuri to sākuši no tīņa vecuma, tāpat kā smēķētāji un visi pārējie.
28.12.2015 21:11 |

Reitings 209
meitenes, bet jums nešķiet , ka ir paliela atšķirība starp sintētiskām un organiskām ( dabīgām ) narkotikām ?
tas taču ir tik neloģiski salīdzināt mandarīnu un mandarīna garšas aizstājēju , mandarīni tāpat , kā marihuāna, sēnes, pejots u.c augi ir izsenis auguši dažādos platuma grādos un cilvēks ir pratis izmantot šo mūsu radītāja radīto dāvanu . Heroīns , metamfetamīni , spaisiņi ir ķīmiski radīti savienojumi un nekā dabīga tur nav ....

Ko tu esi salietojusies ka tādas atklāsmes nāk jau laukā.
28.12.2015 21:13 |

Reitings 11162
Līdz ar to tas tiktu lietots katru piektdienu alkohola vietā un tā aizietu tā atkarība jauniešu vidū.
Runa jau iet par nenobriedušiem prātiem, tas ka mēs, pieaugušie spējam sevi ierobežot un šad tad papīpēt gandžu nenozīmē ka jaunieši spēs sevi kontrolēt. Tāpat ir ar alkoholu. Vislielākie alkoholiķi jau ir tie, kuri to sākuši no tīņa vecuma, tāpat kā smēķētāji un visi pārējie.

tu dzīvo utopiskā pasaulē un domā , ka tagad neviens 5dienas vakarā nekurī ? Tiešām ? pīpē un kā vēl , vieglāk pie senčiem nākt mājās , kad esi sapīpējies neviss sadzēries ....
es tiešām nesaprotu , jūs tiešām neizprotat atšķirību starp legalizāciju un dekiminalizāciju ?

Par piemēru un iespējas , kādam par pārsteigumu arī Čehijā ir dekiminalizācija :D
28.12.2015 21:16 |

Reitings 12
Reģ: 27.12.2015
tak pīpējiet vien savu zāli ;) man ne silts ne auksts, ja godīgi . Labākais čoms arī kurī jau no patsmitgadnieku vecuma. Vnk viņš uzauga kalifornijā, kur visas problēmas risināja ar kāsi :D
Un vsp mazliet cita mentalitāte cilvēkam.
bet beidziet te stāstīt un uzrādīt pierādījumus, cik tas nekaitīgi un forši, labāk par alko, un ko tik neārstē, kāds nu brīnumaugs.. :D :D
bomžojaties citur ar savu smidīgo zāli. :-P:-P
28.12.2015 21:24 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
nopietnas attiecības ar tādu cilvēku neveidotu ;-)

agrāk, tīņu gados man pašai bija baigi labais iespaids par zāli, tā tīri no malas. nesapratu par ko visi cepās, tā taču paplašina domāšanu,utt ...

tad pamēģināju un sapratu,ka pašai nepatīk. rodas trauksme un panika,nav mans, bet lai jau citi dara kā vēlas.

tad dzīvē sastapos ar vairākām situācijām,kur pierādījās,ka no tā nav nekas labs.... stoneriem vajag tusēt ar stoneriem un viss.

never trust a junkie ;-) viņiem domāšanas veids mainās. jo tā IR atkarību izraisoša viela. parasti saka,ka nav,jo nerodas fiziskas lomkas no tās nelietošanas,atšķriībā no citām narkotikām, bet psiholoģiskā atkarība ir kas cits.

un visbriesmīgāk,ja vēl cenšas to strauji atmest.
28.12.2015 21:26 |

Reitings 209
es tiešām nesaprotu , jūs tiešām neizprotat atšķirību starp legalizāciju un dekiminalizāciju ?

Saprotu saprotu. Bet tad jājautā, kur būs robeža starp dīleri kurš tur mājās zāli un dīleri kurš pa kluso pārdod, jo lūk dekriminalizācijas rezultātā visi varēs mājās turēt zāli un sodīt par to nevarēs, kas atvieglinātu dīleru darbu. Katrs Dīleris varēs visiem dāvināt pa paraugam sava brūvējuma par slepenu samaksu. Līdz ar to, ja šāds likums būs pieņemts, tad katrs točkas tirgotājs varēs tikt cauri sveikā tikai ar mazu sodu un varēs turpināt tirgot savu rūpalu. Tā teikt katram sunim būs pasviests aizliegts kauls ko viņš varēs mierīgi grauzt.
28.12.2015 21:32 |

Reitings 103
Reģ: 28.08.2014
Pirms kāda laika atceros, ka arī bija diskusija par zāles kaitīgumu, un te notiek tas pats, kas toreiz - tieši pīpētāji ir visaktīvākie komentētāji, kas panes diskusiju padsmit lapu garumā. Laikam cenšas sev un apkārtējiem iestāstīt, cik nāvīgi labi tas ir. Piekrītu, ka uzpīpējot, nu teiksim, reizi pusgadā, nekas ļauns nenotiek, un ka zāle vispār fizisko veselību īpaši neietekmē, bet mani vairāk satrauktu fakts, ka cilvēks ir gatavs atdot tik lielu naudu (kā zināms, zāle nebūt nav lēta), lai vienkārši apdolbītos.
28.12.2015 21:49 |

Reitings 2816
Hmm, Bilde, bet cilvēki taču tērē daudz naudas, lai arī dzertu, lai vienkārši nodolbītos, ne?
28.12.2015 21:56 |

Reitings 209
bet cilvēki taču tērē daudz naudas, lai arī dzertu, lai vienkārši nodolbītos, ne?

Bet kāpēc jādolbas ja piemēram. var izdzert uz svētkiem glāzes pāris šampanieša un apēst rosolu.
28.12.2015 22:02 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Kāpēc nevar uzpīpēt pāris dūmus un uzēst rosolu? :D
28.12.2015 22:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Askepott Vajadzēs ļoti daudz rosolu :D
28.12.2015 22:06 |

Reitings 209
un ko tik neārstē, kāds nu brīnumaugs..

Nu jā, kādreiz Amerikā tabaku arī izrakstīja ārstnieciskos nolūkos.
28.12.2015 22:07 |

Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
MJ, haha, tas gan. :D
28.12.2015 22:08 |

Reitings 209
Kāpēc nevar uzpīpēt pāris dūmus un uzēst rosolu?

No rosola tāpat nebūs jēgas. Jaunieši tad labāk izvēlēsies kasti ar roltoniem kas labāk nomāks vēlmi pēc ēdiena un lētāk sanāks. Un protams tas dubultos kaitīgumu.
28.12.2015 22:11 |

Reitings 235
Reģ: 21.02.2015
Mani no zālītes pīpēšanas ļoti labi attur tas, ka to nekur nav iespējams iegādāties. Par alkoholu visbiežāk atceros, tieši kā šajā brīdī - pēc 22:00, līdz ar to atliek dzert kumelīšu tēju bez cukura.
28.12.2015 22:14 |

Reitings 11162
ja gribētu likvidēt točkas tas jau sen būtu izdarīts , kaut vai tik elementāri, kā kontrolpirkums ar iezīmētu banknoti, točkas , bija un būs.
Dekriminalizācijā , tie regulēts, cik tu drīksti nēsāt līdzi/turēt mājās . Tu vari nepirkt marihuānu , bet izaudzēt pats kaut vai 1 krūmu. Tevi nebūs krimālatbildība , par to , ka tev ir vairāki grami kabatā un tu ej uz reggi ballīti. Es domāju , ka sabiedrībai kopumā būs lielāka skāde , ja jaunietis tiks cietumā , nekā turpinās pīpēt 5dienās zaļo.
Daudzās valstīs arī eiropā to praktizē un ir atdzinuši par veiksmīgu.
28.12.2015 22:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits