Vai jūs ņemtu mājkapotāju/palīgu mājas darbos?

Reitings 467
Reģ: 29.03.2010
Sveikas,

Vakar, sērfojot pa internetu, atradu vairākas ASV mājaslapas, kas pedāvā mājas palīga ipedāvājumus (iztīra māju, aizsūta pastu, aiznes drēbes uz ķīmisko, nopērk pārtiku utt.) īsāk sakot - izdara mazos darbiņus, kas ir jādara pēc darba un aizņem diezgan daudz laika.

Aizdomājos - vai jūs kam tādam parakstītos?

Vai tā ir tikai ASV cilvēku ikdiena? Vai arī LV cilvēki ir ar mieru laist cilvēku savās mājās, lai izdarītu šādus (it kā vienkāršus) darbiņus? Vai mēs jau esam pietiekami bagāti, lai maksātu par to?
26.12.2015 13:11 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
saubos, ka viņa lielās ar savu maku.
vinai tak nav pat miljons, lielas ar svesu naudu! :-D
28.12.2015 18:53 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Filma The Help nav tik daudz par mājkalpotājām, gan kā par to, kā ASV tika risināta problēma ar rasu nevienlīdzību. Tas mājkalpotāju temats ir tikai tāda mērce rasisma tematam, kas ir parādīts filmā. Jāskata lietas dziļāk.
28.12.2015 18:57 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Kā jūs zināt, ka nav? Ko lienat svešos makos? Vispār tāds savdabīgs domu gājiens jums, gandrīz liktos, ka kaut kas saistībā ar viņu jums ļoti sāp :) Ieelpojam, nomierināmies, lai nepateiktu vēl kaut ko stulbu.
28.12.2015 19:07 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
gandrīz liktos, ka kaut kas saistībā ar viņu jums ļoti sāp

Nesāp! Vienkārši nepatīk lielīgi cilvēki, thats it...
28.12.2015 19:14 |

Reitings 23705
Kā jūs zināt, ka nav? Ko lienat svešos makos? V
ka vina zin kas mums ir vai nav, ar kadiem miljonariem vai miljardieriem esam tusejusas ko? :-D:-D:-D:-D:-D
28.12.2015 19:21 |

Reitings 2152
Un tāpēc jātaisa jandāliņš kā bērnudārzā - kurš kuram ar lielāku klucīti iemetīs? :D
28.12.2015 19:21 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kā jūs zināt, ka nav? Ko lienat svešos makos? Vispār tāds savdabīgs domu gājiens jums, gandrīz liktos, ka kaut kas saistībā ar viņu jums ļoti sāp Ieelpojam, nomierināmies, lai nepateiktu vēl kaut ko stulbu.

Es absolūti neesmu pret, it īpaši, ja abi strādā un bieži sanāk darbu paņemt arī uz mājām, bet mani vairāk uztrauc tas, cik maksā šādam darbiniekam. Te tika minēts, ka viens cilvēks var gatavot ēst, kopt māju un ko tik ne, bet vai Latvijā par to normāli arī samaksā? Neatbalstu bez maz vai verga algas maksāšanu.
28.12.2015 19:22 |

Reitings 23705
ņemot vērā ka te lielākā daļa labākajā gadījumā kādu latviešu papīrmiljonāru pa gabalu redzējusi.
Te varbut daudzas ir tusejusas un gana biezi ar krievu un arzemju miljardieriem! ka zini ka nav? :-P
28.12.2015 19:23 |

Reitings 6040
Diversija

Mana doma bija garaka, uzkaras internetam kaut kas, velejos pateikt, ka Cataleya katraa diskusija piemin miljonaarus utt., bet vai bez taa dzivee nekaa cita nav?? Man tieshaam vienalga, laikam nauda un materialais man nekad nav trucis, lai naktu cosmo un statsitu, ka, piemeram uz Ziemassvetkiem sanjeemu no teeva cristala delfininju ar sudraba bumbinjaam par dazhiem simtiem euro... Pulkstenju diskusijaa arii vinja ienaca un pastastija, kadus pulsktenjus neesaa... taa ir pilniigaakaa lieliishanaas, njemot vera, ka neesam miljonaaru forumaa...Varbut vinjai jaiemacas pasniegt tas viss, lai neizskatas cik lieligi tas skan,,,

Cataleya, nekas personigs, vnk tu taa no malas izskaties :)
28.12.2015 19:23 |

Reitings 23705
Mana doma bija garaka, uzkaras internetam kaut kas, velejos pateikt, ka Cataleya katraa diskusija piemin miljonaarus utt., bet vai bez taa dzivee nekaa cita nav?? Man tieshaa
Turklkat ne vinai virs miljonars, ne pasai miljoni. Pasaule ir maza un labi iznam ka ta visa nav! Pastaveja blakus balle miljonaram? tas ir sasniegums? Tad man tadu simtiem, nu un?
28.12.2015 19:27 |

Reitings 6040
Manam teevam ir ljoti daudz pazinjas - latvieshi un krievi, kuri ir miljonaari, sheit es nedomaaju miljonarus ar 1 vai 2 miljoniem, bet vairaak... Nekad neviena no vinju sievaam nav uzvedusies taa kaa Cataleya, tadelj shis letais gajiens no vinjas puses liekas smiekligi. Var pastastit savu dzives pieredzi, bet man patik klausities kvalitativus staastus, nevis - a man ir rolex :-P :-D
28.12.2015 19:27 |

Reitings 23705
Ziemassvetkiem sanjeemu no teeva cristala delfininju ar sudraba bumbinjaam par dazhiem simtiem euro... Pulkstenju diskusijaa arii vinja ienaca un pastastija, kadus pulsktenjus neesaa... taa ir pilniigaakaa lieliishanaas, njemot vera, ka neesam miljonaaru forumaa...Varbut vinjai jaiemacas pasniegt tas viss, lai neizskatas cik lieligi tas skan,,, BINGO!

Vina te nak palielities, virtuali . ka toreiz ar to meteli. Patiesam bagati cilveki nekad interneta forumos ar to nelielas! To taoat TV un zurnalisti to izkladzina. tads iz grjazi vknjazi sindroms. Dazi biezi tusi, dazas dargas drebes tas ari viss kas vinai ir reali! LV ir maza! POat ja dzivojam UK vai ASV! :-P:-P
28.12.2015 19:30 |

Reitings 6040
Te varbut daudzas ir tusejusas un gana biezi ar krievu un arzemju miljardieriem

Nav jabut ipashi gudrai, lai tusetu ar ar miljardieriem, jabut tikai smukai sejai, koptai un jazin kur iet, bet, nu man butu kauns statsit, ka TIKAI esmu patusejusies ar miljardieri. :-D:-D:-D
28.12.2015 19:30 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Story, nu tad tev jalasa verigak. Es vel vakar piedalijos ari izglitibas diskusija. To pulkstenu temu es ari nebiju izveidojusi un - es nelielos, man vienkarsi loti patik labi rokas pulksteni! Laikam jajutas vainigai, ka nenesaju Swatch...
Man negribas ilgak diskutet, bet pateiksu vienu : es seit esmu viena no retajam dalibniecem, kura ikdiena neatskaitas kur ed, ko dzer, kadas kurpes nopirkusi un kur pedejo reizi aizcelojusi! Atliek man pateikt da jebko, lai to iztulkotu ka lielisanos. Ka jau Diversija teica, jums laikam tomer ir kada sape..
28.12.2015 19:31 |

Reitings 2152
Story, bet es nesaprotu, kāpēc ir jāklusē vai jāmelo, kādu pulksteni nēsā, kādā mājā dzīvo? Lai cits nepadomātu, ka lielās? Tas pats ar comso klasiku 1000 eiro algu, kas esot tikai plātīšanās. Vēl atceros to reizi, kad visi šausminājās, kāda kampanella aristrokrāte, ka ēd godži ogas un dzer mandeļu pienu, nu, ak dievs. Jā, arī es zinu, ka Cataleya biežāk parādās tēmās, kur runa ir par naudu, lietām, izskatu, to nevaru noliegt, bet nesaprotu pašu faktu, ka jāklusē, lai nebūtu lielīšanās. Bet var jau būt, ka Tev taisnība - pie vainas varētu būt runas maniere.
28.12.2015 19:32 |

Reitings 23705
es seit esmu viena no retajam dalibniecem, kura ikdiena neatskaitas kur ed, ko dzer, kadas kurpes nopirkusi un kur pedejo reizi aizcelojusi!
beidz melot! To te nedara 80% meitenu! Tikai TA LIELIES TU VIENIGAA! UN AR KO? AR PLIKU NEKO!!!!!!!! :-P
28.12.2015 19:33 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Neatbalstu bez maz vai verga algas maksāšanu.

Tev jau te dazas atagojuma apmeru nosauca kads tas dzive izskatas. Es maksaju virs minimala noteikta atalgojuma stunda, te viena cita Latvija maksa 70 eiro par dienas darbu. Bet nu par sadu darbu atalgojumu nez kadu ari nevar gribet, mazliet virs minimala, ja labi strada vai naak ar saviem profesionalajiem riikiem un viss.
28.12.2015 19:33 |

Reitings 6040
nak palielities, virtuali

un tas nav tadelj, ka Cataleya to raksta, to varetu rakstiit vienalga kura no lietotaajaam, es teiktu to pashu, ka ta ir tikai lieliba!! UN man nepatik lieligi cilveeki! Nee, es zinu parastaas meitenes, kuras ir aizbraukushas uz Londonu un apprecejushas to miljonaaru, bet ja vinjas ir taadas damas, tad tai pashaa laikaa vinjas var but tik vienkarshas un visus savus rolex stastus staastiit taa, lai nemiljonariem butu forshi klausities :)
28.12.2015 19:34 |

Reitings 23705
Ieteiktu nerunāt par miljonāriem, ņemot vērā ka te lielākā daļa labākajā gadījumā kādu latviešu papīrmiljonāru pa gabalu redzējusi.
28.12.2015 18:04 | nosūdz
run par so tekstu! Kas vina tada ir? Miljonare? Zinatniece vai kas? Ka zin kabak opar mums musu dzivi, un lec augstak poar savu pakalu?
28.12.2015 19:36 |

Reitings 23705
un tas nav tadelj, ka Cataleya to raksta, to varetu rakstiit vienalga kura no lietotaajaam, es teiktu to pashu, ka ta ir tikai lieliba!!
to ka ir nabadziga un leta, vin apati selfiju tema paradija! Atcereaties ka trakoja un fotigrafeja vel metela ieksu ar siltiti ka MAx Mara pirkusi lai tik mums to pieraditu! Sieviete kas pieradusi pie naudas, daudz naudas ta nekad nedaritum lidz tadam limenim nenolaistos! un vian tada vienigaa visa cosmo!
28.12.2015 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits