Diemžēl nevaru ieteikt neko labāku, par dažos komentāros jau minēto. Es mēģināju mainīt uzturu un fizisko slodzi. Šobrīd slodze ir tuvu nullei, neregulārs, neveselīgs uzturs (veikalu pārtika ar piedevām, ko uzturā nedrīkstētu lietot), maksimāls tauku daudzums ar uzsvaru uz transtaukskābēm, minimāls šķidruma daudzums - vien pāris tasītes stipras kafijas dienā (vispār nesen izlasīju kaut ko interesantu par to, ka ūdeni vajadzētu dzert tikai ja slāpst, cenšoties uzņemt to tikai ar ēdienu, jo lieks ūdens negatīvi ietekmē svaru - īpaši tauku īpatsvaru un vielmaiņu), liels sāls un cukura daudzums, nekādu svaigu augļu, neregulārs miegs u.tml. Biju cerējis, ka tam būs kaut niecīga negatīva ietekme, bet nav pilnīgi nekādas atšķirības, ja salīdzina ar tādu pašu periodu, kad lietoju bioloģisku pārtiku un sportoju. Nav izmaiņu standarta veselības parametros, pašsajūtā, darbaspējās. Viss ir tuvu ideālam. Svars nekādi nevar sasniegt 70kg (augums 175cm). Tie 70 man tāds kā apaļš mērķis, bet vairāk par 68 - 69 pat pēc svētkiem, kad nenormāli daudz ēdu, neiznāk. Ļoti stabili ir 66 - 69kg. Man ar šiem eksperimentiem radusies pārliecība, ka vismaz mani noteikti uzturam un sportam nav izmērāmas un sajūtamas ietekmes. Vēl es ticu, ka tas viss ir ļoti individuāli, tādēļ cilvēkiem īpaši nevajadzētu aizrauties ar padomu došanu, izņemot, protams, tos, kuri iesaka konsultēties speciālistu, kuram tad arī būtu jāveido plāns atbilstoši organisma un dzīvesveida unikālām īpatnībām.