Vecmamina

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Kāda Jūsuprāt ir laba vecmāmiņa? Un kādas ir Jūsu bērnu attiecības ar vecvecākiem?
21.12.2015 22:24 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Sesilla, es par Tevi vispār neko nedomāju!:-D
Kā jau teicu, tā ir manas ģimenes situācija. Tam nav nekāda sakara ar Tevi, jo man nav ne jausmas, kāda Tu esi un kāda ir Tava situācija. Vienkārši aizdomājos, ka manā gadījumā tā vedekla (brāļa sieva) ir baigā zoss un divkose, kas noskaņo bērnu pret viņu, bērni manu māti apsaukā, met matos kožļenes, apskrāpē mašīnu, saplēš tikko uzdāvinātās dāvanas utt. Bet tā vedekla tāpat prasa no viņas visādus labumus bērniem, jo redz, tā taču ir "omīte"! Un tie bērni nav iemācīti pat paldies pateikt. Normāli? :-D Nu nevajag tā, māmiņas. Arī jūs kādreiz būsiet vīramātes kādai. :-D
22.12.2015 16:55 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Manai meitai omas abas ir labas. Mana mamma vairāk intresējās,pērk,lutina. Otra oma tikai vairāk ir kā,es pat nezinu kā definēt.. Ķeksīša pēc. Bet nav slikta. Ja mazmeita ir ciemos,tad labprāt spēlējās ar viņu,samīļo utt.

Zinu,ka es visu mūžu būšu pateicīga savai omītei,par visu ,ko viņa man dzīvē devusi un kā palīdzējusi. Tagad,kad viņa ir zaudējusi redzi,man ir ļoti žēl,ka viņa neredz savus mazbērnu izaugam,ka nav redzējusi kādi mēs paši izskatamies tagad. Maksmimāli vedu savu meitiņu pie viņas,un mana meita viņu ļoti mīl,tāpat kā mēs,viņas pārējie mazbērni.
22.12.2015 17:06 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Manai mammai, kas ir manas meitas vecmāmiņa ir tikai 43 gadi. Viņa ir tiešām vēl jauna sieviete, un parasti visi domā, kas mana meita, ir viņas meita:-D Man gan tas vienmēr ir bijis pašsaprotami, ka omītes visu pērk, izdabā, lutina.
22.12.2015 17:58 |

Reitings 87
Reģ: 21.12.2015
Skatos, ka lielākâ dala uzskata, ka vecmāminjaam ir jālutina mazbeerni! (t) WTF??? Tad ari sākas problēmas, ja ome atlauj dariit to ko mamma nee. Logiski, ka ome tad ir laba, bet mamma slikta. Un protams beigaas mamma ir taa kurai jaatiek galā ar beerna untumiem...
Nee, nee, taa mazbeernu izlutinaashana nekam neder.
Omiitei jaabuut jaukai, bet lutinaashana - lietu pirkshana, saldumu eeshana...Beernam tas viss ir jaanopelna ar savu attieksmi, darbinjiem, caur speeleem. Jāveido raksturs.
22.12.2015 18:36 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Tāda,kā mana! Viņa mīl mani un bijusi man ,kā mamma un tagad tik pat ļoti mīl manu bērnu.
Cilvēks kurš vienmēr būs klāt grūtā brīdī, mierinās un jutīs līdzi.Dos padomu kad to vajadzēs.Viņa nekad neko nav žēlojusi nav sliktu vārdu teikusi.Tād ir mana super omīte!
22.12.2015 20:22 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
P.s apbrīnoju viņu, viņa dzīve ir gājusi tik daudz kam cauri*(karss ,nabadzība,bērna zaudējums utt) bet nesūrojās vienkārši iet un dara!Mīl katru savu dienu un cilvekus sev apkārt!
22.12.2015 20:24 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man besī tas, ka drauga māte nepieņem manu audzināšanas stilu un tāpēc kaut ko caur puķēm bubina, tieši nesaka, ka es slikti audzinu, bet nu tā to es uztveru. Tas nekas, ka tie 'viņas labie piemēri ar radu sievietēm apkārt kā viņas audzina ir tādi paši kā mans audzināšanas stils, bet es esmu sliktā un nepareizā audzinātāja.

tas mani tracina, tāpēc man spuras pa gaisu un es pretojos, līdz ar to jau ieraugot viņu man viņa tracina, lai gan kopumā nav tik traka, dzīvojas ar mazo un mīl viņu, bet mani māk tracināt. Pieciest nemāku, man nav tāds raksturs, liekas, ka ja es piecietīšu, tad uzkāps uz galvas vēl vairāk.

Mans uzskats ir tāds, ka mans bērns, es un draugs nosakam kā audzinām, tad omēm un citiem tas ir jāpieņem, jo tagad citi laiki un bērnus audzinam pēc mūsdienu metodes, ko tieši drauga mātei grūti pieņemt, jo ikdienā bērns vēl pamperos savā vecumā un nepārbāžu ar cukuru bērnu. Mana māte mani lamā, ja par daudz dodu konfektes un sen pieņēma kā es audzinu, tieši vairāk pat skatās, ko bērnam ēst dot kā es.
23.12.2015 10:57 |

Reitings 8189
Lilii, nu es jau arī domāju, ka vecāki nosaka kā kas būs..
23.12.2015 12:13 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
un jā, ja vajag, tad es arī omītei aizrādu, lai tādas muļķības nemāca, ka atā ir ies ārā, jo tā gan nav, ka bērns vienmēr ies ārā, kad kāds teiks atā. Lai domā līdzi. :D

Bērns kā sūklītis ļoti tagad visu uzsūc un man nav nepieciešamas liekas klapatas pēc brīvdienām ar omi, un tā kā drauga māte mani negrib saprast, tad vienai bērns ir atstāts uz 2 h divu gadu laikā, jo man nav uzticība, ka klausīs manām norādēm, tāpēc vienkārši neatstāju, jo nav vēlme klausīties un mācīties, bet ir vēlme mani mācīt, tāpēc man nav mierīgs prāts atstāt, jo bērns vēl nerunā. Neuzskatu sevi, ka būtu briesmone, ja pieņemtu manus noteikumus, tad iespējams sen būtu mainījusies, bet viņa jau no mazā pirmajām dienām palika par traku pamācošu mātīti, kas zvanās un nezina robežas.
23.12.2015 12:22 |

Reitings 8189
Nu mums jau ar bija tā, ka sākumā katru dienu zvanīja un deva padomus , ko neviens neprasa.
23.12.2015 12:33 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
laba vecmaminja ir milja,lutina mazbeernus, ari ko lietderigu iemaaca..seviski var runat pa visaam teemaam kas. nospiez..daudz iegut ari vestures zinjaas labaku kopskatu kaa man bija..ome no pieredzes daudz pa otro pasaules karu staaatijaa...ir interesanti..gan ari eat iemacis pagatavot un vel visko(l) pietrukst manas omes..:'-(
23.12.2015 17:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits