Forša vecmāmiņa vienmēr būs klāt mazbērniem visos vecuma posmos- atcerēsies visas jubilejas, špircēs dupsī, ziemā nesīs mandarīnus un ies uz 1.septembri skolā utt.!
Par Sesillu kā vedeklu un vīramāti aizdomājos par situāciju savā ģimenē. :-D Mana brāļa sieva reāli ienīst manu mammu (viņas vīramāti) - iemesls ir pārpratums pirms 10 gadiem (par ko mana mamma īsti vainīga nav), bet gan vedeklas riebīgais raksturs. Rezultātā brāļa bērni manu mammu uztver kā bubuli, apsaukājas un nemīl. Manai mammai jau tas vēl tā, viņa visu saprot. Bet, kas man reāli besī, ir tas, ka tā vedekla ir tāda divkose- apdriš manu mammu, noskaņo bērnus pret viņu, bet, kā tik kaut ko vajag no manas mammas, tā uzreiz pielien un prasa naudu!:-D Sīkajiem zobārstiem, dārziņiem, iphoniem, māju būvēt utt.! Mamma arī dod. Tas gan man liekas tizli!(e) Ok, nepatīk tev tas cilvēks- labi. Bet tad ievēro koncekvenci savās darbībās, un nedomā, ka varēsi apdirst, noskaņot bērnus pret, bet, spekulējot uz tiem pašiem bērniem, prasīt kaut kādus labumus!(e)