Lollipop♡, es vnk varētu lamāties, ka noticis manai mašīnai! :D Jau draudzēju, ka nodošu naglās.
It kā ikgadējā apkope, bet kaut kā baaaaigi ievilkusies + sit pa kabatu. Vienā beztēmā jau rakstīju, ka biju no rīta servisā un pusdienas laikā devos uz tehnisko. Mājās pārbaudīju, ka viss deg un ir ok. Aizbraucu uz Grobiņu un tur rindas. Nu, neko! Sapiķoju savu sotaku un gaidu rindā. Pienāk opītis un saka, ka man nedeg viens bremžu lukturis. Es uz mutes! Bizoju un Kingu pēc lampiņas, nomainu, viss deg. Viss ok! Tieku līdz pārbaudei. Džeks pārbaudīja pat visas drošibas jostas (iepriekš tā nebija darīts). Iebrauc iekšā, liek mirkšķināt, pēc tam saka, lai palaiž bremzi. Palaižu! A man viss deg aizmugurē! (e)Izkāpju un aizmugurē tāda it kā kāds tur bremzi! (e)
Protams, ka tehniskā nespīd. Izbbraucu ārā un izņēmu to s*da lampiņu, kuru ieliku un viss ok. Tikai vienā pusē nav gaismiņa. Nu vnk kaut kāds sviests! Bet vēl saņēmu aizrādījumu par to, ka gaismas nekrīt kā vajag. šodien braucu, lai visu saliek kā vajag! Līdz gada beigām jāiziet, jo negribu maksāt atkal ceļa nodokli.