Dabīga kosmētika,pārbaudīta uz cilvēkiem :
ARTISTRY ir grupā no piecām
vairāk pārdotajām prestižām prečzīmēm pasaulē. (Avots: Euromonitor International Limited; Informācijas bāze par skaistumkopšanas līdzekļiem un personīgās higiēnas produkciju, premium klases kosmētisko līdzekļu sektors, vispasaules RSP 2009, vispasaules prečzīmju nosaukumu klasifikācija.)
Ja vēlies iegādāties,ieej šajā saitā,reģistrējies,un iegādājies no ražōtāja :
http://www.amway-latvia.com/user/indra2/invite=yes
Tad jau visi,kuri lieto kosmetiku ko netestee ar dzivniekiem staigatu ar izsitumiem un slimi
Tas kosmetikas sastavs vienkarsi jau krietnu laiku ieprieks ir bijis iztestes uz dzivniekiem vai cilvekiem. CF brendi jau nenak klaja ar jaunam formulam, bet panem lidzigu vai identisku formulu, kas jau eksiste un loti sen ir aprite. Kapec testet to kas gadiem un gadu desmitem ir lietosanas aprite?
Naivie cilvecini doma, ka kompanijas katru produktu ilgi un rupigi teste un tikai tad laiz apgroziba. :D
Es neatbalstu dzīvnieku testēšanu kosmētikas ražošanā, tabakas industrijā u.tml. Ikdienā cenšos lietot produktus, kuri ir cruelty free un tas nav grūti. Produktu alternatīvu ir ļoti daudz.
Savā ziņā es atbalstu dzīvnieku izmantošanu medicīnas nolūkos. Kosmētika ir luksus prece, veselība-dzīvība - nav luksus. Diskutabls jautājums. Šobrīd jau arī veselīgs dabīgs ēdiens no dobes un lauku dzīvniekiem ir lukss. Kur vēl trakāk?
jā, es šodien atkal palasīju vairāk par to, kas pie mums tepat, izdomāju, ar ko vēlos strādāt uz klientiem, sapratu, ka reāli tas nav iespējams, pati gribu pāriet uz cruelty-free... meklēju domubiedrus starp vietējiem.