Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grāmata, kas pastāsta, kā būt laimīgai ar sevi pašu

Reitings 66
Reģ: 30.03.2009
Sveikas, mīļās meitenes!

Man ir liels lūgums, problēma!

Draudzenei jau kuro reizi ir neveiksmīgas attiecības ar kārtējo kretīnu. Nav mana daļa iejaukties viņu attiecībās, jo ne jau mums ir jādzīvo ar konkrēto cilvēku un mēs nekad no malas nezinām, kas tur īsti starp abiem notiek, jo izstāstīt jau ir viens, bet cik šis stāstījums ir objektīvs, tas ir pavisam kas cits.

Vienīgais, ko es gribētu šajā sakarā - iesakiet lūdzu kādu labu grāmatu, kā mīlēt sevi neatkarīgi no tā, vai Tev ir kāds blakus, vai esi viena. Kā dzīvot un novertēt sevi. Ka pasaule ir skaista un Tu esi vērtība.. jo rodas sajūta, ka viņai tas ir nedaudz piemirsies.

Paldies jau iepriekš! Zinu, ka tieši kādai no jums, sevi mīlošajām meitenēm, būs kaut kas grāmatu plauktā, ko ieteikt! :)
20.12.2015 15:24 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
20.12.2015 16:08 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Dr.Veins V Daiers "Uzvareetaajs vai upuris".
Arkadijs Pancs "Sarunas par laimi"-man sii graamata iipasi miila,bija iespeeja vairaakus gadus stradaat kopaa ar Dr.Pancu!
20.12.2015 16:18 |

Reitings 22
Reģ: 17.09.2015
Kaut kad ļooooti sen te cosmo klejoja saite uz grāmatu, kas bija pdf formātā, par sievietēm.. atceros, ka iesāku lasīt, bet neesmu nekur saglabājusi.. esmu visos failos izmeklējusies un neatradu.. ja kādai ir, lūgums nosūtīt linku PM vai arī te iemest.. PALDIES!
21.12.2015 22:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits