Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Viss par un ap jūtīgu ādu

 
Reitings 6
Reģ: 19.12.2015
Sveikas!:)
Tā kā dekoratīvās kosmētikas un kopšanas līdzekļu pieredze man ir maza, gribētu lūgt jūs padalīties savā pieredzē, ieteikumos meitenēm, kurām arī ir jūtīga, gaiša (bieži viegli iesārtusi) āda, kas dažreiz vai bieži reaģē uz apkārtējo vidi.
Kāpēc mana pieredze ir maza? Jo visbiežāk iemesls ir viens un ļoti konkrēts: sāp āda (jeb rodas kairinoša, dedzinoša sajūta, āda kļūst sarkana, sāp arī ilgstoši, arī pastiprinātāk metas pumpas). Tas viss rada ļoti nepatīkamu un diskomforta sajūtu, ka labāk nelietot neko...
Līdz ar to informācijas trūkuma un lieki iztērētu līdzekļu dēļ (kad produkts ir jāmet ārā, jo ādai neder) negribās riskēt atkal iegrābties.
Taču laikam ejot, ādas tips nepamainīsies, lai cik ļoti gribētos, un tomēr nav vairs pusaudža gadi, kad ādas tonis izskatījās veselīgāks un tumšie loki ne tik izteikti, gribās justies skaistai un koptai un darīt to ar pareiziem līdzekļiem, sākot no tīrīšanas līdzekļiem līdz tonālajam.
Pagaidām, kas man ir atklāts draudzīgs jūtīgai ādai kā tikai krāna ūdens, ir:
*Madara putas (lietoju ejot dušā. attīra seju no netīrumiem, poras gan nē)
http://www.madaracosmetics.lv/lv/produkti/63-attirosas-putas-150ml.html
*Madara līdzsvarojošo toniku (kādreiz lietoju biežāk, bet tagad retāk, tā kā pēdējā laikā āda biežāk kairst)
http://www.madaracosmetics.lv/lv/produkti/66-lidzsvarojoss-toniks-200ml.html
*Mossa youth defence Blueberry vitamin E dienas krēms (āda reaģē neitrāli, lietoju bieži, bet ne katru dienu)
*Helen Herber bella donna facial cream nakts krēms (āda apsārst, taču nesāp. Lietoju, kad āda ir sausāka vai gribās ādu "pabarot"
*Himalaya gentle eye makeup remover (tā kā vienīgais, ko es varu uzkrāsot, ir acis, tad tas ir vienīgais kosmētikas noņēmējs, ko lietoju patstāvīgi, ādu ap acīm nekairina)
*Neutrogena visibly clear blackhead eliminating daily scrub (līdz šai vasarai nekad nelietoju skrubjus, bet esot Anglijā pamēģināju un likās super. Āda nereaģēja un pat neapsārta, ļoti labi attīrījās poras, āda palika mīksta un maiga, pat tonis uzlabojās. Taču tur neiegādājos, iegādājos tepat Latvijā un līdz ar to efekts nav tāds - āda kairst un neattīrās pilnvērtīgi, tāpēc izmantoju reizi vai divas mēnesī, kad ādai nav būtisku problēmu)
No kosmētikas izmantoju vairāk to, kas paredzēts acīm un lūpām. Sejai pagaidām labākais, kas der, ir konsīleris dažu nepilnību maskēšanai un pūderis. Ar visiem bb kremiem, tonālajiem, bronzeriem u.t.t. ir problēmas.

Ceru, ka kādai jūtīgās ādas īpašniecei noderēs kāds produkts pamēģināšanai un... Ceru arī atrast un izmēģināt kādus produktus no jūsu pieredzes stāstiem un ieteikumiem.:)
19.12.2015 23:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits