Es varu gulēt 5-6 stundas naktīun varu arī gulēt 12 stundas. pa lielam es tur redzu divas atšķirības. Guļot 5-6 stundas vai pat mazāk, man būs enerģija, es jutīšos pamodusies un pat vairāk enerģijas pilna nekā guļot ilgi. Tas man liekas ir dēļ tā ka guļot maz, es nemaz neesmu līdz galam iegājusi tajā dziļajā miega posmā, drīzāk es esmu pa vidu, bet ja vajg varu ļoti viegli pamosites un darīt ko vajag. Lielu lomu tajā gan jau arī nosaka tas vai es esmu pamodusies tajā mirklī kad man ir iziets tas viens vai divi pilnie miega cikli, vai arī pamostos tā cikla vidū kas uzreiz izraisa lielu noguruma sajūtu.
Mīnus patstāvīgi ilgi guļoti ir ļoti labi redzams sejā, viņa kopumā izskatās sliktāk,tu jūties sliktāk paskatoties spogulī lai gan nekas nav mainījies.
Kad tiek gulētas vairākas stundas tad vienkārši ir tā sajūta ka tu esi nogulējis tik ilgi ka tavs ķermenis jau ir par daudz atslābis un gribās vel un vel gulēt, lai gan tas ir no tā ka vienkārši vel kārtīgi neesi pamodusies. Toties, guļot ilgi, cilvēk domāšana un sevis uztvere paliek skaidrāka, vairs nereedz tādas neesošas negatīvas lietas sevī, jūtās laimīgāka un protams līdz ar to arī citi cilvēki jūt to pozitīvo nevis negatīvo.
Labāk gulēt daudz un būt miera iemiesojumam, nekā gulēt maz un iekšēji justies izsmeltai lai gan citi to varbūt pat neredz.