Ja mēneša sākumā biju sajūsmā, ka ziemassvētki jau klāt gandrīz, tad tagad, ka tie ir jau nākamnedēļ - nulle emociju. Gaidu tikai tāpēc, ka varēs neiet darbā - ir kaut kāda nelāga gaisotne tur pēdējā laikā - visiem vajaga atpūsties..
Tāpēc iešu šopingot dāvanas. Pašai arī vajag uz veikalu - vajag rokasstomu, manējai rāvējslēdzējs saplīsis, vakar braucu 3.autobusā mājās, galīgi neomulīgi, kad viss kā uz delnas. Un šis nav tas gadījums, kad rāvējslēdzējs jāpāršuj vai pie meistara jānes, somai jau vecuma zobs sāk stūrīšos kost :D Vienīgais mīnuss- gribu tādu šokolādes brūnu, jo man visi apavi tādi, bet kad pirms pāris nedēļām uzmetu aci somu veikalos, tādā brūnajā tonī kā man vajag bija tikai tās studentu somas (t.i.bezformīgās, uz kurām paskatoties vien var saprast, ka tur iekšā var velnu paslēpt). Es gibu normālu skaistu sieviešu somiņu ikdienai, kuru noliekot, tā nesaplok kā lupatiņa- bet tādā krāsā nav, ir vai nu gaišāks (kas man nepatīk), vai melns, vai sarkans. Bet varbūt jāmaina pašai sava krāsu gamma un pieaugušas sievietes krāsām, ja jau gribu tagad pieaugušas sievietes aksesuārus :D