Kurš kļūst nevērīgāks pēc bērna ienākšanas ģimenē?

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Parasti saka, ka attiecības pēc bērna ienākšanas ģimenē pasliktinās tādēļ, ka sieviete vairs neveltī pietiekamu uzmanību vīrietim, bet tomēr, mani novērojumi draudzeņu un paziņu vidū liecina par pretējo: tieši vīrieši ir tie, kas atslābst, sak "kur ta viņa ar bērnu aizies, nekur jau neliksies". Piemēram, manai draudzenei vīrs agrāk nēsāja viņu uz rokām, katras nesaskaņas mēģināja izrunāt, vienvārdsakot- bija iesprindzis uz to, lai viņa justos laimīga ar viņu. Kad ģimenē ienāca bērns, draudzene nemainījās, veltīja uzmanību vīram, pati bija kopta, utt, bet vīrs šķita pret viņu palicis vienaldzīgāks. Viņi nonāca gandrīz līdz šķiršanās, kamēr vīrs nesaprata savu kļūdu un pats atzina, ka bija kļuvis nevērīgāks. Un es zinu vairākus piemērus.
Kā ir jūsu ģimenē? Pati nākotnē vēlos kļūt par māti, bet ļoti bail no šādiem scenārijiem.
19.12.2015 00:06 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Madhaster
Paskaties internetā galerijas ar grūtnieču vēderiem pa mēnešiem. Milzu vēders neuzaug vienā dienā pēc 2 strīpiņām testā :D Pirmajos 3 mēnešos vēders ir miniatūrs, nākamajos neliels un lielā bumba tikai pēdējos mēnešos. Mūsdienās grūtnieces nepārtop par tauku bumbām grūtniecības laikā vai pēc dzemdībām. Aug tikai vēders un krūtis. Vēders pēc tam pats saraujas.
Ja šaubies, parunā ar kādu sev pazīstamu jauno mammu. Izklausās, ka esi mītu varā :)
19.12.2015 09:15 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Nu es varu atbildēt tikai par sevi. Manā gadījumā krīzes faktors biju vairāk es. Bērns prasīja (un prasa vēl joprojām) lielāko daļu uzmanības, nogurums lika sevi manīt un pati pat nepamanīju, kurā brīdī kļuvu prasīga, burkšķoša un par kaut ko neapmierināta sieviete. Aizmirsās, ka viņš arī ir tikai cilvēks, kam ir tiesības atpūsties no darba, ka viņš arī nevar 100 lietas reizē izdarīt. Tikai tad, kad sāka attālināties attiecības ar vīru, tad sapratu, ka ir jāsaņemas, jāsāk vairāk smaidīt un jānoskaņo sevi pozitīvi. Nometu egoismu pie malas un tagad atkal viss ir labi. Jāpiebilst, ka vīrs man ir labs, ļoti daudz palīdz ar bērnu, mājasdarbiem un ir mierīga rakstura. Tikai daudz strādā un reti ir mājās.
19.12.2015 09:34 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Tiešām kaut kādas glupības te tiek melstas.
Viss atkarīgs no paša pāra. Abiem jārūpējas,lai attiecības būtu feinas,ja ģimenē ienāk mazais. Attiecības ir starp 2 cilvēkiem,un bērns ir abiem vecākiem ne tikai mammām. Vajag tikai sapratni un pacietību un visam laiku var atrast,ja grib.
Un kas tās par muļķībām par seksa liegšanu 9+mēnešus?:D
Mūsmājās tā iztrūkumu nav jutis neviens,ne grūtniecības laikā,ne pēc. :-D
19.12.2015 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits