čau, dāmas!
ceru, ka uznāks foršs ziemīšnoskaņojums un ka vakarā būs forša ballīte ar draugiem, lai sevī rastu kaut kripatiņu prieka.
šodien bija pēdējā skolas diena, atlicis tikai bakalaura darbs un viens eksāmens, kurš jāiesūta e-pastā mēneša laikā.
pēc skolas ar kursabiedreni izšurījām veikalus - viņa meklēja kleitu, es ziemas zābakus normālus. nekā nav, nekā. ja ir normāli, nav 36tais izmērs, ja ir 36tais, tad viņi ir baigie sū*i. atradu vienīgi smuku mēteli - man pa lielu, nevienā citā veikalā tāda nebija. škrobe. jāstaigā plikiem.
biju iegājusi tele2 par tām sms uz UK apjautāties - TIK nelaipnu attieksmi saņēmu, vienīgi sapratu to, ka tas tpc, ka man iphone esot. sviests. pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu. kursabiedrenēm, draudzenēm iphone, nekad kaut ko tādu nebiju dzirdējusi, nē, še tev. rīt iešu uz citu tele2, cerībā, ka man laipnāk izskaidros, nevis izsmies.
jau otro gadu pēdējais mēnesis ir emocionāli ļoti smags un grūts, arī uz PMS to vairs nevar norakstīt, cik liels apnikums uznācis. vakarnakt atkal pārraudāju jēgu, cik emocionāli smagi ir.