čau! šodien pirmo dienu atbraucu uz darbu ar mašīnu VIENA PATI, tāds kaiiifs (l) Neviens neko neskatās, ko un kā daru, mūzika uz visskaļāko, ātrumu varu pārsniegt un visu daru, kā gribu :D Protams, kā traka jau nebraucu, ir man savas robežas :) Darbu pabeigšu ātrāk un tad plānoju pabraukāt pa veikaliem, uz Spici un Plazu aizlaist, tik forši, ka ir mašīna, kamēr vīrs darbā, es varēšu pa veikaliem vazāties pēcpusdienā :)
Vakar vīrs pagatavoja tik garšīgas vakariņas , truša gaļu ar saulē kaltētiem tomātiem, klāt bija salātiņi ar mocarellu, ņamma. Esmu vīru arī beidzot pielauzusi, ka vairāk uz kafenēm tik bieži nevar braukt, jāgatavo mājās vairāk. Kaut kā mums abiem pat sāk tas iepatikties (l) Kopš ir jaunā virtuve, ir ļoti patīkami gatavot, un arī viss tiek kopts laicīgi, netīri trauki vairs netiek atstāti nekad. Uzreiz labāka sajūta.
Sestdien jābrauc pēc egles, mums vajag 2,75m, vakar tā izdomājām. Kur lai atrod? Tikko atcerējos, ka svētdien uz svētku koncertu vēl jāiet. Biju piemirsusi, ka nopirku biļetes.
Lai jauka diena :)