viirs naak maajas veelu

Reitings 16
Reģ: 16.12.2015
Sveiki! Gribeetu paluugt Juusu viedokli! Vai Jums tas liekas normaali, kad viirs naak maajaas veelu ap 21, 22, vai 23 regulaari un man nav nemazaakas nojausmas kur un ar ko nodarbojas! Kad jautaaju kapec tik veelu esi maajas, kad vareeji jau pazvaniit un pabriidinaat, sagaidu atbildi ka tas nemaz neesot veels un vispar nav nevienam jaatskaitas! Gribetu zinat Juusu viedokli shajaa jautaajuma ? Paldies...
16.12.2015 14:30 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
jo vairaak lasu cosmo stastus (krapshanas, citas sievietes), jo vairaak briiinos, nu kur tadi cilveki rodas? :-(:-/ vinjiem vispaar ir kat kas sveets iznjemot pashu iegribas, velmes un ricibas?

Pavisam nesen, mans viirs man zvana, ka paliks darbaa ilgaak, nu cik tas ir ilgaak? 30 min.? Stunda? Vins saka, ka nezin... pulkstens 10, 11, kaa nav taa nav, zvanu necelj, aiznjemts, likas nu viss, aizgajis kaut kur, beigas atsutija man caur viber location un es nomierinajos - bija darbaa un bija problemas... bet. ja mans katru vakaru naktu majas veelu un neteiktu, kur iet es nevaretu.....

Nee, tas nenozime, ka mans virs ir cietumaa, vins katru 1dienu iet ar draugiem uz baaru, brivdienas shad tad kaut kur, tad pie kada aizbrauc uz 2 dienaam, es visu saprotu, bet es nesaprotu melus un nezinju...

Ljoti zheel, ka ir tik daudz piemanitu sievieshu :(
17.12.2015 01:08 |

Reitings 16
Sheit nebija neviens cilveeks kurs uzraxtiitu kko preteeju manaam domaam! Buus vien jaaizlmej kaa riikoties taalaak! Paldies visiem par atbildeem...
17.12.2015 10:58 |

Reitings 43
Reģ: 22.09.2015
Kā to tik ilgi vispār var paciest??!!

Ok, pēc pirmās reizes vēl var iedot otru iespēju laboties, bet kad Tev nemitīgi saka, ka nav Tava darīšana un kāpēc vispār jāatskaitās......Nu tā ir necieņa pret Tevi.

Pirmkārt sāc cienīt sevi un nepaciet šādas izdarības pret sevi.

Es, tavā vietā, sakravātu viņam čemodānu un noliktu pie durvim, lai kad atvelkās mājas, zin kur ir viņa vieta.

Jautājums kāpēc mest vīru ārā....atbilde ļoti vienkārša, viņš Tevi nedara laimīgu kā sievieti un neciena Tevi. Un te pat vairs nav jautājums mīļākā, darbs, kāda aizraušanās vai kas cits, primārais ir cieņa pret otru cilvēku.
Priekš kam Tev ir vajadzīgs tāds cilvēks, kurš Tevi nerespektē?!
17.12.2015 11:40 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es zinu tādus cilvēkus kuri darbā var ņemties ilgi un vēlu, pat ja nav īsti ko darīt. Labi ja tas notiek šat tad, bet ja patstāvīgi, tad tas skaidri parāda ka ir problēmas attiecībās un negribas iet mājās.
Ja viss ir normāli tad mājas vienmēr ir tā vieta, kur gribās pēc iespējas ātrāk un agrāk nokļūt.
17.12.2015 11:42 |

Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
Kā tur bija tas teiciens, ka attiecībās vajag būt tā, ka vīram ir prieks nākt mājās un sievai zēl, kad vīrs iet prom.

izklausās, ka viņš mājās nejūtas labi, tāpēc velk garumā savu darba dienu ( lai nedomātos trakāk par sānsoļiem )
17.12.2015 11:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ophelia Un tavā gadījumā visa tā mīlestības izrādīšana, attiecību uzlabošanās kamēr viņš krāpa utt. iespējams ir norakstāma uz to ka viņš centās atpirkties no savas vainas sajūtas.

Iespējams ka viņš pat apzinājās ka dara ko sliktu, bet pats negribēja būt nekādā gadījumā tajā pozīcijā ka viņu krāpj. Lai nu kā, pretīga rīcība.
17.12.2015 11:55 |

Reitings 17203
Dionysus Es domāju ka visos gadījumos tas arī tā nav ka ja paliek ilgāk darbā regulāri tad ir attiecībās problēmas. Viss ir ĻOTI atkarīgs no darba veida. Citiem tiešām ir darba laiks no 8 līdz 17 un kā pienāk 17:00 tā pa durvīm laukā un darbi aizmirsti līdz rītdienai, tomēr citās profesijās lai gan tev ir standarta darba laiks, tomēr var iznākt pat ļoti bieži palikt pēc darba laika, jo ir ko darīt, vairāk nekā var iedomāties un tur nu vairs nestrādā tas ka ir konkrēts darba laiks utt. Kaut vai dizaineris var nosēdēt līdz 3 naktī strādājot lai laikā pabeigtu projektu, jo lūk viņš ir jāpabeidz un nevienam neinteresē vai tu esi vai neesi gulējis, uz tā tiek likts tavs darbs. Vai arī mehāniķim ir jāstrādā ārpus darba laika jo lūk vienmēr ir kāds paziņa kam mašīna spītējas =, vai vel kāds kurš ir gatavs maksāt dubultā ārpus darba laika. Velns pat elektriķiem un santehniķiem nākas ārpus darba laika bieži vien braukāt uz izsaukumiem, jo ja lūk mājai truba plīsusi, tad jau liela izvēle nav, kā cilvēkiem kas tur dzīvo, tā arī santehniķiem. Metālapstrādes, kokapstrādes utt. uzņēmumos arī bieži vien jāsēž ir ilgāk jo lūk ir pienācis kravas izsūtīšanas datums un tad nu vai nu šodien rukā līdz 2 naktī, vai arī algu nesaņemt laikā.

Tā kā yea, viss atkarīgs no darba, uzņemšanās un darba slodzes kā tādas.
17.12.2015 12:04 |

Reitings 17203
zazy1 Viņam neesot darbs :-D
17.12.2015 12:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es jau nu pajautātu, par kādu muļķi mani tur, ja tā staigā bez paskaidrojumiem.
17.12.2015 12:23 |

Reitings 3551

Miss Joker
Dionysus Es domāju ka visos gadījumos tas arī tā nav ka ja paliek ilgāk darbā regulāri tad ir attiecībās problēmas

Vienmēr tiešām tā nav. Vislabāk to var redzēt, ja strādā kopā, kuri stiepj gumiju un izdomā tikai ilgāk pagrozītos pa darbu.
Skatoties no malas par to grūti spriest cik kurš reāli aizņemts ar darbiem vai nē.
Man bija kolēģi, kuri vakaros vienkārši paliek darbā un sēž netā.
17.12.2015 16:43 |

Reitings 17203
Dionysus Nu protams ka tādos gadījumos ka gandrīz vai gatavi pēc darba putekļus slaucīt stundām ilgi lai tik mājās nav jāiet tad protams ka tur tad ir redzams tas ka ir kādas problēmas mājās vai kas uz to pusi, bet ir jau arī gadījumi ka cilvēks pavisam nopietni visu laiku strādā lai piepelnītos vairāk utt. un ja tagad kāda kundzīte kam ir tāds vīrietis kas gatavs rukāt un pat strādāt ārpus darba laika iedomājas ka vot viss viņš nenāk mājās laikā jo lūk ir mīļākā vai vienkārši negrib mājās atgriezties tad pie laba tas nenovedīs.
17.12.2015 16:48 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Da štrunts par to, ka paliek ilgāk darbā. Visa "sāls" ir tajā, ka par to netiek paziņots un vispār tiek pausts uzskats, ka sieva ir kā māte spītīgam pusaudzim, kurš nu ieņēmis galvā, ka var darīt ko un kad grib nevienam neko nesakot.
17.12.2015 16:53 |

Reitings 16
Neons +++

Ljoti labi pateikts, un man liekas daleeji atbilst visai shai situaacijai! Daru ko gribu un naaku kad gribu un vienalga ko par to domaa citi!!!
17.12.2015 17:44 |

Reitings 3551
Da štrunts par to, ka paliek ilgāk darbā. Visa "sāls" ir tajā, ka par to netiek paziņots

Tas ka vīrs pateiks "man daudz darba un tuvākos mēnešus būšu mājās ap 23.00 vai vēlāk" neatrisina situāciju. Tāds skolnieka attaisnojums vien ir...

Abi saprot ka viņš vienkārši negrib nākt mājās.
17.12.2015 21:12 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kad paliek darbā, jo jāstrādā, bet kad, jo mājās negribās, var just pēc balss toņa. Ja nav tās izjūtas, jo uz ausīm sēž rozā ziloņi, tad tur neviens neko nemainīs.
17.12.2015 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits