viirs naak maajas veelu

Reitings 16
Reģ: 16.12.2015
Sveiki! Gribeetu paluugt Juusu viedokli! Vai Jums tas liekas normaali, kad viirs naak maajaas veelu ap 21, 22, vai 23 regulaari un man nav nemazaakas nojausmas kur un ar ko nodarbojas! Kad jautaaju kapec tik veelu esi maajas, kad vareeji jau pazvaniit un pabriidinaat, sagaidu atbildi ka tas nemaz neesot veels un vispar nav nevienam jaatskaitas! Gribetu zinat Juusu viedokli shajaa jautaajuma ? Paldies...
16.12.2015 14:30 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Kārtējais trollis? :D :D ;)
16.12.2015 17:05 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es liktu uz azartspēlēm vai mīļāko:-D

+++
16.12.2015 17:10 |

Reitings 16
Ko noziime izteiciens trollis ?
Savaa laikaa ir investejis naudinju paris uznjemumos, tapec nepieciesamiba peec oficiala darba nav pagaidaam! Ar azartspeeleem neaizraujaas un miiljaakaa arii nav! Esmu sanjemusi apstiprinajumu uz savu jautaajumu! Tas ir veels un nav normaali!
16.12.2015 17:11 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Ar azartspeeleem neaizraujaas un miiljaakaa arii nav!

Kā tu zini? Tu tak pati saki, ka nezini ko viņs dara, kad nav mājās.
16.12.2015 17:13 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Izskatās pēc attiecīfu fināla. Nepavisam nav normāli šitāda atbilde.
16.12.2015 17:17 |

Reitings 16
Taada atbilde vinjam ir diezgan biezhi un par dazhaadam teemaam! Par azartspeeleem varu pateikt ar 100% paarlieciibu, jo agraak esam runajusi par to un zinu vinja nostaaju sajaa jautaajumaa!Par miiljaako nedomaaju arii, jo kad esam kopaa nekas neliecina par to ka es neinteresetu vinjam kaa sieviete...
16.12.2015 17:33 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Neesi naiva ..
16.12.2015 17:37 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Par miiljaako nedomaaju arii, jo kad esam kopaa nekas neliecina par to ka es neinteresetu vinjam kaa sieviete...

Pssc tas vel ne par ko neliecina! Citam šādi ir vel otra ģimene un abas sievietes neko nezina un domā ka viņām ir ideālais vīrietis gadiem ilgi! Neesi tak tik naiva! Tik pat labi viņam varbūt seksu gribās 10 reizes dienā, tad nu iet un to dabū jo līdzekļi atļauj. Varbūt kāda cita draudzenīte māk arī labāk gatavot un minetu sniegt, tad nu iet pie viņas, pēc tam tik atnāk 23:00 mājās pie tevis, ko mazliet ēdienā paknibina, pasaka ka bija garšīgi un lai tu viņam par dienu nejautā un ar netīru dai*tu paņem priekšā. . . Un tu tik naivi domā, oooo jā, viss ir ideāli.
16.12.2015 17:39 |

Reitings 16
Miss Joker .. tava atbilde man lika pasmaidiit :) paldies, par viedokli.. nedomaaju gan ka viss ir ideaali, savadaak nemaz nerakstiitu sheit forumaa!
16.12.2015 17:47 |

Reitings 16
Pirmaa reize kad prasiiju viedokli forumaa! Paldies visiem par viedokliem, domaaju jau ka buus jaagaida dienaam peec atbildes. Vismaz tagad zinu, ka tomeer neesmu viena savos uzskatos, vnk viirs visu laiku censaas ieskaidrot man preteejo.
16.12.2015 18:00 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Par miiljaako nedomaaju arii, jo kad esam kopaa nekas neliecina par to ka es neinteresetu vinjam kaa sieviete...

Es gan negribu tavu parliecibu dragat, bet pec apkart pieredzeta, divus sadus gadijumus zinu, abos bija milaka. Un neatzisies ari ja pie rokas piekers.

Veel ko velejos pajautat, vai vins vienmer sadi atbildejis? Visu attiecibu laiku? Varbut agrak esi vinu paraak daudz tincinajusi, vinam ar laiku apnicis. Varbut velas tev sava zina ieriebt jo ir par kautko dusmigs, aizvainots, sapinats utml.

Otrs, nereti ar milaakaas paradisanos attiecibas pat uzlabojas, tiesi intimaja joma. Ja gluzi otradi,iet pa burbuli, milaka var nebut vairs tikai milaka, bet jau dzilak sirdii. Katra zina situacija ir briesmiga un neciena ir acimredzama.
16.12.2015 18:06 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
uj cik daudz nav attiecību, kur pat nekas neliecina par krāpšanu, taču tā notiek. es ar tādu vispār kopā nebūtu. man tas neliekas normāli visu laiku vazāties apkārt un vēl pateikt, ka nav jāatskaitas?! nu wtf?
16.12.2015 19:58 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Negribu vēl vairāk bojāt noskaņojumu, jo ļoti ceru, ka autorei nav šis gadījums, taču no pieredzes varu teikt, ka vīrietis var lieliski notēlot mīlestību, jo pati ar tādu reiz biju kopā 4 gadus. 2 gadi draudzēšanās, 2 gadi kopdzīvē - viss perfekti, viss kā filmās. Ikdienā mīļas sms un telefona zvani, lielisks sekss, nemitīga atzīšanās mīlestībā. Taču lielākā problēma - mājās vienmēr pēc darba (kurš beidzās 19:00) bija labi ja ap pusnakti, nereti vispār neierodoties. nakšņot mājās un uzrodoties vai nu no agra rīta vai tikai nākamās dienas vakarā. Man stāstīja par papildus darbu, reizēm par to, ka jāaizbrauc uz citu pilsētu apciemot slimā māte utt. utjp. Kāpēc ticēju? Laikam tāpēc, ka viņa uzvedība lika noprast, ka viņam esmu Dieva vietā. No manis tika pieprasīts stingrs režīms - lai esmu mājās un nekur apkārt neblandos. Ja atļāvos aiziet kaut kur ar draudzeni, kaut uz stundu pasēdēt kafejnīcā, tika rīkotas histērijas, savā greizsirdībā un privātīpašnieciskumā viņš bija gatavs aiziet tik tālu, lai liktu man ar viņu runāties skype, lai tikai varu pierādīt, ka esmu mājās, nevis ārā vai pie kāda cita. Tolaik biju kā apmāta, ticēju visiem viņa izskaidrojumiem, jo kaislīgi ticēju tam, ka viņa greizsirdība un mīlestības solījumi nozīmē, ka esmu īstā un vienīgā. Ha... pilnīgi nejauši uzzināju par to, ka manam mīļotajam tieši divus gadus (tātad - visu to laiku, ko dzīvojām kopā) ir mīļākā, kura nu jau bija mātes cerībās. Šķiršanās notika tik ātri, ka pat negribēju dzirdēt vairs nevienu paskaidrojumu vai attaisnojumu. Tikai joprojām, kaut arī pagājuši divi gadi, es neesmu spējusi saprast kāpēc viņam tas viss bija vajadzīgs. Kāpēc visas tās greizsirdības lēkmes, histērijas, manis ierobežošanas, ja patiesībā viņš naktis pavadīja gatavojoties bērna nākšanai pasaulē un iekārtojot ģimenes ligzdiņu pie citas sievietes. Kāpēc dažiem vīriešiem vajag tādu teātri? Vai tiešām tad, ja iemīli citu, vieglāk nav vienkārši aiziet no tā ar ko tobrīd esi kopā?
Tā kā esmu tam visam izgājusi cauri, autorei ieteiktu neticēt vīra vārdiem. Lai Dievs dod un autorei nav manis minētā situācija, taču labāk tomēr mēģināt noskaidrot taisnību, jo tagad, diemžēl, zinu, ka daži vīrieši spēj būt īsti profesionāļi tad, ja jātēlo jūtas...
16.12.2015 20:46 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Ophelia, cik briksmīgs stāsts :( :( :(
Šādā situācijā es arī, protams, šķirtos. Bet tik un tā es jau nu gan gribētu zināt KĀPĒC. Nē nu reāli es gribētu dzirdēt paskaidrojumu, lai kāds tas būtu. Kaut vai tāpēc, lai nākošreiz neuzkaptu uz tā paša grābekļa
16.12.2015 20:53 |

Reitings 17203
Ophelia Viss drīzāk tavs bijušais tevi tā ierobežoja jo viņš tavas darbības vērtēja pēc sevis paša. Ja viņš krāpa tad viņš arī bija izdomājis ka viss drīzāk ja tu stundiņu kur aizkavēsies utt. tad tu arī krāp viņu! Varbūt vienaldzīgs viņš pret tevi nebija, bet nu uzticīgs arī nē.
16.12.2015 20:56 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Es gan domāju, ka tik stipri kontrolēja tāpēc, lai netīšām kopā ar otru dāmu neuzskrietu tev virsū, kamēr tu, piemēram, ar draudzenēm tēju dzer. Tāpēc viņam vajadzēja zināt, kur un cik ilgi atradīsies. Un vislabāk lai esi mājās un nekur nevazājies
16.12.2015 20:58 |

Reitings 17203
Sarahh Iespējams vai pat arī abi varianti :D
16.12.2015 21:01 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
cik nu lasīts- daudzāāāāāām nav pat mazākās nojausmas, ka vecim ir cita pie apvāršņa, bet ir. tā ka- esi vērīga
16.12.2015 21:26 |

Reitings 16
Njaa Ophelia staasts ir drausmiigs. Man pashai air arii zinaami daudz staasti no tuviem cilveekiem par kraapshanu. Bet nezinu vai manaa gadiijuma tas ari vareetu buut, kgan nekad jau nevar zinaat. Ar viiru esam sho teemu agraak tik daudz paarunaajusi ka nu nemaz neliekas ka tas vareetu buut pie vainas.
Atbildot uz Beibes.martas jautaajumu tad agraak vinsh bija maajaas vakaros, un ja nebija tad vinjam nesagadaja grutibas mani tureet lietas kursaa. Protams laiks iet, un mainaas nodarboshanaas, zuud varbuut interese vai cienja pret otru vai kkas apniik, es nezinu! Tagad kad uzdodu jautaajumu tad sanjemu atbildi :kas tu tada vispar esi lai es atskaitiitos tev!! Neesmu nekads puishelis!

Laikam Jums vareetu buut taisniiba par to tincinaashanu, tas vareetu buut iespeejams. Kadreiz piekjeru vinju kkados stulbos nevajadziigos melos un varbuut tagad vinjam liekas ka es vinju paarbaudu vai vinsh negrib kko lieku pateikt lai atkal atklajas kkadi meli, gruuti teikt. Kad jautaaju kalab melo, saka ka vinsh vnk ir taads cilveeks un viss. Pa lielam vinjam liekas ka viss ir kaartiiba, un nesaprot kapec es vispar stresoju jo vinsh neuzskata ka brauc maajaas veelu un ka vinsh kko nepareizi dariitu. Saka ka problema ir manii!
Shovakar ir vismaz progress, pateica ka buus maajas pa nakti, kas pieraada ka vinjam ir pilniigi vienalga.
16.12.2015 21:48 |

Reitings 16
Njaa Ophelia staasts ir drausmiigs. Man pashai air arii zinaami daudz staasti no tuviem cilveekiem par kraapshanu. Bet nezinu vai manaa gadiijuma tas ari vareetu buut, kgan nekad jau nevar zinaat. Ar viiru esam sho teemu agraak tik daudz paarunaajusi ka nu nemaz neliekas ka tas vareetu buut pie vainas.
Atbildot uz Beibes.martas jautaajumu tad agraak vinsh bija maajaas vakaros, un ja nebija tad vinjam nesagadaja grutibas mani tureet lietas kursaa. Protams laiks iet, un mainaas nodarboshanaas, zuud varbuut interese vai cienja pret otru vai kkas apniik, es nezinu! Tagad kad uzdodu jautaajumu tad sanjemu atbildi :kas tu tada vispar esi lai es atskaitiitos tev!! Neesmu nekads puishelis!

Laikam Jums vareetu buut taisniiba par to tincinaashanu, tas vareetu buut iespeejams. Kadreiz piekjeru vinju kkados stulbos nevajadziigos melos un varbuut tagad vinjam liekas ka es vinju paarbaudu vai vinsh negrib kko lieku pateikt lai atkal atklajas kkadi meli, gruuti teikt. Kad jautaaju kalab melo, saka ka vinsh vnk ir taads cilveeks un viss. Pa lielam vinjam liekas ka viss ir kaartiiba, un nesaprot kapec es vispar stresoju jo vinsh neuzskata ka brauc maajaas veelu un ka vinsh kko nepareizi dariitu. Saka ka problema ir manii!
Shovakar ir vismaz progress, pateica ka buus maajas pa nakti, kas pieraada ka vinjam ir pilniigi vienalga.
16.12.2015 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits