Negribu vēl vairāk bojāt noskaņojumu, jo ļoti ceru, ka autorei nav šis gadījums, taču no pieredzes varu teikt, ka vīrietis var lieliski notēlot mīlestību, jo pati ar tādu reiz biju kopā 4 gadus. 2 gadi draudzēšanās, 2 gadi kopdzīvē - viss perfekti, viss kā filmās. Ikdienā mīļas sms un telefona zvani, lielisks sekss, nemitīga atzīšanās mīlestībā. Taču lielākā problēma - mājās vienmēr pēc darba (kurš beidzās 19:00) bija labi ja ap pusnakti, nereti vispār neierodoties. nakšņot mājās un uzrodoties vai nu no agra rīta vai tikai nākamās dienas vakarā. Man stāstīja par papildus darbu, reizēm par to, ka jāaizbrauc uz citu pilsētu apciemot slimā māte utt. utjp. Kāpēc ticēju? Laikam tāpēc, ka viņa uzvedība lika noprast, ka viņam esmu Dieva vietā. No manis tika pieprasīts stingrs režīms - lai esmu mājās un nekur apkārt neblandos. Ja atļāvos aiziet kaut kur ar draudzeni, kaut uz stundu pasēdēt kafejnīcā, tika rīkotas histērijas, savā greizsirdībā un privātīpašnieciskumā viņš bija gatavs aiziet tik tālu, lai liktu man ar viņu runāties skype, lai tikai varu pierādīt, ka esmu mājās, nevis ārā vai pie kāda cita. Tolaik biju kā apmāta, ticēju visiem viņa izskaidrojumiem, jo kaislīgi ticēju tam, ka viņa greizsirdība un mīlestības solījumi nozīmē, ka esmu īstā un vienīgā. Ha... pilnīgi nejauši uzzināju par to, ka manam mīļotajam tieši divus gadus (tātad - visu to laiku, ko dzīvojām kopā) ir mīļākā, kura nu jau bija mātes cerībās. Šķiršanās notika tik ātri, ka pat negribēju dzirdēt vairs nevienu paskaidrojumu vai attaisnojumu. Tikai joprojām, kaut arī pagājuši divi gadi, es neesmu spējusi saprast kāpēc viņam tas viss bija vajadzīgs. Kāpēc visas tās greizsirdības lēkmes, histērijas, manis ierobežošanas, ja patiesībā viņš naktis pavadīja gatavojoties bērna nākšanai pasaulē un iekārtojot ģimenes ligzdiņu pie citas sievietes. Kāpēc dažiem vīriešiem vajag tādu teātri? Vai tiešām tad, ja iemīli citu, vieglāk nav vienkārši aiziet no tā ar ko tobrīd esi kopā?
Tā kā esmu tam visam izgājusi cauri, autorei ieteiktu neticēt vīra vārdiem. Lai Dievs dod un autorei nav manis minētā situācija, taču labāk tomēr mēģināt noskaidrot taisnību, jo tagad, diemžēl, zinu, ka daži vīrieši spēj būt īsti profesionāļi tad, ja jātēlo jūtas...