Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāzas 20 gados...

Reitings 62
Reģ: 22.02.2015
Sveikas meitenes,
esmu izvēles priekšā dzīve laulībā vai izglītība. Laimīga es varēšu būt jebkurā gadījumā, mīlēt neviens jau man neaizliegs, bet tas nebūs tā...
Manuprāt, ja esi apprecējusies tad kādu 2 gadu laikā jāpiedzimst mazulītim.
Tagad nezinu, ko darīt, mazliet piebremzēt, vai ļauties plūsmai, draugs būtu gatavs apprecēties jebkurā laikā (l) . Viņš ir mazliet vecāks. Ko jūs darītu? Gribas savu ligzdiņu... man jau viņa ir arī tagad, bet nav tā...
Ah, nevaru izteikties...
15.12.2015 19:47 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Pilnīgi normāli arī ja abi negribēs bērnus arī pēc kāzām.

Šim pievienojos. Pati zinu daudz pārus, kuri gan ir precējušies, taču bērnus neplāno. Sabiedrībā, šķiet, vienkārši ir iegājies konkrēts modelis - kāzas, pēc kāzām bērni utt., līdz ar to mirklī, ja kāds izvēlas nedzīvot pēc šī modeļa, daļa sabiedrības skatās ar neizpratni "Bet kā tad tā?
Šī iemesla dēļ nu jau 2 gadus vairs neeju uz vidusskolas izlaiduma klases sanākšanām, jo, ja godīgi, mazliet jau esmu nogurusi no jautājumiem par to kāpēc man nav vīrs, bērni, stabilas attiecības, ko varu visu laiku mētāties apkārt pa pasauli utt. Goda vārds, šis viss nereti liek justies kā nepilnīgam, nepilnvērtīgam cilvēkam, ja ar savām vēlmēm un pasaules uztveri atšķiries no vispārpieņemtā.
16.12.2015 21:31 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāpēc tu gribi mazuli? Ko tas tavā dzīvē mainīs? Gribi justies līdz galam pieaugusi? Kas tieši tevi neapmierina tavā pašreizējā dzīvē?
16.12.2015 23:20 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
man bija draudzene, kas iesaistījās likumīgā draudzē un drīz pēc tam apprecējās ar puisi no draudzes.. es pat nezinu kāpēc, tur grūti saprast tāpēc, ka nedrīkst bučoties un mīļoties pirms kāzām, tāpēc, ka lielā mīla (diezgan apšaubāmi, bet ne par to, garšs stāsts) vai āpēc, ka visi tā dara un draudze nedaudz spiež uz kāzām.. ja varētu patīt laiku atpakaļ, mēģinātu atrunāt no šī soļa :/ arī bija ap 20 tobrīd, nu ir 3 bērni, visa dzīve un "karjera" draudzes ietvaros.

talisquialis arī zinu līdzīgu gadījumu, tikai pazīstu puisi, kurš draudzē un apprecējās. tā ir viennozīmīgi savādāka situācija... cik zinu visi,kas izvēlas būt draydzē parasti ir arī ļoti laimīgi ar to un ir tur arī diezgan forši jaunieši. šķiet tā tīri un forši viss,ja godīgi....
bet parasti gan precās tāpēc,ka pirms kāzām neko nedrīkst ,jā.

par autores problēmu.... es tavā vietā tomēr apdomātos!! nogaidītu kādu pusgadu or smth.
viss kkas dzīvē mainās, īpaši tgd, šajā vecumā. pati zinu no pieredzes!!! pat ar savu likās tolaik mūža mīlestību arī biju gatava uz visu ko, galu galā viss mainījās ABSOLUUTI.
tā,ka vajag uzmanīgi, jo nožēlkot ko tādu būtu briesmīgi.

bet JA tu jūties STABILA un pieteikami pieauguisi, un tiešām to vēlies,tad kāpēc ne, go for it. ;-)
17.12.2015 01:28 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Piekrītu maryyy padomam. Vajag nogaidīt! Nu un ja citām Tavā vecumā jau ir bērni? Tik ļoti gribas ietilpt tajā grupā?
Radi bērnu tad, kad pati esi 100% pārliecināta par to - zini, ka to ne tikai vēlies, bet arī spēj bērnam nodrošināt visu nepieciešamo (šoreiz arguments "ir tēvs" nederēs, jo, manuprāt, sievietei vienmēr, radot bērnu, jādomā par to, kas notiks, ja bērna tēvs pēkšņi izlems aiziet tālēs zilajās. Dzīvē tā notiek. Diemžēl.)
Bērnam gatava vari būt tad, kad uz bērna jautājumu "Māmiņ, kā es rados?" atbildi: "Mīlestībā!", nevis "Tāpēc, ka visiem jau bija, bet es negribēju atšķirties no bara!"
17.12.2015 01:48 |

Reitings 3
Reģ: 17.12.2015
es apprecējos 20 gados.
vai kaut ko noželoju? NĒ
no sākuma bija dīvaini vīru uzrunāt par vīru, bet tā laikam vienīgā problēma bija.
šobrīd laulībā ir pavadīti gandrīz pieci gadi, un viss ir forši. mums ir divi bērni, aug laimīgi, mēs laimīgi, viss čiki. BET nekad neesmu domājusi, ka sperot kādu soli (laulība) tas ietver kādus ultimātus kā bērni 2gadu laikā, vai bez izglītības. es baigi labprāt gribētu iet studēt, bet neeju, zinu, ka bērni baigi netraucētu (kur nu vēl sākumā, kad zīdainis) vīŗs arī atbalstītu, tikai jāatrod nozari KURĀ studet!

un ja ir jāuzdod forumā jautājums vai jārod atbalsts vai precēties... tad tas nav jādara...
laulība un bērns ir divu indivīdu individuāla izvēle. ir laiks tad kad abi par to ir pilnīgi pārliecināti. (kā būtu jābūt :D)
un ja šim pārim, satikušies draudzē un salaulājušies... jā... īstanībā, viņiem jābūt bērnam :D nu... zinat pašas, tikai pēc kāzām, bez izsargāšanās... citadāk pat īsti.. nedrīkst?
17.12.2015 11:53 |

Reitings 326
Reģ: 11.01.2015
Man šķiet precēties jauniem ir skaisti :-) nekas nosodāms, ļoti patīkami skatīties, kad pāri ap 20-25 gadi apprecas, abi jauni un skaisti, enerģiski un iemīlējušies.. Ja apprecas 30 gados, nu tas nav nekas tāds īpašs, nu normāli, pieauguši cilvēki kas noformē savas attiecības. Protams katras kāzas ir īpašas, bet es te runāju par tiem laulātajiem cilvēkiem, kad jaunībā viņiem vel acis mirdz un visa dzīve priekšā un viņi apņemas iet grūtībās kopā. Skaisti.
Es gribētu apprecēties kaut tagad.. bet eh, vel nav lemts :-D noteikti gribu apprecēties pēc iespējas jaunāka :)
26.12.2015 20:11 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
kad pāri ap 20-25 gadi apprecas, abi jauni un skaisti, enerģiski un iemīlējušies.. Ja apprecas 30 gados, nu tas nav nekas tāds īpašs, nu normāli, pieauguši cilvēki kas noformē savas attiecības

Aha, un pēc 26 jau abi pavītuši un izvazāti :D Par 30 vispār nerunāsim - nasing spešil, kā tik apprecēties, jo vecmeitu/vecpuišu birkas jau tiek piekarinātas.. Ai.. tā arī rodas tie stereotipi, kurus, par nelaimi, popularizē pašas sievietes, lai justos labākas uz citu (mazāk veiksmīgu, pēc viņu domām) fona
26.12.2015 20:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kad pāri ap 20-25 gadi apprecas, abi jauni un skaisti, enerģiski un iemīlējušies.. Ja apprecas 30 gados, nu tas nav nekas tāds īpašs, nu normāli, pieauguši cilvēki kas noformē savas attiecības.

....jo piecus gadus veelaak neviens vairs nav smuks, krunkas kaa buldogam, knapi kaajas velk un miilestiiba kaa taada neeksistee jo galvaa ir tikai kaa nomaksaat mashiinas krediitu. :-D
26.12.2015 21:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)