Čau! Vakar un šodien esmu riktīgs nervu kamols. Tikko pat atveru šo diskusiju, skatos, 15.12.2015, domāju, bāc, es esmu kaut ko sajaukusi ar braukšanas eksāmena dienu, jo zinu, ka man ir 15.12., bet gribēju otrdienā. Bet pēc tam sapratu, ka te ir kļūda. Vakar salasījos slikto statistiku un negatīvos stāstus par tiesību kārtošanu un normāli sastresojos. Vienu sižetu noskatījos, kas veidots 900 sekundēm, no 20 cilvēkiem, kamēr viņi tur filmēja, nolika divi :D Bāc, es gribu nolikt ar pirmo reizi, ja nenolikšu, būšu ļoti neapmierināta ar sevi, instruktors no manis gaida, ka nolikšu, visi saka, ka es to varu, un vēl labu laiku esmu izvēlējusies, tieši pirms svētkiem un jaunā gada, ja nenolikšu, reāli jutīšos, kā neveiksminiece un visi svētki būs izbojāti :D Tā nu es sevi graužu un graužu un baidos, naktī pat murgoju :D Zinu, cik tas ir nepareizi, es zinu, ka labi braucu un zinu, ka bieži vien eksāmenā visu izsaka veiksme, ka nav jau ko uztraukties..
Un jā, laikapstākļi, priecājos pat par slapjo sniegu, jo ļoti gaidīju sniegu, bet rīt šāds laiks galīgi man eksāmenā nepalīdzēs.
Labi, nav ko čīkstēt, nākošnedēļ jau Ziemassvētki, neticās un visādi citādi viss ir forši (l)