Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs ar terminalu un kasi

Reitings 195
Reģ: 08.11.2010
Sveiki!
Negribu sakaitinat vaditaju, jonpasai ir parabaudes laiks , tapec versos seit pec palidzibas

Stradaju apgerbu veikala, sieviete iegadajas zabakus par 31,99 , maksaja ar karti, ievadija pin. Kodu un es pat nepamaniju, ka bija paradijies , ka darijums atteikts , izsita ceku no terminala un tikai pectam ieraudziju, ka darijums atteikts. Sieviete jau bija prom. Reali tagad kases atskaite man ta summa radas , bet terminala ne.
Ka lai es izlidzinu to :-/
12.12.2015 19:19 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu Winterra baigā bosene uzrakstīja :-D:-D cik man žēl to cilvēku, kuriem JABAIDAS par atlaišanu! Es saprastu strādātu savu sapņu darbu par lielu algu, te kkādā sūda veikalā, kur pārdevējas mainas ik pa mēnešiem! Ne pirmā un ne pēdējā Tu tāda, kas kko sajauc. Labāk tiešām zvani vadītājai vai palūdz kādu citu meiteni, kas veikalā strādā (ja uz vietas - ideāli, ja nē - uzzvani), tas ir vadītājas darbs - vadīt konkrēto veikalu un darbiniekus tajā. Pēc tam tici man būsi slktā, ka nezvanīji. Saņemies un neķer tādu paniku
14.12.2015 15:02 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Selīna, ir tā, ka kasē bieži paliek pluss.. kaut kāds 1 eiro, 2 eiro, to arī noliek "brīvajā naudā", par to jau minēju iepriekš. Bet tur noteikti nav ne 10, ne 40 eiro.
Jus neiemacija vaditaja ka tas ir loti rupjs parkapums par ko ar VID ir liela skaidrosanas? kase nedrikt trukt ne centa, un ari par daudz nedrikst buyt oat 1 cents. Ja atnak parbaude jebkura mirkli naudai jasakrit ar x ceku cents centa!
14.12.2015 15:14 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ridziniece - nu beidz :D gadās taču gan +, gan -. Un pārbaudes nemaz tik bieži nenāk. Kad es strādāju veikalā, tad kasi pārskaitījām vairākas reizes dienā. Ja trūka, tad pielikām no iekrātās naudas (gan atstātie atlikumi, gan neizprotamie plusi), ja palika pāri, tad likām krājkasē. Mēs vienmēr krājām un mēneša beigās godīgi sadalījām, bet nu jā, iekrāt faktiski varēja no atstātajiem atlikumiem un krievu tūristu sezonā tā bija tīri forša summiņa. Tie nesaprotamie plusi nekad vairāk par pārdesmit santīmiem nebija. Protams, kasei jābūt santīmu santīmā, bet visādi taču gadās :)
14.12.2015 15:56 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ridziniece - nu beidz gadās taču gan +, gan -.
nedrikst gadities! Tur jau tas akis. ;-)
14.12.2015 15:58 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
darba devējs vairāk cepsies par noklusēšanu, nekā par pašas kļūdas faktas atzīšanu

Piekritīšu! Ja es būtu darba devēja un uzzinātu, ka darbinieks tā rīkojies man aiz muguras, atlaistu momentāli, lai arī cik skarbi tas neizklausītos. Man vairs nebūtu drošības sajūta un garantija, ka manas prombūtnes laikā šis pats darbinieks nesataisa vēl vairāk problēmu vai nenoklusē vēl svarīgākas lietas, kuras man, kā priekšniekam, obligāti būtu jāzina. Darbinieks, kurš godīgi pateiks "es kļūdījos" uzreiz būs daudz labāks par darbinieku, kurš savu kļūdu mēģinās noslēpt un, nedod Dievs, tas nāks klajā - kauns būs dubultliels.
14.12.2015 17:15 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Rīdziniece, protams, mācīja, protams, tā nevar būt. Bet es 10x dienā nepārskaitu kasi, lai zinātu, ka tur nu kaut kādā veidā netrūkst 10 centi vai 10 nav par daudz....
15.12.2015 11:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!