sejas ādas kopšana

Reitings 198
Reģ: 10.11.2014
Sveikas!
Man ir diezgan ieilgusi problēma - piere un zods. šīs zonas ir pārņēmuši melnie punktiņi un ar pieri ir vēl trakāk...tā nepārtraukti ir izsitumos - gan vienkārši pumpas, gan , ja neesmu noturējusies un esmu spiedusi, tad arī iekaisuši melnie punkti.
Vēlējos ar jums padalīties savā ikdienas sejas kopšanā, varbūt jums ir kādi ieteikumi, ko man vajadzētu mainīt?
Tātad no rīta:
1. nomazgāju seju ar šo Oriflame attīrošo želeju:

2. Pēc tam uzsmērēju šo Nivea Soft sejas kremu:

Vakarā:
1. Notīru acu dekoratīvo kosmētiku ar šo Garnier Eye make -up remover for normal to combination skin :

2. Notīru seju ar šo Garnier toniku for normal to combination skin :

3. Noskaloju seju ar ūdeni
4. Uzklāju to pašu sejas krēmu Nivea soft

- Ik pa laikam noskrubēju seju ar paštaisītu skubi - kafijas biezumi + olīveļļa.
- Šādā veidā kopju seju jau sen, izmaiņas esmu veikusi līdzekļos, bet pieres stāvoklis no tā nav mainījies.
- Vasarā, kad nosauļojos, tad pieres stāvoklis gan nedaudz uzlabojas...ziemā - tīrā katastrofa. It īpaši, kad iekaist.(t)
- pārējā sejas daļa ir pat ļoti ok... pāris reizes kadā kāda mistiska pumpa un viss. Bet tā piere!
- runājot par internetā pieejamiem attēliem, kur norādītas veselības problēmas, ja pumpas metas uz konkrētas zonas, un mani neattiecas, jo gremošanas sistēmas un kunģa problēmām līdz šim neesmu saskārusies.. arī ĢĀ neko tādu nav konstatējis..
12.12.2015 13:32 |

Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
Stiprais_dzimums Paldies;-)
12.12.2015 19:48 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Guinot ir tiešam laba kosmētika, lietoju skrubi un sejas masku, bet pirms tam, kad nevarēju atljauties kaut ko nedaudz dargāku, nopirku sākumā bioderma micelaro ūdeni (zilo) un pēc mēneša Bioderma Global sejas krēmu, jau tad bija ljoti labs rezultāts. Patīk Eucerin attīroša želēja DermatoClean. Ljoti bieži aptiekās ir atlaides šiem produktiem.
12.12.2015 22:06 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ja negribas tērēt daudz naudas, tad Garnier micellārais ūdentiņš ir lēta un laba alternatīva. Man personīgi toniki vispār īpaši nepatīk, manuprāt termālais ūdens vai rožūdens (no pārtikas veikala) ir daudz labāka alternatīva. No Drogu krēmiem, kad vēl dzīvoju LV ļoti daudz lietoju Alterrra un Dead sea minerals mitrinošo krēmu (šķiet ~10€) Vispār pēdējā laikā tīrot un barojot ādu ar eļļām pati priecājos, cik elastīga un atsperīga tā ir, pat uzreiz pēc mazgāšanas.
12.12.2015 22:17 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
No savas pieredzes ieteikšu ar Garnier micelāro ūdeni uzmanīties un sākumā izmēģināt uz neliela ādas laukuma. Man šis līdzeklis pēc pirmās lietošanas reizes ielidoja miskastē, jo uz sejas, jau nepilnu stundu pēc tā lietošanas, sametās sarkani, sūrstoši pleķi.
Neesmu alerģiska un kaut kas tāds notika pirmo reizi.
12.12.2015 22:28 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Jo vairāk lietoju visādus līdzekļus, jo ādas stāvoklis bija sliktāks - taukaināks.
Man patīk Avenė produkcija. Lietoju micerālo ūdeni ādas tīrīšanai, rētiņu likvidēšanai speciālu krēmu no šīs sērijas (ļoti labs, pirms tam gribēju iet ar lāzeri lilvidēt, bet šis krēms ir gana efektīvs). Eju pie kosmetoloğes uz sejas ādas tīrīšanu, cenšos neēst mcdonaldos utt., lietoju speciālu tonālo pumpu maskēšanai ar ārstniecisku efektu. Kā arī ātrākai pumpu sadzīšanai - tējas koka eļļu, pēc vajadzības. :-)
12.12.2015 22:30 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man arī Garnier tāāā sakairināja ādu... (t)
12.12.2015 22:32 |

Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Vēl varu ieteikt Skinoren smēri, nopērkama aptiekās. Palīdz pumpām ātrāk pazust. Bet brīdinu - sausina. Nedrīkst aizmirst par sejas mitrināšanu.
12.12.2015 22:33 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nopērkot normālu sejas krēmu un attīrošu līdzekli aptiekā jau nu nedomāju, ka kļūsi nabagāka, šis pirkums taču nav nepieciešams katru nedēļu, bet reizi 2 mēnešos.
Lieto attīrošas maskas, un tā, būs dārgāk kā oriflame, bet nu daudz labāk arī.

Iesaku mēģināt biodermu vai aveni
12.12.2015 22:44 |

Reitings 206
Reģ: 07.02.2015
Ja budžets ierobežots, pamēģini Mixa produkciju.
12.12.2015 22:49 |

Reitings 17
Reģ: 28.11.2015
Es arī īsti nevaru atrast piemērotākos kopšanas līdzekļus priekš savas sejas ādas.. :-(
Kopš vakardienas sāku testēt clear skin produktus. Iepriekš lietoju pure skin. Par pure skin produktiem varu teikt bija labi, bet ne tas, kas man patiktu..:-/
Par clear skin produktiem man patreiz sūdzību nav. Sejas ādu tiešām var just, ka labi attīra, bet tikai ļoti sausina. Tāpēc papildus lietoju mitrinošu līdzekli. ;-)
Un vēl reizi nedēļā lieku masku.
13.12.2015 00:30 |

Reitings 49
Reģ: 10.01.2015
Ruta8 kadu tonalo lieto?
13.12.2015 06:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits