Bērni domāti, lai labotu vecāku kļūdas?

Reitings 1343
Reģ: 24.11.2015
Tā jau ir pa lielam - varbūt bērnus nerada ar noteiktu mērķi pēc plāna, bet ja piedzimst tad sāk domāt, lai tas bērns neatkārtotu vecāku pieļautās kļūdas un labotu tās.

Piemēram, kad man būs dēls, es viņu sūtīšu trenēties futbolā un palīdzēšu viņam visādos veidos, lai viņš kļūtu par profesionālu futbolistu, ieguldīšu viņā naudu utt, lai viņš labotu manu kļūdu, jo es tā arī neaizgāju trenēties un to vēl šodien nožēloju.
12.12.2015 12:10 |

Reitings 252
Reģ: 09.12.2015
Viss ko vēlos pateikt ir tas, ka Artūrs ir pilnīgi nojūdzies un bīstams cilvēks.. Saprastu ja viņš būtu nekaitīgs vienpatis.. Bet tas cilvēks, ir vienkārši bumba ar laika degli, smejieties vai nē, bet pēc identitātes Arābs :D Pilnīgi pazudis un ļauns cilvēks. Ne velti viņam visur ir problēmas. Gan ar sievietēm, gan darbā, gan kaut vai mājās ar māti! Ja jums cosmo lasītājiem tas šķiet uzjautrinoši, tad paturiet prātā to, ka šis slimais kādu dienu var pastrādāt noziegumu, un likt ciest nevainīgiem cilvēkiem.
Viņš ir bīstams, un žēl ka Latvijas likumdošana vēl ir ļoti primitīva, un uz pamatotām aizdomām pat atsakās viņu piespiedu kārtā vest uz psiholoģiskajām pārbaudēm. Es esmu jau iepriekš vērsies policijā, bet policijas atbilde ir vienmēr sekojoša- kamēr nav taustāmu pierādījumu, mēs nevaram šo cilvēku pratināt.
Biju vērsies arī Drošības Policijā, kuri šo lietu vairākas nedēļas skatījās, gan lietas kuras viņš raksta skaip, gan komentē , tajā skaitā arī COSMO .. Bet cik saprotu, nekāda pamata viņu aizturēt nav. :(

varu jūs vnk informēt par šo ķerto, un ieteikt uzmanīties, tas arī viss.. jo viņa slimība un apmātība ar katru dienu progresē.
12.12.2015 15:26 |

Reitings 125
Reģ: 27.11.2015
Erdij un Ģirt, Jūs taka abi esat no vienas akas ņemami! Abi vienādi! (t)(t)(t)
12.12.2015 15:36 |

Reitings 252
Reģ: 09.12.2015
ღElisabeteღ
Palasi vēl to šiziķi ;) viss ko viņš pēdējās nedēļas dara, t.i - taisa it kā uz mana vārda feikos profilus, gan FB, gan Twitter, gan Skype. Un savā starpā sarakstās, veido feikos materiālus pret mani :D
Dienā kad es viņam piedraudēju ar policiju, viņš teica ka man atspēlēsies utt.. Kad viņš atklāja to, ka grib izrēķināties ar kaut kādu sievieti no Carnikavas, es sapratu ka man ir jāpārtrauc jebkāda saziņa ar viņu.
Bet tas čalis neliekas mierā. Nepietiek ka es bloķēju viņu skaipā, fb, ieliku viņa telefona numuru melnajā sarakstā, lai nevar mani sazvanīt ..
Viņš izdomāja manu tēlu veidot mākslīgi.. :D Kas ir vispār neaptverami. Reāls šizofrēnijas piemērs!

Tas ko viņš maniem draugiem sarakstīja un dažām meitenēm ir vispār ārprāc!
Viņš bija izlūdzies manas bildes , no manas bijušās.. un izsūtījis daļai manu fb draugu..
Bija rakstījis viņiem vēstules, ka es gribu nogalināt bijušo utt..
Karoč čalis ir jūdzies.. ;) pat kad bijām normālās attiecībās, čalis aiz muguras sazinājās ar maniem draugiem, un mēģināja man ieriebt jau tad!

Artūra dzīve ir internetā, un šis ir viņa lauciņš ;) Viņš prot gan viltot profilus, gan veidot feikās sarakstes, mainīt datumus skaipā utt .. par I.P nemaz nerunājot..

Nojūdzies tips
12.12.2015 15:46 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Nesaprotu. Ja jau viņš ir tāds šizo, tad kāpēc neignorēt pavisam (tajā skaitā cosmo). Nu cik ilgi viņš feikos un pērsies? Apniks taču.
12.12.2015 16:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)