Sveikas, meitenes! :)
Jau ilgāku laiku domāju par darbu ārzemēs. Neteiktu, ka vēlos nopelnīt tūkstošus. Drīzāk - iekrāt pieredzi, iepazīt citu valsti un citas valsts kultūru, kādu laiku padzīvot tajā vidē un vietā, lai saprastu - vēlos atgriezties mājās vai palikt tur, jo līdz šim savos 25 gados neesmu nekur (pat kauns teikt!) ārpus Latvijas robežām bijusi.
Manai sirdij vistuvākā ir tieši Anglija. Pat nezinu kāpēc, taču jau no bērnības tā ir bijis - ja citiem lielo iespēju un laimes zeme bijusi Amerika, es vienmēr esmu vēlējusies nokļūt tieši Lielbritānijā.
Par nožēlu jāsaka, ka man, atšķirībā no daudziem citiem, tur nav neviena rada gabala vai draugu. Tiesa gan, ir jau daži paziņas, taču neviens nevēlas savās mājās uzņemt vēl vienu cilvēku. Tas ir fakts.
Mana ngļu valoda nav perfekta, taču ir sarunvalodas līmenī. Esmu gadiem ilgi strādājusi viesnīcu biznesā gan kā oficiante, gan istabene, sākusi kā virtuves darbiniece, tāpēc gribētos atrast darbu līdzīgā jomā, taču, protams, ja nekas cits neatliks, esmu gatava strādāt arī fabrikās u.tml. No darba nebaidos, tā teikt.
Tā nu apsveru domu par darbā iekārtošanas firmām, taču te atkal ir lielais BET... Kuras no tām būtu uzticamas? Varbūt kādai no jums ir kāda laba pieredze saistībā ar kādu no šīm firmām? Varbūt varat ieteikt ar ko tieši sākt? Ar cik lielu naudas summu nodrošināties utt.?
Jau iepriekš atvainojos, ja daži jautājumi ir muļķīgi - esmu nedaudz apjukusi.
:)