Garša būs izlejama. Lai izkarsētu no alko ārā grādus, tas ir jādara vismaz desmit minūtes, bet vārītas vīnogas nav nekas garšīgs. Reku ir bezalko vinčiki. Pats nevienu provējis gan neesmu, bet pēc idejas būtu jābūt garšīgāk par pārvārītu. http://www.wimo.lv/precu-saraksts/produkta-tips:bezalkoholiskais-vins/
2 varianti - vai nu izvāri parasto vīnu, lai grādi iztveiko, vai vāri bezalkaholisko. Esmu pāris x dzērusi bezalkoholisko vīnu - nu, ja nepateiktu, ka tur nav alkohola, pat neiedomātos :-)
Bezalkoholiskajajs vīns arī īsti negaršo kā parastais...
Tas jau ir tikai loģiski.. :)
Es Tavā vietā neieciklētos uz vīnu, bet pagatavotu kādu gardu karsto dzērienu ar auglīšu gabaliņiem utt. Kaut vai tās pašas tējas ar sīrupiem u.c. labumiem iekšā :)
Kā garšo tas bezalko vīns? Tā kā vīnogu sula vai tomēr tuvāk vīnam? Man arī gribas pamēģināt, bet maksāt 5eur par parastu vīnogu sulu īsti negribas. :-D
Vispār jau uzkarsēts bezalkoholiskais ar garšvielām, tiešām garšo labāk, nekā pārkarsēts alkoholiskais. Bezalkoholisko karsto dzērienu topa augšā man tomēr būs Guttas karstais dzēriens ar āboliem un kanēli. Tas ir tuvāk īsta karstvīna garšai nekā sildīts bezalkoholiskais vīns vai pārvārīts alkoholiskais.