Vīramāte

Patīk
Reitings 28445
Reģ: 09.12.2015
Sveikas. Vēlos izkratīt sirdi un varbūt saņemt kādu padomu, atbalstu, uzmundrinājumu. Esmu precējusies jau 10 gadus, ir 3 bērni, bet vīramāte izturas pret mani un bērniem kā pret svešiniekiem. Ārēji viss ir laipnības robežās, nav skandālu un atklāti naidīgu tekstu, bet ir bijušas neskaitāmas intrigas, teksti starp rindiņām.... Ir skaidrs, ka nekad netikšu pieņemta viņas acīs. Un tās nav manas iedomas, to ir apliecinājuši neskaitāmas situācijas, kuras visas negribu uzskaitīt, vien ainas ieskicēšanai pateikšu, ka vīramātei ik pa laikam uzsāk saruna ar dēlu, kurā viņa mēģina manu vīru atrunāt no tā, ka viņš remontē mūsu dzīvokli, jo tas taču esot uz mana vārda, turklāt iegādāts pirms laulībām, tātad, ja es izdomāšot, varot izmest viņu laukā un visu viņa ieguldījumu atstāt sev........ tas neesot gudri ieguldīt svešā īpašumā...... Mazbērni arī viņai pie kājas, to arīdzan apliecinājuši vairāki gadījumi, bet neizplūdīšu. Es, ja godīgi, vislabprātāk viņu vispār izslēgtu no mūsu dzīves, pārāk daudz reizes ar bērniem esam sāpināti, taču skaidrs, ka vīrs tam nepiekritīs. Viņš uzskata, ka man nav jāņem galvā viņa māte. Bet tas ir tik grūti. Vairs negribu viņu redzēt un negribu, lai bērni viņu redz.:-/
09.12.2015 10:07 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
schoco

negribu kashkji, bet jautaajums - tu tak esi attiecibas? Jus ar partneri apmainaties ar davanam? Veicat kadus pirkumus kopaa?
10.12.2015 15:52 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
pēc fakta nevajadzētu , bet ja sieviete māk to panākt cepuri nost ! tiešām dziļi paklanos un atkārtošos , ka slaukt tādus vajag un bez pēdējām biksēm atstāt .... sieviete nav tikai bezgalīgs lepnums , bet arī viltība un kripatiņa gudrības zelta vardi! nevis jasak raudo vergot trijos darbos un pazaudet izsdkatu un veselibu. Kaut kadas milakas del? Nu loti glupi, labak slaukt to vecis lai milakai mazak tiek:-D
10.12.2015 15:53 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
kubiet, nē ... visas sarunas ir jāastāsta , jo nav taču noslēpumu , pāris patiesībā ir kā siāmas dvīņi, viss jāastāsta un dročīt vienatnē arī nevar , vispirms jāpaprasa atļauja
10.12.2015 15:53 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
tikai butiskako palaidi garam. Ka virietis netur meli aiz zobiem un atstasta priuvatas sarunas visiem kam tik nav slinkums! Un ta vieta lai abvas savas sievietes sakabinatu , speciali sakaske ar tiem atstastiem. Butu teicis mana mana ir sajusma oar tevi, un mammai to pasu n it ka sieva saka., Tak ar laikau abas tiri labi draudzetos, bet ne... idiots kaut kads.

Ar ko vēl izrunāties, ja ne ar savu tuvāko? Var jau vīru saprast, viņš gan jau neaizdomājas, ka no tā visa izburs drāmu. Es vēlmē sakārtot materiālās lietas neko sliktu neredzu, tāpat, ja dzīvos kopā, nekādas atšķirības nebūs. Tas pats, kas ar laulībām.
10.12.2015 15:54 |

Reitings 6040
bet kādēļ būtu bijušajam jāmaksā sava bērna mātes uzturēšanas izmaksas?

nu kas ir uztureshanas izmaksas?? ediens, iire?? Shaubos, ka sieviete pieprasa no viriesha shoppingu, gan jau ir vienojushies cik katru menesi vins dod vinai naudu un taa arii dziivo, cik ilgi, taa jau vairs nav musu probleema....
10.12.2015 15:55 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco

negribu kashkji, bet jautaajums - tu tak esi attiecibas? Jus ar partneri apmainaties ar davanam? Veicat kadus pirkumus kopaa?

Paklau, esmu jau te vairākas reizes minējusi, ka runa ir par lieliem ieguldījumiem. Tiešām to ir tik grūti saprast?:-|
10.12.2015 15:56 |

Reitings 23705
Ar ko vēl izrunāties, ja ne ar savu tuvāko?
nedrikst5 atstastit visu! Itr ipasi privatas sarunas, ta ir cuciba! Es nekad savejam neatstastu savas sarunas ko runajam ar draudzeni piemeram / Un ko virietis divata runa ar savu mammu arui ir porivata divu cilveku saruna, un nav it nekadu tiesibu atstastit citiem!
10.12.2015 15:57 |

Reitings 23705
kubiet, nē ... visas sarunas ir jāastāsta , jo nav taču noslēpumu , pāris patiesībā ir kā siāmas dvīņi, viss jāastāsta un dročīt vienatnē arī nevar , vispirms jāpaprasa atļauja
vai ne :-D:-D ka var ta vispar dzivot, nav parak traki daza ka dele vecim pielipusi :-D
10.12.2015 15:59 |

10 gadi
Reitings 1496
nedrikst5 atstastit visu! Itr ipasi privatas sarunas, ta ir cuciba! Es nekad savejam neatstastu savas sarunas ko runajam ar draudzeni piemeram / Un ko virietis divata runa ar savu mammu arui ir porivata divu cilveku saruna, un nav it nekadu tiesibu atstastit citiem!

Piekrītu par privātuma ievērošanu, bet iemesli var būt dažādi, kāpēc pateica to, ko pateica. Tas nav viennozīmīgi vērtējams.
10.12.2015 16:00 |

Reitings 6040
schoco

nu, jaa manaa uztveree remonts dzivoklii nav liels ieguldijums... vienigi, ja viss nav no zelta un dzivoklis nav Klusajaa centraa :-D
10.12.2015 16:01 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Bērnam ēdienu var, pusi varbūt no īres, bet visu, visu 1000%? Vai pašai kauns nav, ka pat nevar savu bērnu nodrošināt???
10.12.2015 16:01 |

Reitings 11162
kuri tad ir tie pirkumi kuri būtu jātrunā un jāapstiprina notariāli, pārim kuriem jau ir 3 bērni !?
es saprtu, ja dzīvo kopā pus gadu un ir pazīstami gadu, bet te ir ģimene
10.12.2015 16:02 |

Reitings 6040
Vai pašai kauns nav, ka pat nevar savu bērnu nodrošināt???

nu mes tak nezinam taas lietotaajas iemeslus dzivot taa kaa vina dziivo, ja pareizi atceros vinja tam kraanam piedavaja, ka ies stradat, vins negribeeja, sava zinjaa virietis taa nodroshina sev ertumu - berns majas, sievietei jaunas attiecibas nespiid, ja veel vakarinjas taisa, nu vispar ideali! Un cik mazs berns tu zini? Arii nezinam, ko mes te varam spriest kauns ir vai nav? VArbut dazus menesus vecs berns, nav kam atstaat, ko tad? Arii kauneeties?
10.12.2015 16:04 |

Reitings 279
Un autores situācijā ir pilnīgi normāli, ka katrs iegulda naudu un laiku. Tā ir stipra ģimene, nevis divi gadi kopā, nejaušs bērns un nezina par nākotni.
10.12.2015 16:04 |

Reitings 23705
Piekrītu par privātuma ievērošanu, bet iemesli var būt dažādi, kāpēc pateica to, ko pateica. Tas nav viennozīmīgi vērtējams.
nav tadu iemeslu! Nu nav nekadu attaisnojumu! Turklkat vel bert sali uz retas un darit ta lai sieva vireni vel vairak necies. Prieks kam? Jeb isteniba zemapzina vai ka pats ta doma, bet cura raustas pateitk sievai acis?
10.12.2015 16:05 |

Reitings 279
Es palaidu garām, ka viņa dzīvo ar to veci kopā? Ko? Tad nu tiešām zem katras kritikas sievietes pašcieņa. Drausmas.

Manā diskusijā rakstīja, ka mazo ved uz nodarbībām, tad jau vismaz gads vai divi ir.
10.12.2015 16:07 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco

nu, jaa manaa uztveree remonts dzivoklii nav liels ieguldijums... vienigi, ja viss nav no zelta un dzivoklis nav Klusajaa centraa

ar ko Tev asociējas remonts? skaidu plates mēbelēm, lietotu santehniku un nocenotām tapetēm? vai runa ir tikai par 2 istabu dzīvokli 35 m2?

Redzi, tad, kad cilvēki šķiras (diemžēl tā notiek arī ilgstošās attiecībās), tad sāk dalīt mantu. Ir bļaušana, ka tā garāža, kurā vīrs tur mašīnu ir sievas, jo pirkta par sievas mantoto naudu. Tāpat tā vīra mašīna ir tikai vīra, jo viņam naudu devusi māsa utt utt. Tajā brīdī sākās klope. Interesanti ir arī tad, kad nāk virsū kreditori, ja nu sanāk ziepes kādam.
10.12.2015 16:07 |

Reitings 11162
nu es nevaru iedomāties, ka atstāstītu visas savas sarunas kaut vai ar vecākiem , vienkārši , neredzu tam jēgu, tas ko mēs spriedejējam paliek starp mums, tāpar ar daudzenēm, protams kaut ko pastāstu varbūt , bet ne jau visu sīkumos , piemēram , kā viņai ar viņas čali iet vai kā viņa ar savu mammu sastrīdējās ....
10.12.2015 16:08 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
ShabbyEve aizver taču muti neveiksminiece! Man ir īsts vīrietis blakus, neuztraucies, ko nevarētu teikt par tevi - krāpj tevi, uzskata par kājslauķi un nav ne kripatas cieņas ne pret tevi, ne abu bērnu. Es nesaprotu kādēļ tu centies man ieknābt, lupata sievietes veidolā? Pat pēc tās krāpšanas tu nekur nevari aiziet un turpini dzīvot ar viņu kopā lūzere un izsmiekls tu esi, nekas vairāk!

Laimīgi cilvēki tā neizsakās. Dvēselē nabagi, sāpju sagrauzti, cilvēki ar zemu pašapziņu mēģina citus noniecināt, lai justos labāki.
Ja vienīgais veids, kā likts sev justies labāk ir pazemot citus, tas liecina par nepārliecinātību un vājumu.
10.12.2015 16:08 |

Reitings 11162
tad sāk dalīt mantu. Ir bļaušana, ka tā garāža, kurā vīrs tur mašīnu ir sievas, jo pirkta par sievas mantoto naudu.

tā dara kapeiku pisēji , visi maz zināmie vīrieši sakravā savas mantas un aiziet paceltu galvu , neviss dala garāžas un šķīvjus
10.12.2015 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits