Čau!
Vāks .. šī ir kā diena psihenē. Darbi birst kā no pārpilnības raga.. he he, janvārī būšu bagāta kā Geits :D Uzrādījušies klienti, kuri gadiem nav bijuši.. bet pats interesantākais, ka tieši nesen par vienu iedomājos un hoopā - pasūtījums. Mani vispār nedaudz biedē manas domāšanas sekas - par kaut ko iedomājos un re ku - piepildāš. Žēl, ka tas nestrādā ar miljonu kontā :D
Un tad tik uz e-pastu viens pēc otra pieprasījumi nāca. Šausmas, jutos izsmelta, jo strādāju no paša rīta un turpināsies līdz vēlaj naktij vēl, un vairākas dienas.
Šodien gribēju braukt pilsētā, jo sakrājušās dafiga darīšanu - uzkrāsojos, uzvilku bikses un tā arī paliku mājās, jo steidzams darbs (t) Kafiju padzēru tikai 10 min. atpakaļ, kaut gan parasti to daru pēcpusdienā. Šī viennozīmīgi traka diena un tādas būs arī nākamās.. Tāda sajūta, ka pirmssvētku drudzis ir sācies, kaut gan mana joma nav vispār saistīta ar svētkiem, sezonalitāti vai ko citu..
Nu, mož i labi, ka neaizbraucu, izlasīju hannas vēstuli ar cosmo meičas vārdu, kurai jāizsūta kartiņa. Tad pie reizes rīt varēšu nopirkt kartiņu, daļa naudas par kuru tiks novirzīta labdarībai.. Es ļoti ceru, ka meitene, kas no manis kartiņu saņems, neapvainosies, ka tā nav paštaisīta, jo man naturāli abas rokas kreisās :-P Bet mēģināšu izraudzīties smuku, apsolu 8-)