wee,
par laimi esi gan, kaut ko nokavējusi. Zini, mani vīrs krāpa katru 2dienu un 4dienu. No 11:30 - 14:00. Kā? Elementāri! Un arī viss sākās ar vīnu, sarunām cik slikta sieva, cik tā otra forša un atbalsta un viņi ir tikai draugi. Sāpīgākais, ka krāpa tajā laikā, kad ar mūsu kopējo bērnu biju bēbīšu nodarbībā. Viņš zināja, cikos man jāiziet, cikos esam atpakaļ. Protams, atskatoties atpakaļgaitā, mūsu attiecības nebija ļoti labas, arī viņš sāka piesieties, kādēļ vista nav labi izcepta, kādēļ velku sarkano mēteli, kādēl zilo kleitu ar to briesmīgo izgriezumu. Nekas arī neliecināja, ka mājās ir kāda bijusi. Bet tas viss ar laiku. Manuprāt, vīrietis sāk vest mājās mīļako tad, kad ir pazaudējis vēlmi pēc šīm attiecībām un nav vairs cieņas ne pret sievieti un bērnu. Es nevēlos novelt visu uz vīrieti, mums gāja grūti pēc bērna piedzimšanas, bērns raudāja, bija nemierīgs, mani krūšu gali bija noēsti, es nebiju izgulējusies, mums nebija palīdzība un tā tālāk....
Un mati vannā? Jums neliekas smieklīgi? Viņa tak neies mazgāt matus pie vīrieša mājās zinot, ka pēc stundas būs resnā draudzene. Atvainojos par resnā , bet tā ir tas, kā viņš viņu pozicionē.