Krāpj.

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Šodien man nenotika pēdejā lekcija un pirms darba izlēmu aiziet uz mājām paēst. Draugam pašlaik nav darbs, domāju, ka varēsim pirms darba jauki pasēdēt un atpūsties kopā, viņam jau ir smagi, ka vienam pa mājām vajag.. Nopirku viņam mīļākos gardumus un laimīga, ieejot dzīvoklī, satiku draugu ar kādu meiteni, ko pirmo reizi dzīvē redzēju. Meitene sasveicinājās, pateica, ka bija prieks satikt mani un ātrā tempā devās prom.. Draugs teica, ka tā ir bērnības draudzene par kuru nekad nebija neko stāstījis. Tagad uztraucos, vai tiešām meitene bija tikai bērnības draudzene. Izlietnē vīna glāzes, auglīši un riekstiņi uz galda.
07.12.2015 19:08 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Uzaicini arī Tu pāris čaļus uz dzīvokli, parunāt par abortu un jūsu attiecībām. Ko viņš teiks?

Tas, protams, nav ieteikums, bet - neesi naiva.. VIņam šādā situācijā ar Tevi jārunā un jāatbalsta.
07.12.2015 22:07 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Pat ja tā ir taisnība,nu nevajag aiz muguras tev klačoties par tēmām,ko tev un tikai tavam draugam vajadzētu zināt. Pretīgi no viņa puses.

a cosmo klačoties ir smuki un piedienīgi :D

atcerējos diskusiju kur secinājums bija , ka masturbēt ar vibratoru nevajadzētu , jo ar pirktiem darīt to ir piedienīgāk :D :D
07.12.2015 22:08 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
wee Nu redz, tad jau pat tavs vīrs īsti to tā uzreiz nevar attaisnot.:-D Nu tak kāpēc arī kas tāds jārunā ar baigajām jaunības paziņām? Es vel saprastu ja to pārrunātu ar tādiem tuvākiem draugiem utt. Bet te kaut kāda random čikse dzīvoklī parādās un beigās izrādās ka ar to cilvēku par meitenes abortiem runā.
07.12.2015 22:14 |

Reitings 1338
wee, bet - vaitad nav galvenais, ka esi kopā ar sevis radniecīgu otro pusi? Ok, Tev tas viss pieņemami, un, lai ar;i Tavs vīrs paliek greizsirdīgs, viņš to pieņem, savā veidā :-D + ja ir uzticība, ir cita runa.. bet nu, lielākajā daļā gadījumu tas tiešām ir solis uz krāpšanu..
Šeit izskatās, ka autorei tas nav pieņemami - viņa taču zin, vai viņas vīrietim tas b;utu normāli vai nē. Ir taču tik daudz acu mālētāju, ka nevajag vienmēr sev iestāstīt to, kā nav..
07.12.2015 22:15 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Tas čalis tā neveikli gan jau sajutās, un tā meitene arī.. Ahh..
So akwaard..

Es personīgi apsēstos pretī un aci pret aci jautātu - WTF. Lai saka godīgi.
07.12.2015 22:20 |

Reitings 17203
Es arī nevarētu iedomāties ja atbrauktu mājās un vīrietis tikmēr ar pilnīgi nepazīstamu sievieti divatā dzertu vīnu, bet man tas nebūtu pieņemams jo mēs viens otram stāstam visu, tad nu tā pati situācija vien liecinātu par to ka nav viss ok un kas tiek slēpts.
07.12.2015 22:21 |

Reitings 17203
Un tas fakts ka tā meitene fiksi aizmuka prom. Varēja jau vismaz tā paskaidrot kārtīgi kā viņi ir pazīstami un atvainoties par radušos situāciju utt. ķipa lai nepārprot.
07.12.2015 22:22 |

Reitings 11162
nuu... laikam daļa ir manā raksturā , daļa es pat īsti nezinu .... laikam jau vispirms, tas , ka pati vispār neesmu greizsirdīga uz kaut k'dām meičām , man patīk un gribas zināt citu vīriešu viedokli dažādos jautājumos , man gribas zināt vai kādā situācijā citi vīrieši rīkotos tāpat. Nu un reizēm man vajag dzirdēt no vīrieša ( ne sava , jo savs ir savs un pat ja tā būtu nopietni to nekad neteiktu) vai es neesmu par resnu , vai man piestāv konkrētā lieta un ko man gatavot pārsteigumā vīram. Kādreiz es biju pret vīru atklāta , tagad esmu iemācījusies noklusēt , ja jautās atbildēšu, bet mans uzdevums izdarīt visu , lai nejautātu. Kapēc ? jo man nav velmes taisnoties neparko, nu vienkārši es tāda esmu pļāpu taša , ar draudzenēm arī varu visu to pašu apspriest nu patīk man runāties, salīdzināt un izdarīt secinājumus. Bet nepatīk , ka man jājūtas vainīgai tur , kur galīgi tāda nejūtos ....
07.12.2015 22:26 |

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Parasti nevainīgas draugu sarakstes nedzēš laukā. Tā ka pēc tā ka nekā nebūs, arī varēs saprast ka melo.

Šis nu gan ir pilnīgas muļķības. Es tieši bieži dzēšu ārā "nevainīgas draugu sarakstes", jo liekas, ka aizņem vietu un vispār tracina mani krāt kaut kādas nenozīmīgas sarakstes. Nedzēšu ārā tikai kaut kādas tiešām nozīmīgas ziņas, bet nu tas ir ļoti maz, salīdzinot ar to daudzumu, ko es izdzēšu.
Ā, un lieki piebilst, ka man pat nav neviena, kam es varētu melot, kam man būtu jāatskaitās, kas mani varētu čekot. :D Es to daru tikai tāpēc, ka riebjas krāt lieku. Tā, ka ne vienmēr tas, ka viss ir izdzēsts, uzreiz nozīmē, ka noteikti kaut ko slēpj.
07.12.2015 22:28 |

Reitings 17203
wee bet tavā gadījumā varbūt arī tas viss ir ok un stabili un bez slēptiem nolūkiem. Tomēr visi gadījumi diemžēl nav tādi un te jau vien redzot ko meitenes saka, tad nu šādas krāpšanas ar atrunāšanos utt. nemaz nav tik retas kā gribētos lai būtu.
07.12.2015 22:29 |

Reitings 11162
Es arī nevarētu iedomāties ja atbrauktu mājās un vīrietis tikmēr ar pilnīgi nepazīstamu sievieti divatā dzertu vīnu,

es laikam apjautātos vai nevajag aiziet pēc vēl vienas pudeles , kamēr neesmu noģērbusies , bet , es nesaprotu es esmu tāda jocīgā .... Es nerunātu un neko neskaidrotu kamēr sveša meitene ir manās mājās , kas es kāda histēriķe vai ? Tas vienkārši nebūtu smuki ....
07.12.2015 22:30 |

Reitings 11162
wee bet tavā gadījumā varbūt arī tas viss ir ok un stabili un bez slēptiem nolūkiem.

šito tu iestāsti manam vīram .... nopietni , kā lai izskaidro , ka vīns neko nenozīmē .... , bet nu laikam jau nekā , vienīgais kā es spēju šo atrisināt ir paklusēt , kaut gan reizēm tā gribas papļurkstēt par to ko teica viens vai otrs mans draugs .
07.12.2015 22:32 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Ak kungs, wee, cik vari gvelzt vienu un to pašu. Nu nepsihotu tu, man šķiet, ka visas to jau ar pirmo komentāru saprata. Un visi šitie

es nesaprotu es esmu tāda jocīgā

pffff....
07.12.2015 22:33 |

Reitings 17203
weeNu meitenes priekšā arī maz ticams ka histēriju taisītu, bet normāli parunāties gan varētu, lai noskaidrotu tā kas un kā. Vai vismaz tiešām lai redzētu to vai iņi ir paziņas no jaunības vai nē. To jau pēc runāšanas utt. varētu saprast blakus esot dzīvē.

Lai nu kā, manā gadījumā vīrietis tomēr vienmēr brīdinātu un es viņu arī ja vispār kāds būs ciemos, pat ja es tikmēr mājās nebūšu. Kaut vai dēļ tā fakta lai izvairītos lūk no šādiem gadījumiem ka visi drīs jūtas ļoti neveikli un nesaprašanā par to kas notiek.
07.12.2015 22:34 |

Reitings 17203
wee Nu es vispār nespēju tādu klusēšanu izturēt, daudz drošāk justos ja viss tiktu atklāti teikts. Ok kaut kādas privātas sarunas ar draugiem vai draudzenēm mani neuztrauc, bet tieši tas ka manās mājaš varētu ienākt pilnīgi svešs cilvēks un uz līdzenas vietas nebūtu tāds stabils izskaidrojums tam, kāpēc tas cilvēks ir tur...

Man draugs arī visu vakaru runā ar vecu paziņu draugos :D Kad pirmo reizi to redzēju tad pacēlu uzaci, a tagad jau lai tik pļāpā, viņi tomēr ir ilgāk pazīstami nekā es ar viņu. :-D Bet cita atkal tik zinot to ka vīrietis runā ar citu sievieti aizsviltos :D
07.12.2015 22:37 |

Reitings 11162
Vai vismaz tiešām lai redzētu to vai iņi ir paziņas no jaunības vai nē. To jau pēc runāšanas utt. varētu saprast blakus esot dzīvē.

nu protams , vienkārši, vairums rakstīja tā, ka mana fantāzija darbojās uz urrā un es jau gara acīm vēroju, kā meitene attaisa durvis , ierauga otru un labākajā gadījumā ir vārdu caureja par to kādi abi kretīni, meitene mauka, džeks tirliņš un viņa paliks pa nakti pie mammas :D :D
07.12.2015 22:39 |

Reitings 1338
Parasti nevainīgas draugu sarakstes nedzēš laukā. Tā ka pēc tā ka nekā nebūs, arī varēs saprast ka melo.

Parasti nedzēš, jā. Bet es dzēšu, un - nē, man nav ko slēpt. Vnk mans draugs (nezinu,vrb nu jau bijušais), ir tik slimīgi greizsirdīgs, ka atradīs jebkur, pie kā piesieties, un nedēļu nerunās dēļ tā, ka man bijušais kursabiedrs uzrakstījis. Vai 100 jautājumu, ck čali man piesējās, kad esmu tikusies ar draudzeni. Tādēļ mīļā miera labad visu dzēšu ārā.
07.12.2015 22:40 |

Reitings 11162
es tieši sarakstes ar 100 gadus neredzētiem dzēšu ārā , citādi mana atbilde tāpat vien .... reti kad iet cauri :D :D
07.12.2015 22:42 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Meitenes kuras tā šausminās , jūs ar dragiem neapspriežat Jums sasāpējušas vai svarīgas lietas saitībā ar attiecībām ?

Apspriezhu tikai ar 1 draudzeni, ko pazist mans viirs. Nevaru iedomaties, kaa justos, ja mans viirs uzaicinaatu kaut kadu bernibas draudzeni, kura aizmuuk no manis,lai apspriestu spontaano abortu. Es butu loti vilusies.

mums attieciibas nav pienemts "iznest" no majas visas problemas.
07.12.2015 22:45 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Ja es ko šādu piedzīvotu, tad manējais atrautos pēc pilnas programmas. Neticētu stulbām atrunām par bērnības draudzeni. :-|
07.12.2015 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)