MJ, Skola, darbs, esmu uzvilkusies, visu laiku stresaina. Nesaprotu, kas pēdējās dienas notiek, sevi nepazīstu :( No rītiem mostos ar kaut kādu jocīgu trauksmes sajūtu, naktīs pagulēt īsti nevaru. Būs man tas jumts pabīdījies laikam :D
Tur bērni no Latvijas maznodrošinātām ģimenēm vai Bērnu slimnīcas kartiņās raksta, ko gribētu dabūt Ziemassvētkos. Es teiktu, ka tur pārsvarā ir tādi tiešām bērnu sapnīši - lego, ritenis, skrituļdēlis, skrituļslidas, lelles, mašīnas, utt. Pagājušajā gadā mums tika jauka 3gadnieka kartiņa, kurš gribēja LIELU mašīnu :) Tas tiešām likās no sirds.
Protams, ka bēriem, kuri vēl ir par mazu, lai rakstītu, kartiņas uzraksta vecāki.
Bet ir bieži vien arī tādas lietas, ka sirds lūzt - matrači, segas, spilveni, ziemas jakas, ziemas zābaki. Doma vien, ka tādas lietas ir jālūdz, liek sirdij sažņaugties...
Vairumā kartiņu bērni arī pastāsta, kāda ir situācija ģimenē (nu, piemēram, "Esam mājās tik un tik, mums ir mamma un tētis", bet bieži vien ir kartiņas, kurās stāsta, ka audzina tikai mamma vai kā...). Tur var aiziet kaut tikai paskatīties tās kartiņas, varu derēt, ka nenožēlosi. Un, iespējams, iznāksi ārā ar kādu rokās :)