Čau!
Šodien daudz darba. Pa lielam neatceros tos laikus, kad darba bija maz. Man jau riebjas atbildēt uz jautājumu, ko darīji brīvdienās? Atbilde būtu - strādāju. Labi, ka darbs man iet roku rokā ar visādiempasākumiem un ballītēm, tad vismaz nav tāda sajūta, ka esmu darba zirgs :D
Sanāca brīvdienās paviesoties Rīgā, jo biju uz ex kursabiedrenes dzimšanas dienu. 3 gadus kopš universitātes absolvēšanas pārmijām vien pāris vārdu un tpc bija man liels pārsteigums, kad saņēmu ielūgumu. Ak.. ne mirkli nenožēloju, ka piekrītu! Tāda sajūta, ka šo 3 gadu vienkārši nebija. Satiku arī vēl citu kursabiedreni un vakars beidzās plkst. 5.00 no rīta Kaļķu vārtos. Aizbraucu ar taxi uz mājām, izgāju un mēģinu attaisīt durvis.. Bāc, saprotu, ka durvis attaisīt nevaru un tā vispār nav mana māja :D Gāju meklēt, līdz atradu.. Sen jau Ķengaragas dzīvoklī nebiju naktī, nedaudz man samisējās navigators galvā :D
Šodien, pērkot sporta zālē abonementu, vēl dabūju nelielu atlaidi.. Sīkums, bet patīkami. A, algu tikko ieskaitīja.. Vispār pa skaisto 8-)