Labrīt pirmdienā! :)
Par cik esmu vēl darbā,izveidošu agro beztēmu. Jūs jau ziniet,kas jādara.
Es laikam gāzīšos mājās,gultā ar visām drēbēm,jo man tāāā gribās izgulēt šīs divas diennaktis,ka nav spēka pat iedomāties par kaut ko citu kā gultu. :D Nevaru,nevaru ,nevaru sagaidīt. |-)|-)
Lai Jums jauka un mazāk vējaina šī diena! Smaidam. (l)
Brīt! Kā jūsu pusē ar vēju? Nē, nu pie manis vnk briesmīgs tas vējš joprojām.:-D
Par vienu eksāmenu mazāk, vīiii!:-D:-D:-D
Ak, vai jo tuvāk BA darbs, jo bailīgāk kļūst.:-D
Kas ar mani notiek... tikko apraudājos, jo facebookā izlasiju, ka Laimas namiņā bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm sarakstījuši lietiņas, ko vēlētos saņemt Ziemassvētkos. Apraudājos, jo es savu naudu noriju Makdonaldā vai izklaidēs, kamēr citi vecāki saviem bērniem prieku nevar svētkos sagādāt :(
Apple_pie, tas namiņs ir šogad arī, ja? Cik forši! Pagājšgad nokavēju - jau visas vēstulītes bija izķertas. Tātad jāaizdodas uz turieni un jāpaņem vēstule laicīgi (l)
O, forši,ka izlasīju par namiņu - jāsteidz man arī!
šodien salst, darbu mazāk, nepatīk man šī bumbulēšana un apkārt klīst baumas, ka nākamgad būs lielas pārmaiņas - ceru, ka uz labo pusi, kaut gan izskatās, ka pēc visiem rādītājiem drīzāk uz slikto.
Pēc manām domām pārrunas bija baigi labās. Varēja gan kārtīgi parunāt, gan likās ka es viņiem patīku, bet nu tagad jāgaida līdz vakaram atbilde vai pieņems vai nē.
Lai nu kā, es centos atstāt cik vien labu iespaidu varēja :) Un ja jau visi smējās un bija smaidīgi, tad jau laikam tas arī ir izdevies.
Tagad tik jātur īkšķi ka vakarā sagaida pozitīvas ziņas. Pietam es vel vairāk esmu sapriecājusies jo tas darbs pat izklausās labāks nekā es sākumā domāju.
Pirms nedēļas apritēja gads kā esmu šajā forumā. Dalītas izjūtas - citreiz ir forši padiskutēt, parunāties, palasīt, kā citām iet, bet citreiz škiet, ka izniekoju laiku :-D:-D
jo facebookā izlasiju, ka Laimas namiņā bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm sarakstījuši lietiņas, ko vēlētos saņemt Ziemassvētkos.
Apple_pie - iemetīsi linku, kur to var izlasīt? :)
Labrīt
Nogulēju līdz 11iem, lai gan vakar vakarā stingri biju apņēmusies iet ar māsu uz svaru zāli šorīt, bet tas miegs, ehhh :D Bet nu muskulis man arī kājai savilkts, laikam tāpat mazliet pauzīte bija jāpaņem ;)
Negribas man rītrītu, nezinu, kā piecelšos pus8 uz lekcijām, ja 4 rītus pēc kārtas esmu gulējusi līdz pus11, 11iem :D Darba daudz, bet nav pilnīgi nekādas motivācijas, atkal jau ceru uz haļavu :D bet nu cik ilgi tad tā var? :D :D
Apple_pie Paldies! Es arī ļoti uz to ceru!
buuuuu Pirms laika mani neiepriecini :D Lai gan domāju ka bija baigi labi un viss super, bet nevar jau zināt kādi die atlikušies 6 kandidāti būs :D
buuuuu Nu man arī pateica tā ka ja nu netieku tajā darbā tagad, tad vismaz uz haltūrām varam runāt, tā kā tas arī nav tik slikts piedāvājums jo tur arī teica ka ja nu ar to citu nekas neiznāk tad tomēr iespēja jau vel paliek.
Runa iet par īstu bēbi vai suni kam zobus izrāva? Un kāpēc rāva? :(
volandemort Es jau ceru ka nē, savādāk ir liela iespēja ka viena no mums būs bēdīga, bet otra atkal priecīga. Tā man arī negribētos lai būtu, jo slikti jebkurā gadījumā justos :(
Bet nu es ceru ka tu uz interviju saistībā ar CorelDRAW neej :D