Sākšu ar to, ka nekur ārpus LV sevišķi neesmu bijusi. Esmu lidojusi, palikusi viesnīcā utt., bet parasti tie bija īsi izbraukumi tepat kaimiņvalstīs (Krievija, Lietuva, Igaunija, Zviedrija, Lielbritānija), un mērķis nebija ceļošana. Un parasti braukšanu un maksāšanu organizēja kāds cits.
Vēlos aizbraukt uz kādu silto zemu valsti, kur daba un kultūra atšķiras no tā, kas ir mums apkārt. Tas ir mans sapnis. Lasot aprakstus, šķiet, ka man patiktu Malta vai vispār kāda Vidusjūras sala.
Jautājums ceļotājām- kādas ir kopumā izmaksas šādiem ceļojumiem? Tā jau visi saka, ka var nopirkt ļoti lētas aviobiļetes un ceļot pa lēto, bet man tā nešķiet, papētot piedāvājumu. Ēšana, transports (kaut vai no lidostas un atpakaļ), dzīvošana, ekskursijas (kaut pašas elementārākās) - beigās sanāk prāva summa. Vai nav labāk ņemt tūroperatoru piedāvājumus, tur viss iekļauts un nav jādomā par ēšanu?
Cik vispār esat gatavas tērēt ceļojumam kopumā? Cik tāds tālāks ceļojums izmaksāja jums (Turcija, Ēģipte, Grieķija, Kanāriju salas...)? Varbūt varat padalīties ar konkrētām naktsmītnēm, ekskursijām un to cenām? Sevišķi interesē Malta.