Kādas ir Tavas intereses? Ko patīk darīt brīvajā laikā? Aizrauj mūzika? Māksla? Varbūt raksti dzeju? Interesējies par sportu?
Es arī esmu no tiem noslēgtajiem cilvēkiem. Tuvu cilvēku lokā neviens nepateiktu, ka esmu kautrīga, lai gan patiesībā sarunas uzsākšana ar citiem cilvēkiem, man prasa milzu piespiešanos. Tiesa gan, es ļoti labi jūtos viena, daudz laika pavadu vienatnē un jūtos daudz labāk kā starp cilvēkiem, taču, kā nojaušams, Tava vēlme ir ar cilvēkiem iepazīties. Tā nu varu ieteikt, pirmkārt, izmest ārā no galvas visus vārdus, kuri sākas ar "ne" - nevaru, nesanāk utt. Ir jāmaina attieksme un tas nu ir darbs ar sevi! Mazāk jādomā par to, ko teiks vai domās citi - mirklī, kad būsi nonākusi pie tā, ka vairs neiespringsi par citu cilvēku viedokli, tā jau būs daļa no panākumiem.
Otrkārt, ieteiktu iesaistīties dažādās interešu grupās, jo vismaz man tas palīdzēja atrast pareizos cilvēkus. Esmu mākslinieciska dvēsele, tāpēc būtu aplami mēģināt iepazīties ar cilvēku, kurš varbūt mākslu necieš ne acu galā. Esmu iesaistījusies internetā esošās domubiedru grupās, interesējusies par dažādiem semināriem, lekcijām un konkursiem par šo tēmu, tādā veidā iepazīstoties ar radniecīgām dvēselēm, cilvēkiem ar kuriem esmu uz viena viļņa. Ieteiktu pamēģināt ko tādu, tas, vismaz manuprāt, ir labs veids kā iepazīties ar līdzīgi domājošām personām.
Un, pats galvenais, sāc strādāt ar sevi! Kāda starpība ko saka vai domā citi, tā ir Tava dzīve, neiznieko to, domājot par kaut kādiem īgņām vai bijušajiem klasesbiedriem - cilvēki, kuri spēj 11 gadus no vietas kādu citu apcelt, norādot uz kaut kādām nepilnībām, patiesībā paši ir milzu kompleksu mākti. Laimīgiem cilvēkiem nav vajadzības noniecināt citus. Kad to sapratīsi, domāju, daudz kas kardināli mainīsies gan pasaules uztverē, gan pašai sevī! Veiksmi! :)