Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tiešām "Nice guys finish last?"

Reitings 59
Reģ: 29.11.2015
Sveikas,

atkal jautājums tieši meitenēm, bet, iespējams arī kādam džekam ir pieredze ar šo.

Kapēc ir tā, ka lielākoties meitenes stājoties attiecībās vēlas stabilitāti, mīlestību, uzticīgu kompanjonu, kas nekrāpj un vienmēr ir klāt, kad nepieciešāms, kaut caur telefonu vai virtuāli, ja klātbūtnē nav iespējams, taču realitātē ir tā, ka meitenēm tas ātri vien apnīk, tu zaudē savu pievilcību ka vīrietis un ir redzams, ka meitenei paliek garlaicīgi, domas sāk klejot, acis sāk skatīties citos virzienos, jau redzams, ka viņai gribas ko citu.

Kapēc? Man nešķiet, ka esmu garlaicīgs, draugu man ir daudz, esmu asprātīgs, inteliģents, nereti pasākuma dvēsele taču mīlu arī sportot, reāli izklausās pēc pašreklāmas, bet nevaru teikt, ka kāda no iepriekšminētajām īpašībām man nepiemīt. Jā, iespējams es atvainojos par daudz, esmu ļoti piekāpīgs, lieku savas intereses un vajadzības otrajā plāna, bet tas tikai tapēc, ka gribu kā labāk.

Vai tiešām, lai noturētu meitenes uzmanību, jāsāk dzīvot un uzvesties kā loham, kas ir ,iespējams, aizraujošāks tipāžs, taču nav ne uzticams, ne "pieradināts", un jeb kurā laikā var izdarīt kaut ko stulbu un uzsākt scēnu, vai arī gaidīt līdz 35 gadu vecumam, kad šīs īpašības tiks uzskatītas par pienācīgām?

Kapēc meitenes reizēm domā tikai tad, kad ir par vēlu? Visas grib tos labos un gādīgos, bet kad tāds tiek dots, izrādās, ka tā nebūt nav.

gaidu uz jūsu palīdzību vai vismaz kādu komentāru,

-Ivars
06.12.2015 15:49 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Neklausies, nemaini neko. Ja būs vismaz kāda nauda, pats nebūsi resns nodzēries vepris viss būs štokos. Atslābsti, strādā, mācies un baudi dzīvi, no woman no cry. Pats agrāk uz šo arī iespringu ar laiku viss sakārtojas. p.s. no pieredzes tā ir ,ka meitenēm patīk pašpārliecināti pāvi un kretīni .

daļa taisnības ir , laikam tapēc puiši mūs sauc par vistām ....:-D:-D:-D:-D:-D
07.12.2015 23:46 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Ja Tev ir ap 20 gadiem un satiecies ar meitenēm tajā vecumā, tad ļoti iespējams, ka tieši vecums būs pie vainas, ne jau Tu kā personība un ne jau tas, kā esi audzināts ģimenē. Man ir 25+ un, atskatoties pagātnē, kādi (sliktie) puiši mani pievilka 20 gadu vecumā, pati nesaprotu, kas tas par murgu bija un kā mani kaut kas tāds varēja interesēt. Vienmēr esmu bijusi mierīga, nosvērta būtne, bet acīmredzot zemapziņā kaut kas tomēr pievilka uz drāmu, pārdzīvojumiem, kaut ko neparedzamu. Par laimi, tas nu ir garām :D Tagad vēlos tikai mieru, drošību, uzticību, patiesu mīlestību. Nevajag nekādus ugunsgrēkus un spēlītes - to asumiņu labāk atstāt guļamistabai, ja prasās.

Esmu droša, ka ir arī meitenes Tavā vecumā, kas ir pietiekami nobriedušas, lai novērtētu to, kāds esi, vienkārši līdz šim Tev nav trāpījies vienu no viņām satikt!

Domāju, ka būtu prātīgi tagad koncentrēties uz izglītību un darbu, kā arī nodarboties ar kaut ko, kas Tev ļoti labi padodas, tādā veidā nostiprinot savu pašpārliecinātību - tas vīrieti dara ļoti pievilcīgu. Meitenes nekur nepazudīs :)
07.12.2015 23:47 |

Reitings 59
Eh, Deco, sounds good. Laikam tā arī būs jādara. ;-)
07.12.2015 23:58 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Aigar,
risks nav tas pats, kas strīds, bet ilgstoša atrašanās vienā stāvoklī, pat ja tas ir pozitīvs, cilvēku garlaiko. Es, protams, šeit nerunāju par absolūti visiem cilvēkiem. Tas, ko es gribēju pateikt ar savu pirmo komentāru šeit, ir pavisam aizvirzījies ne tā, kā es to biju domājusi. Vaina jau nav konservatīvismā, domās par nākotni un mierīgā dabā, bet gan tajā, kādā veidā šīs īpašības izpaužas attiecībās. Neesmu attiecību speciālists un pieredze man arī nav nez cik liela, bet parasti šāds "ideāls" raksturs izpaužas kā stagnācija. Visam dzīvē vajag asumu, arī attiecībās, tas nu ir fakts. Cilvēkam vajag brīžiem piesist kāju un vajag brīžiem piekļauties, nevar tikai vienu no abiem. Tāpat tas ir katrā dzīves jomā, arī darbā un attiecībās ar citiem cilvēkiem, ēdienā arī vajag kaut kādas garšas, viss nevar būt maigs un mīksts, ko var norīt bez košļāšanas.. Es nerunāju par galējībām, nevajag mani pārprast.

cormeum,
viens no piemēriem ir mana draudzene. Šis gan nav saistīts stāsts ar šīs diskusijas tematu, bet, aprunājoties ar viņu, tiešām sapratu, ka viņa ir kļuvusi iekšēji citāda. Ir cilvēki, kas idealizē un perfekcionizē dzīvi, ja tā var teikt, arī viņa. Viss notika un visam bija jānotiek pēc plāna kā pasaku grāmatā bez maz vai, tam jāsaka tas, jādara tas un tā. Taču citiem ir grūti izturēt tādus cilvēkus ilgstoši, kuri neapzināti saplāno ne tikai savu, bet arī viņu dzīves un pieprasa atbildību pret šiem plāniem. Viņa tā arī skaidroja, ka vienu dienu viņa saprata, ka tā viņai ir problēma un vienkārši mērķtiecīgi sāka mainīt savas domas, precīzāk, beigt iztēloties galvā ideālos scenārijus. Tas varbūt izklausās dīvaini, kad to tā tieši uzraksta, un viņai nav nekāda garīga slimība, vienkārši ir cilvēki, kas savā galvā visu laiku kaut ko shēmo. Viņa pati atzina, ka šobrīd ir citādāk un vieglāk, kad no cilvēkiem netiek sagaidītas konkrētas lietas, un arī citiem ar viņu ir daudz vieglāk saprasties.
Tas tā, piemēram, negribu dziļāk diskutēt draudzenes piemēru pēc būtības.
08.12.2015 01:43 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Piekritīšu Aigaram.
Es domāju, ka šobrīd tev ir pietiekami lietu, uz ko koncentrēties, un nevajag iespringt vēl arī uz attiecībām. Un lielākoties, tad kad vismazāk gaidi - kārotais pats ieleks rokās. :)
Lai veicas!
08.12.2015 01:58 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Es domāju, ka šobrīd tev ir pietiekami lietu, uz ko koncentrēties, un nevajag iespringt vēl arī uz attiecībām.

Ja cilvēkam nav piepildītas pamatvajadzības tad pie dirsas visas citas "pietiekāmās" lietas.

Uz uz ko tad viņam vajadzētu koncentrēties? Strādāt 24h dienaktī? Zinam, ka sievietes mīlestība jāpērk. Nopirkt vienmēr paspēs bet cerība nav mūžīga. Tā tie sieviešu nīdēji arī rodas.
08.12.2015 03:35 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nevienam nekas nav jāmaina (šaja gadījumā puisis izklausās pavisam normāls). Vnk jāatrod cilvēks, kurš to attiecīgi novertēs. Un tāds cilvēks noteikti atradīsies! Pēc dažiem neveiksmīgiem gadījumiem nav jāspriež par visām sievietem vienādi.
08.12.2015 03:39 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
TRY

Normala varianta cilvekam tada domasana izbeidzas lidz ar pratina pieaugsanu. Nu taa, videji rekinot, nedaudz pec 20 gadu vecuma.
Otrs, gudri cilveki lieliski zin veidus ka kert azartu, dazadas emocijas, jaunus iespaidus attiecibam nekaitiga veidaa. Jo pirmkart katrs cilveks ir pats par sevi, otrs ir tikai kaa papildinajums tavai dzivei. Un ja cilveks mekle nopietnas attiecibas, vinam stabilitate un sava veida rutina ir vajadziga, tas ir tas ko velas. Lai no traka brauciena ar draudzenem, izleksanas ar izpletni, atgrieztos majas, miera ostaa. Tas ta telaini izsakoties.

Ja cilveku, esot attiecibas, sak mocit garlaiciba, ir jasak ar sevi, jo viss sakas ar sevi, savu uztveri, savu ricibu.

Ja gribas blakus cilveku kads te tika apspriests, ne tas pozitivais variants, tad vai nu nav gataviba gimenes dzivei vai jaskiras un jamakle savs tips.
08.12.2015 11:15 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
EsEsmuEs90 - aliņu tiešām varētu sarunāt, izskatās, ka tev ir diezgan netipiska nostāja priekš mūsdienu sabiedrības, gluži kā man. Vienīgais mīnuss, ka paši no tā ciešam :D

TRY

parasti šāds "ideāls" raksturs izpaužas kā stagnācija. Visam dzīvē vajag asumu, arī attiecībās, tas nu ir fakts. Cilvēkam vajag brīžiem piesist kāju un vajag brīžiem piekļauties, nevar tikai vienu no abiem.

Kur tieši būtu tā stagnācija, ja puisis mācās, strādā, viņam ir tālejoši plāni? Manā izpratnē stagnācija nozīmē dzīvot bez mērķiem, visu mūžu īrēt 1istabas dzīvokli un pārtikt no roltoniem, netiecoties pēc labākas dzīves. Bet kurā vietā ir stagnācija, ja savai sievietei viņš grib dot visu to labāko, cenšas ne tikai sevis, bet viņas pēc? Te ir tas moments, kas pierādās gadu no gada - vairums sieviešu nezin, ko grib un izdomā iemeslus, lai šķirtos no saviem džekiem. Lai gan patiesībā, ja čalis patiešām patīk, tad neviena pat tādu domu nepieļautu. Problēmas sakne ir pavisam cita.

Man arī viena tāda reiz bija. Sākumā piekopu tēmas autora stilu, jo pats esmu ļoti līdzīgs šajā ziņā, viņai tas nepatika. Es to pajutu un uz brīdi pārlauzu sevi, centos būt citāds, ar striktāku viedokli daudzos jautājumos, izlēmīgāks, mēģināju radīt spontānus pārsteigumus... Kas viņai beigu beigās arī nepatika un pēkšņi sākās "es nezinu, ko es gribu, tu neesi slikts puisis, bet nezinu vai domāts man bla bla bla". Tā mēs arī noslēdzām savas "lieliskās" attiecības, kur pēdējie vārdi mūsu komunikācijā no viņas puses bija "es neesmu vēl izdomājusi, ko es gribu". Simtiem reižu biju teicis, lai saka visu atklāti, nepatīku, šķiramies un miers, bet nē nē, viss jau ok. Nu tā jau pāris gadus viss ir "ok". Tā vietā, lai pateiktu uzreiz, vairāk kā pusgadu bija šitāda čakarēšana.

Rezumē - visbiežāk bailes vai žēlums vai velns zin kas runāt atklātu valodu un atbrīvot liekas ciešanas, ietaupīt viens otra laiku tādā bezjēdzīgā līdzās pastāvēšanā arī tiek maskētas ar tekstiem par garlaicību, stagnēšanu un nekā nezināšanu. Grūti tikai saprast, priekš kam tas ir vajadzīgs, ja jau sākotnēji cilvēkam ir skaidrs, ka otrs tomēr nepatīk?
08.12.2015 19:16 |

Reitings 59
Aigar,

tu neesi kaut kāds mans ilgus gadus pazudušais dvīnis? :-D
ļoti viegli paliek uzzinot, ka mans gadījums šāds nav vienīgais. Godīgi sakot, mūsu gadījumi ir super līdzīgi, arī vairākas reizes jutu, ka meitene ieskatās kādā citā čalī, parasti tas bija kāds māksliniecisks hipsters vai sportists, kas braukā ar tēta mašīnu. Atzīšos, ka esmu samērā vienkāršs, man ārišķības nešķiet kaut kas nepieciešams, vairāk izskatās pēc kompensācijas citās dzīves jomās.

Jau kādu laiku novēroju, ka attiecības ir diezgan platoniskas, draudzīgas, gandrīz ne kā puisim un meitenei, bet kā draugiem. Likās ļoti dīvaini, vairākas reizes cēlu šo tēmu augšā, bet meitene liedzās, teica, ka tā nav, bet laikam ejot sapratu, ka tie ir meli, šķiet, ka viņai bija grūti sev atzīties, ka tomēr es viņu neinteresēju, vienkārši bija ērti iekārtojusies, tā teikt, friendzonoja mani kamēr vēl bijām attiecībās :-D

Nekad nesapratīšu, kapēc skaistas, gudras, jaukas meitenes pavelkās uz pilnīgiem mūjābeļiem, arī viena mana laba paziņa jau vairākus gadus skrien pakaļ čalim, kas viņu pameta, ignorē, izņemot, kad vēlas seksu, viņa ir klāt pāris stundu laikā pēc tam nedzirdot vairs no viņa vairākas dienas, kamēr viņš atbild ar "ko tu piesējies, es biju aizņemts", un viņai tiešām sāk likties, ka viņa ir pārāk uzstājīga, sajūtas vēl vainīga un atkal gaida, kad tikai pasauks. un nē, tas nav friends with benefits, jo viņa tiešām domā, ka viņi ir kopā vai vismaz to, ka viņš to ļoti gribētu, bet nez kapēc nevar. Tas ir tik primitīvi, tur nav nekādas loģikas, tā ir tīra Alpha male pievilcība, lai gan es viņu par alpha male nemaz nesauktu, viņš dzīvo uz vecāku naudas un tusē vakaros strādājot naktsklubā, un dienās guļot,jo izkrita no universitātes un nemaz neplāno atsākt mācības. Tiešām reizēm dusmas paliek, ka nevar atvērt acis, visi draugi viņai to saka, bet viņa uzskata, ka tā ir mīlesība, viņš mainīsies, tā vajag un tas ir normāli. tā lūk.
08.12.2015 20:31 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Nav jau brīnums, ka esi viens! Sēž cosmo, kaut ko ņaud un ņerkst par briesmīgajām sievietēm un mēģina vēl savu ego te apmierināt, ka tipa, ne jau manī ir vaina, ka es tik garlaicīgs, bet sievietēs. Reāli tikai palasot tavus tekstus un spriedelējumus var saprast ka tu ESI garlaicīgs un paredzams cilvēks, nu nepatīk tādi vairumam sieviešu, vienīgi vientuļajām mātēm kurām jau pie vienas vietas kāds tirliņš blakus, ka tik viņu ar bērnu nodrošina finansiāli :D
08.12.2015 20:47 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Pirms izsaku viedokli gribēju pateikt domas skaļi lielajiem dr*zējiem. Spiežot pēc komentāriem, it īpaši Dill (sarkana vāverīte sūrst, vai kaut kā tā bija) - rodas viedoklis, ka tiešām dzīvo mammas dzīvoklī, tupi pie kompja un dročī skatoties video, jo sekss realitātē nav bijis.

Kas attiecas uz EsEsmuEs90 - nelasīju visus komentārus, bet radās iespaids, ka esi līdzīgs cilvēks kā es. Nepatīk strīdi - ja rodas saspīlēta situācija centies no tās izvairīties bez dūrēm. Esi izpalīdzīgs, bet kā jau meitenes minēja, dažkārt to novērtē, dažreiz izmanto un trešajā - nobesī un tevi atšuj.
Tu esi vēl jauns, doši vien dažreiz ir sajūta, ka esi pārāk skarbā pasaulē vai piedzimis ne īstajā laikā. Noteikti esi sirdī ļoti jauks puisis. Taču pārlieku liela izpalīdzība, jaukums tiešām nebūs tas, kas piešķir attiecībās asumiņu. Nevajag būt rupjam vai nejaukam, bet dažkārt ir labi, ja atšķiras 2 cilvēku temperamenti un ir lietas par ko padiskutēt nevis situācija, kur vienā ir boss un otrs pakļaujas. Centies pilnveidoties un, lai cik jocīgi neizklausītos, mazliet būt egoistiskāks, ne tik dāsns. ;-)
08.12.2015 22:24 |

Reitings 915
Reģ: 07.09.2011
Ivar - Nevis meitenes domā, kad ir par vēlu, bet cilvēki domā, kad ir par vēlu. Neatkarīgi no dzimuma. Tu, iespējams, skaties tikai uz viena tipa meitenēm. Varbūt Tu pats esi tāds, kas skatās uz meitenēm, kuras varbūt ir skaistas (kamēr kosmētika uz sejas) ,bet kuras ir nenobriedušas, lētas.

Viens te izteicās, ka visas skaistās meitenes ir ārzemēs vai krievvalodīgās. :-D Personīgi uzskatu, ka krievvalodīgās ir skaistas - vakaros. No rīta bail skatīties uz viņām. Izlikšu žulti - ļoti daudz meitenēm vispār paradums - jo mākslīgāk, jo labāk. Mākslīgās skropstas, mākslīgie nagi, izcepta āra, pieaudzēti mati, kosmētika tonnāža. Tādas puišiem patīk, sazin kāpēc. :-D Ceru, ka neesi no tiem.
08.12.2015 22:53 |

Reitings 59
Nē, fuj, nepatīk kosmētika vispār. Ļoti nepatika, kad meitene krāsojās, to arī viņai teicu. Reizēm pat strīdējāmies par to, haha :-D
09.12.2015 07:08 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Ivar, nu laikam esam cilvēki no tās kategorijas, kura ir ļoti šauri izplatīta. Domāju, ka tādu kategoriju ir daudz - visādi alpha veči kā jau minēji, trakie ērzeļi, dīvānā pirdēji, pie datora sēdētāji un viņiem visiem tāpat viss notiek neraugoties uz to, ka tā tam nebūtu jābūt vairumā gadījumu. Bet loģiku es vairs nemeklēju šajās lietās nekur vairs, jo esmu sapratis, ka tās vienkārši nav. Vienreiz aizfantazējos tik tālu, ka gandrīz jau galvā kaut kas notika, tad sapratu, ka jābeidz tik daudz domāt :D

Un tas nav tikai ar vecumu saistīts. Manējai tolaik bija jau 26 gadi un es kā muļķis vēl daudz jaunāks būdams uzķēros, ka ja jau nav 20, tad jau būs viss kārtībā. Pats smieklīgākais, ka pašā sākumā viņa minēja, ka beidzot grib mieru, saticību un mīļumu savā starpā, pat sāka runāt par nākotni, cik bērnus gribot utt. :D Bet nepagāja pat mēnesis, kā sākās riktīgs teātris ar visu, ko iepriekš minēju. Saprastu, ja būtu pagājuši vairāki mēneši, tad vēl kaut ko varētu teikt, bet pa tik īsu laiku nav iespējams tā vienkārši mainīties, ja cilvēks patiešām patīk.

Tavs gadījums pat domāju, ka nav tas trakākais. Es, kad vēl biju kopā ar viņu, sapazinos ar visiem viņas radiem, viņa no manējiem vairījās. Sākumā domāju, ka kautrējas, tāpēc neko neuzspiedu, pats gan domāju, ka ja jau nopietni, tad jāpārlauž sevi, jāiet ar svešajiem iepazīties. Gala rezultātā tas beidzās ļoti bēdīgi, jo iepazinos ar viņas māsīcu un māsīcas saderināto, kuri izrādījās ļoti profesionāli afēristi. Būdams ļoti jauns, īpaši nepieredzējis un naivs, es sapinos viņu izliktajos tīklos, neredzot to, kas patiesībā notika. Un visu to afēru aizsāka tieši bijusī, kura teica, ka viņi nu gan ir labi un jauki cilvēki. Sīkāk gan neizplūdīšu, šis tomēr ir forums.

Ar to gribēju pateikt, ka vienkārši beigušās attiecības nebūt nav pats trakākais, kas var notikt. Ja neesi daudz pieredzējis un saejies ar meiteni, kas tajā brīdī ļoti patīk, tad vari sadarīt daudz muļķību, jo domās jau to dari viņas pēc. Tikai strēbt visu pēc tam nākas pašam. Ceru, ka tev vismaz citādi nekādu pēcgaršu viņa nav atstājusi.
09.12.2015 16:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits