Vai tiešām "Nice guys finish last?"

Reitings 59
Reģ: 29.11.2015
Sveikas,

atkal jautājums tieši meitenēm, bet, iespējams arī kādam džekam ir pieredze ar šo.

Kapēc ir tā, ka lielākoties meitenes stājoties attiecībās vēlas stabilitāti, mīlestību, uzticīgu kompanjonu, kas nekrāpj un vienmēr ir klāt, kad nepieciešāms, kaut caur telefonu vai virtuāli, ja klātbūtnē nav iespējams, taču realitātē ir tā, ka meitenēm tas ātri vien apnīk, tu zaudē savu pievilcību ka vīrietis un ir redzams, ka meitenei paliek garlaicīgi, domas sāk klejot, acis sāk skatīties citos virzienos, jau redzams, ka viņai gribas ko citu.

Kapēc? Man nešķiet, ka esmu garlaicīgs, draugu man ir daudz, esmu asprātīgs, inteliģents, nereti pasākuma dvēsele taču mīlu arī sportot, reāli izklausās pēc pašreklāmas, bet nevaru teikt, ka kāda no iepriekšminētajām īpašībām man nepiemīt. Jā, iespējams es atvainojos par daudz, esmu ļoti piekāpīgs, lieku savas intereses un vajadzības otrajā plāna, bet tas tikai tapēc, ka gribu kā labāk.

Vai tiešām, lai noturētu meitenes uzmanību, jāsāk dzīvot un uzvesties kā loham, kas ir ,iespējams, aizraujošāks tipāžs, taču nav ne uzticams, ne "pieradināts", un jeb kurā laikā var izdarīt kaut ko stulbu un uzsākt scēnu, vai arī gaidīt līdz 35 gadu vecumam, kad šīs īpašības tiks uzskatītas par pienācīgām?

Kapēc meitenes reizēm domā tikai tad, kad ir par vēlu? Visas grib tos labos un gādīgos, bet kad tāds tiek dots, izrādās, ka tā nebūt nav.

gaidu uz jūsu palīdzību vai vismaz kādu komentāru,

-Ivars
06.12.2015 15:49 |

Reitings 113
Reģ: 03.12.2015
man jau saka, ka šis ir kārtējais trollis. :D
varbūt ar. :D
06.12.2015 16:45 |

Reitings 154
Reģ: 23.07.2015
Tu vispār gribi attiecības?
06.12.2015 16:53 |

Reitings 113
Reģ: 03.12.2015
es vai autors??

ja es, tad protams..

Visi grib, savas sapņu attiecības.
06.12.2015 16:55 |

Reitings 59
Kādā sakarā es esmu trollis? :-D vienkārši interesē pieredzējušu cilvēku padoms par normālu tēmu, troļļi te ir tie, kam interesē, kāds ir lielākais daikts ko jūs esat redzējušas un kāda ir jūsu mīļākā poza mīlējotes uz vienriteņa...
06.12.2015 18:05 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
vienkārši interesē pieredzējušu cilvēku padoms par normālu tēmu

Diemžēl te šādu cilvēku ir maz. Daudzi uzskata sevi par pieredzējušiem, bet uzvedas diezgan bērnišķīgi, tāpēc es, piemēram, par ļoti personiskām tēmām šajā forumā nerakstu, jo vairākkārt esmu no malas novērojusi kā cilvēkus, kuri patiesi vēlas dzirdēt sakarīgus padomus un iekšēji ciešs, beigu beigās apceļ un pamatīgi noliek un padara par vainīgo. Ieteiktu stipri izvērtēt, ko izlikt kā uz paplātes šajā forumā, EsEsmuEs90.
06.12.2015 18:19 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
varbūt tur tieši tā lieta, meiteni piesaista tas, kā izturies pret viņu, ka esi tik jauks, utt, tava attieksme, bet nevis tava personība un raksturs?

pamēģini varbūt ieturēt mini distanci un paskatīties, kā viņa reaģē, vai ir vienalga, vai pati sāks skriet pakaļ
06.12.2015 18:34 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Pie pareizas atklāsmes esi nonācis. Pats esmu izbaudījis to uz savas ādas, esmu arī vērojis daudzu attiecības no visai dažādiem slāņiem un tas bija pirmais skaļais secinājums, pie kā nonācu.

Nevienai (ar 95% varbūtību) nepatīk paklausīgie, mierīgie, nosvērtie, uzticīgie, jaukie un tā var turpināt un turpināt. Ar tādu dzīvojot, kāda izšķirsies pēc pusgada, kāda pēc 5 gadiem, visu šo laiku sapņojot par kādu citu, bet rezultāts beigās būs tāds.

Gandrīz vienmēr priekšroka tiks dota tam, kura viedoklis ir noteicošais pret tādu, kurš kaut katru otro reizi piekāpsies. Vienmēr uzvarēs tas, kurš ir rupjāks un bezkaunīgāks. Tāda ir mūsdienu realitāte un tev ir tikai divi ceļi, kādus iet.

1.Samierināties ar to un turpināt būt kādam esi. Tādā gadījumā, ja vien nebūs lielas veiksmes un liktenis tev zvaigznēs nav labvēlīgs, tevi visas izmantos, palietos un aizskries pie cita un tu dabūsi ciest.
2.Mainīt sevi, nekļūt gluži par bezkaunīgu rupekli, taču strīdu laikā vairāk palikt pie sava, noteikt savu dzīves ritmu. Būs kāda, kas to nepacietīs un aizies no tevis, bet šajā gadījumā procents ir daudz iespaidīgāks par labu tev un tādu, kas paliks ilglaicīgi kopā ar tevi, būs krietni vairāk.

Jebkurā gadījumā - veiksmi turpmāk!
06.12.2015 18:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es gan piekrītu viedoklim, ka ļoti iespējams tu skaties uz nepareizo meiteņu tipu. Ir jebkurā vecumā meitenes, kuras novērtē stabilitāti, mieru un drošību, uzticību. Ja neesi šādas sastapis, visticamāk tevi pašu piesaista cita tipa meitenes - kuras ir spilgtas, bet tajā pat laikā diezgan tukšas.

Un piekrītu arī viedoklim, ka iespējams esi pārāk mīksts... Es gan personīgi īsti nespēju to iedomāties, jo man diez vai traucētu iztapīgs vīrietis (neesmu kaprīzais tips, līdz ar to iztapība nešķiet biedējoša nekādā formā), bet saprotu, ka kādam tas var šķist par daudz.

Nu un vēl jāpiebilst, ka tu izskaties varen jūtīgs! Nedomāju, ka esi tādā vecumā, ar tik lielu pieredzi, ka vari atļauties tā plašu sirdi apgalvot, ka sievietes ir maitas. Gan jau labi ja pāris neveiksmīgi randiņi ir bijuši, tavā ap 20 vecumā un tu jau čīksti par to, ka neviens negrib ar tevi, ideālo ģimenes vīrieti, veidot nopietnas attiecības. Nu tak baudi jaunību labāk! Viss būs! Savā laikā.
06.12.2015 18:54 |

Reitings 14
Reģ: 06.12.2015
EsEsmuEs90
I will fuck you in da ass! (l)
06.12.2015 19:39 |

Reitings 59
Libido30, kāpēc? :-D
06.12.2015 19:41 |

Reitings 14
Jo izskatās, ka Tev vajadzētu. (l)(l)
06.12.2015 19:44 |

Reitings 59
Palasot tavu aktivitāti forumos izskatās, ka tev ne to vien vajadzētu :-D
06.12.2015 19:45 |

Reitings 14
Nu ko vēl tu man varētu piedāvāt? (l);-)
06.12.2015 19:46 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Ir vecuma grupa, kurā nekaunīgākiem puišiem tiek dota priekšroka. Bet pienākot briedumam, meitenes novērtē stabilitāti. Vienkārši droši vien tu esi vēl jauns, tava vecuma meitenes vēl nav iztrakojušās. Būs labi :)
06.12.2015 20:43 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Nezinu - man simpatizē labie puiši.
"sliktos" neieredzu acu galā. Riebjas tie snobi iedomīgie.
06.12.2015 20:52 |

Reitings 154
Reģ: 23.07.2015
"sliktos" neieredzu acu galā. Riebjas tie snobi iedomīgie.

Jo viņi uz tevi neskatās, jo esi nūģe.

Jebkuras sievietes sapnis ir lai viņu kārtīgi paņem priekšā, tā ka vāverīte sarkana surst pēc tam.(l) Uhhh
06.12.2015 20:55 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
vai arī gaidīt līdz 35 gadu vecumam, kad šīs īpašības tiks uzskatītas par pienācīgām?

Pēc man pazīstamo kluso puišu pieredzes(kam tīņu gados neveicās)- 23-25 gadu vecums ir tas, kad izveidojas pirmās nopietnās un diezgan noturīgās attiecības, ne 35. Tiesa, tas laiks sakrita ar to, kad viņiem parādījās darbi ar diezgan labu atalgojumu, bet nu viņi ir bijuši diezgan izvēlīgi uz meitenes izskatu, tādēļ laikam jau loģiski, ka bija jāpagaida līdz laikam, kad būs spējīgi apmierināt attiecīgas meitenes dzīves kvalitātes prasības.
06.12.2015 20:56 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Kam ir nauda, tam ir sieviete. Vinalga cik nice vai bad.
06.12.2015 21:04 |

Reitings 59
Es neiznu, kādu tēlu es esmu te sev uzbūris :-D

Es neesmu kluss, es neesmu nūģīgs, es nelasu Zaļo zemi lai izklaidētos piektdienas vakarā un nekrītu komā no sajūsmas velkot kvadrātsaknes no četrciparu skaitļiem kamēr mamma man smērē sviestmaizes. Es esmu normāls, aktīvs, jautrs puisis, vienkārši sirdī esmu jauks un lādzīgs, nevis skaitļoju kurā randiņā un cikos paņemt priekšā meiteni, lai pēc tam notītos. Mēģinu būt gadīgs un likt meitenei justies kā princesei, bet laikam tas nav tas, ko viņas ilgtermiņā vēlas. Nu nespēju būt riebīgs, melot, vīt kaut kādas intrigas, koļīšanās klubos man liekas stulba, daudz labāk atpūšos mājās ar meiteni, kuru mīlu, bet kā pieredze rāda, šādi ar laiku zaudē vīrišķīgo pievilcību meiteņu acīs, man apmēram tas prasīja gadu.
06.12.2015 21:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
CIK? Nu cik "viņas" ir tavu jaukumu nenovērtējušas un tevi pasūtījušas labi tālu? 2? 3? veselas 5?

Aizdomas, ka vienkārši tev ir tendence kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem visu laiku*, nevis pie vainas tas, ka VISĀM meitenēm patīk "sliktie".

_____
* tevi pievelk nepareizais "tips"
06.12.2015 21:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits