Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

6.decembra beztēma!

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Sēžot nomodā un skatoties kā pulkstenis skaita miegam nolaupītās stundas, nolēmu izveidot beztēmu!
Sākumā laikam gribēju pateikt to, ka vēl pavisam nesen pati biju izveidojusi tēmu, kurā lūdzu padomus saistībā ar jaunas dzīves sākumu un profesijas maiņu. Tolaik tik daudz labu padomu palīdzēja, ka nu 2015.gadu varēšu iesākt ar jaunām idejām un apņemšanos! Tāpat arī prieks par diskusijām ar kuru palīdzību esmu virtuāli sarunājusies ar interesantām, jaukām, lieliskām personām. Tā nu mans lielais paldies aiziet katrai cosmo foruma dalībniecei. Tas ir neticami kā, sarunājoties ar pilnīgi nepazīstamu cilvēku, neredzot ne tā seju, ne zinot vārdu, var gūt sev daudz dažādu atziņu, pārdomu un beigu beigās vēl iedvesmoties mainīt savu dzīvi. Paldies par iedvesmu jums, mīļās dāmas!
Un lai sākas beztēma! Kā pavadāt šo nakti? Kā iesākusies svētdiena - otrā Advente?
(l)
06.12.2015 02:23 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Atvainojos - varēšu iesākt 2016. gadu! Datumi pat sajuka :D
06.12.2015 02:23 |

Reitings 53
Reģ: 07.11.2013
Ar iesnām un uztraukumu par to, ka aiz dzīvokļa durvīm stāv mīļš, bet tomēr svešs suns :-D Kad saņemšos un ielīdīšu gultā, noskatīšos pāris Bob`s Burgers sērijas :-)
06.12.2015 02:26 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Labrīt!
Man vēl joprojām aiz loga ļoti vējojas un svilpo. Šonakt caurais miegs, tad nu atkal skaitīju aitas. Pa īstam. Un ziniet, tiešām palīdz. Vakar naktī vēl aizdomājos, nez, kurš šo triku izdomāja? :D
Šodienas plančiks iepirkt vairākus podiņus ar Ziemassvētku puķi, citādāk vienīgie festive atribūti mūsmājās ir stacionārais milzu mandarīnu šķīvis, mans Adventes meistardarbs un sveces visās malās. Galīgi nejūtas, ka svētki nāk. :-|
06.12.2015 10:25 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Ophelia, Tava beztēma naktī paspējusi pazust no redzesloka. Bet nu prieks par Tavām atziņām un man bonuspunkti, ka paspēju ierakstīties te. :D
06.12.2015 10:31 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
Labrīt! Šodien tik labi jūtos,mans vīrietis arī pacilātā garastāvoklī šorīt. (l)
Vakar noorganizēju draugam pārsteiguma ballīti- uzaicināju viņa sen neredzētos,foršos draugus. Dikti priecīgs bija satikt pēc tik ilga laika.
Pļāpājām,atpūtāmies - vienkārši labi pavadījām laiku,nemanot kā laiks iet.

Mans vīrietis no priekiem samīļoja,sabučoja un pateica paldies - pārsteigums izdevies! :)) (l)
Cik labi darīt otram labu.(l)
06.12.2015 11:07 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Labs rīts. Ar draugu domājam, ko lai šodien padara tādu ārpus mājas? :D
06.12.2015 11:34 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Sveikas!

Nedrīkst jau čīkstēt, bet man gribas.. es jūtos kā no laivas izmesta. Nākošajai nedēļai ir tik daudz darāmā, bet es nezinu kā lai saņemos. Kur lai es sevī rodu to motivāciju un dzinuli iet uz priekšu. Vienkārši rokas nolaidušās..
Jūtos emocionāli tik slikti, ka uz mani paskatoties jau var redzēt, ka kaut kas nav labi. Man nekad nav bijuši loki zem acīm, bet pēdējās dienas ir tādi zili riņķi, ka bail.
Nu, pažēlojos, ceru, ka paliks kaut kripatiņu vieglāk :-(
06.12.2015 11:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits