Cik ilgs laiks pagāja jums?

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Meitenes,
esmu situācijā, kad nevaru neko vairs saprast.
Tiekos ar puisi-lai arī tikšanās ir bijušas vien četras , mūsu komunikācija ir principā katru dienu, pēdējā laikā jau līdz vēlai naktij.
Tiekoties arī neesam šķīrušies līdz pat vēlai naktij/rītam.
abpusējā pievilcība ir acīmredzama un jūtama, BET- nav p.i.l.n.ī.g.i nekāda progresa. ko es ar to gribu teikt? puisis necenšas noskūpstīt, lai arī situācijas ir bijušas uhhh , ku daudz.Vienmēr atvadoties seko apskāviens.
es nesaprotu-mēnesis pagājis un progresa randiņošanā nav. Jums arī tā ir bijis?
Fakts, kas nelīmējas kopā ir, ka pēc pirmās tikšanās reizes aicināja uz ' filmu vakaru' , bet es negribēju sasteigt un izvairījos. tagad sāku domāt, ka tas tiešām bija plānots kā burtisks filmu vakars un nākamie soļi var arī nesekot.
05.12.2015 22:19 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Viss būs labi, nogaidi. Agri vai vēlu tas notiks!
Ja ir tā, kā Tu raksti, tad vińš vienkārši apdomā katru savu soli, jo Tu vińam esi svarīga :)
06.12.2015 19:28 |

Reitings 14
Reģ: 06.12.2015
Vienkārši paņem un atsūkā viņam, meitenīt. :-)
Tas ir tas, ko viņš gaida. Viss uzreiz aizies. (l)(l)(l)
06.12.2015 19:30 |

Reitings 140
Reģ: 10.06.2014
Kas ilgi nāk,tas labi nāk! Ļaujies laikam un tad jau redzēsi kas sanāks, nedomā par to tagad
06.12.2015 19:38 |

Reitings 138
Reģ: 25.11.2015
Atceros pati gandrīz tādu pašu gadījumu - gaidīju, kad puisis mani noskūpstīs, jo, protams, pašai kaut kā negribas. Līdz vienā brīdā viņš pateica, ka nevēlas neko uzspiest un, ja es vēlēšos, tad nāksies pirmajai to izdarīt. :) Līdz vienu vakaru saņēmos un pati viņu noskūpstīju.
Ar to gribu teikt, ka ļoti iespējams puisis vēlas, lai tu viņu noskūpsti pirmā. Tas nav nekas tāds. Tas ir tikai mīts, ka puisim vienmēr jānoskūpsta meitene pirmajam. ;)
07.12.2015 01:48 |

Reitings 71
Reģ: 25.11.2009
Dolcenera Taa čaļa vārds gadījumā nesākas uz K burta? :-D Baigi aizdomīgi izklausās, man arī reiz bija šāds frukts, kurš aicināja uz filmām utt, karoč lielākā bremze no visām bremzēm :-D
17.01.2016 18:14 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Haha, man ar savējo tagadējo tieši tas pats bija, tikai ilgāk par mēnesi viņš nesaņēmās neko, kādi 2 mēneši stabili bija, kad nevarēja viņš noskūpstīt :D Un viņam tad jau 25 gadiņi bija :D Nesapratu, kas vsp notiek, es zināju, ka ļoti viņam patīku, visādi centās izklaidēt, izrādīt simpātijas utt, bet kā nebija bučas, tā nebija, teikšu godīgi, es nemaz tik ilgi negribēju gaidīt, man jau labu laiku bija zb, kopš bijām pazīstami un pirms mēs sagājām kopā paspēju jau ar 4 citiem cilvēkiem pabučoties, vēl uz randiņiem ar citiem čaļiem gāju ar cerību, ka atradīsies kāds cits normāls nebremzēts, bet mans tagadējais visu to laiku tpt tikai turpināja aicināt kkur un neko nedarīt, akddd cik apnicīgi bija, bet nu sakarīgs likās un neviens normāls cits arī neatradās, tad nu gāju tikties ar viņu līdz pēc 2 mēn saņēmās viņš :D Pats viņš man skaidroja, ka ļoti ilgi neesot sapratis, kas vsp ar mani ir- vai ir kkāda interese vai nav, vai kas tur notiek.. :D Nu jā, un vēl kādu mēnesi pēc mūsu pirmās bučas viņš jau man atzinās mīlestībā, tā kā nebija tas viss jūtu trūkuma dēļ, tieši pretēji :) A es gan stulbi uzvedos, bet nu baaaac, tas bija kaitinoši
17.01.2016 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits