Haha, man ar savējo tagadējo tieši tas pats bija, tikai ilgāk par mēnesi viņš nesaņēmās neko, kādi 2 mēneši stabili bija, kad nevarēja viņš noskūpstīt :D Un viņam tad jau 25 gadiņi bija :D Nesapratu, kas vsp notiek, es zināju, ka ļoti viņam patīku, visādi centās izklaidēt, izrādīt simpātijas utt, bet kā nebija bučas, tā nebija, teikšu godīgi, es nemaz tik ilgi negribēju gaidīt, man jau labu laiku bija zb, kopš bijām pazīstami un pirms mēs sagājām kopā paspēju jau ar 4 citiem cilvēkiem pabučoties, vēl uz randiņiem ar citiem čaļiem gāju ar cerību, ka atradīsies kāds cits normāls nebremzēts, bet mans tagadējais visu to laiku tpt tikai turpināja aicināt kkur un neko nedarīt, akddd cik apnicīgi bija, bet nu sakarīgs likās un neviens normāls cits arī neatradās, tad nu gāju tikties ar viņu līdz pēc 2 mēn saņēmās viņš :D Pats viņš man skaidroja, ka ļoti ilgi neesot sapratis, kas vsp ar mani ir- vai ir kkāda interese vai nav, vai kas tur notiek.. :D Nu jā, un vēl kādu mēnesi pēc mūsu pirmās bučas viņš jau man atzinās mīlestībā, tā kā nebija tas viss jūtu trūkuma dēļ, tieši pretēji :) A es gan stulbi uzvedos, bet nu baaaac, tas bija kaitinoši