Grupu braucienu uz ārzemēm ar mērķi iepirkties

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Labs vakars, meitenes!

Tēmas virsraksts pasaka priekšā manu interešu objektu. Tātad, vai kāda zina/ir piedalījusies grupu braucienos no Latvijas uz ārzemēm (piemēram, Anglija), lai iepirktu apģērbu, apavus? Esmu gatava pievienoties pulciņam. Mani konkrēti interesē apavu iegāde. Ja kādai ir zināma informācija par manis interesējošo jautājumu, es būtu ļoti pateicīga par palīdzību.

P.S. Esmu uz izmisuma robežas, jo galīgi vairs nav ko vilkt kājās un Latvijas veikalos pārdotie apavi vienkārši neder, jo nekur nepārdod izmēru 38,5. :'-(
05.12.2015 21:25 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Speciāli braukt uz aarzemeem, veel jo vairaak Londonu, kas ir aarkaartiigi daarga valsts , shoppinga deelj nav izdeviigi !!! Nu atradiisi biljeti par 35 eur ar 6 h stundu pauzi kaut kaadaa citaa lidostaa (nahren to vajag?) . Atbrauksi uz Londonas taalaako lidostu un domaa biletes tev izmaksaas Londonaa leeti ? nu nu , cilveeki biezhi vien ir tik naivi , domaajot , ka viss aprobezhojas ar kaut kaadiem dazhiem desmitiem eur lidojuma biletei . Neesi padomaajusi par bileshu iegaadi tikshanai liidz centram ? Un visdriizaak , ka tas nebuus lidojums vienas dienas ietvaros , kas nemaz nav reaali , lai pa leeto aizlidotu . Taatad tev naaksies mekleet viesniicu vismaz paaris dienaam . Tu zini cik daargas viesniicas ir Londonas centraa ? Bet , ja dziivoot attaalaakaa rajonaa , tad atkal reekjini naudu transportam !!! Un veel eediens ! Makjiitii eediisi ? nee nu okey ...
(t)(t)(t)(t)(t)

uz aarzemees var braukt iepirkties tikai celojuma ietvaros vai tad , ja dziivo jau kaut kur centraalaa Eiropaa un var viegli un leeti aiztiites ar vilcienu uz blakusvalti , lai iepirktu shmotkas .
06.12.2015 23:22 |

Reitings 2062
tb aarkaartiigi daarga pilseeta :D

38.5 izmeeru viegli atrisinaat , nopeerc 39 izmeeru un vienkaarsi iekshaa purngalaa pieliimee pashtaisiitu polstereejumu . Man izmeers arii svaarstaas no 37 un 38 un tad , kad kurpes ne shis , ne tas , tad pashrociigi atrisinu neertiibu un lieki netaisu sev probleemas ar kaut kaadu globaalo shoppingu aarzemees .
06.12.2015 23:26 |

Reitings 541
Luizelza - es pateicos, ka Tu tik ļoti uztraucies par to, ko es ēdīšu, kur gulēšu Londonā utt. :-D:-D:-D Jūtos pagodināta. (l)(l)(l) Žēli, ka Tu cilvēkus vērtē tik pesimistiskos toņos un negatīvās krāsās (naivi utt.). Skumjā pasaulē Tu dzīvo. :-(:-(:-( Bet Tu aizmirsi, ka visi cilvēki nav vienādi un ļoti labi apzinās blakusparādības, kuras pastāv, kad iet runa par iepirkšanos ārzemēs. Un tieši tie cilvēki, kuri parasti neklausās savu latviešu bāleliņu maušanā (ko Tu dari), tieši arī gūst panākumus.
Tev novēlu arī turpmāk veiksmīgi polsterēt ar paštaisījumiem gan vasaras kurpes, gan ziemas zābakus, gan rudens zābakus un citus apavus! Noteikti seksīgi izskaties!
Bet sev es novēlēšu veiksmi savā dzīvē kopumā! :-)
07.12.2015 10:53 |

Reitings 2062
Sjelo . jo tu neapzinies , ka ir liela starpiiba starp Vaaciju un Londonu . Ja uz Vaaciju veel var sagadiities tas izdeviigais lidojums , tad par Londonu vari aizmirst . Man nav pesimistisku tonju , vienkarsi atver acis un pati apskaties saakumaa gan bileshu cenas , gan viesniicu cenas un pareekini . Loti izdeviigi ? (l)|-)
Kaads sakars pashtaisiitam polstereejumam ar seksiigumu ? Man rokas no dirsas neaug un nemetu naudu aaraa lai nopirktu gatavus taadus pashus polstereejumus . Kur aitas , tur cirpeeji |-)
07.12.2015 11:00 |

Reitings 541
Tigerrrr - paldies par ieteikumiem! Šodien ieiešu ALDO. Iečekošu, kas labs šajā veikalā. :-)

Grapefruit - Tam tā vajadzētu būt. Es tikai pastāstīju par to, kā man veicās ģimenes ceļojuma laikā uz Vāciju. Mēs bijām pašā Vācijas sirdī - Berlīnē. Daudz pabijām Alexander Platz (atvainojos, ja nepareizi uzrakstīju), bet tieši tur nosecinājām, ka lielākais vairums veikalu ir arī LV. Tā jau nebija, ka neko nenopirkām. Patiesību sakot, diezgan daudz sapirkām. :-) Kopumā brauciens patiesi atmaksājās. Tāpēc arī esmu PAR šādiem braucieniem. Nu jau vairāki gadi pagājuši, bet iegādātās preces joprojām ir augstākajā kvalitātē un izskatās kā jaunas.
07.12.2015 11:06 |

Reitings 541
Labi, luizelza - domā, ko un kā gribi. Tev ir tādas tiesības. Man nav vēlēšanās ar Tevi vairs te ņemties. Man šobrīd ir citas svarīgākas lietas darāmas. Lai Tev veicas! Visu labu! :-)
07.12.2015 11:08 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Pirmkārt, es visu tavu diskusiju izlasīju, tā kā nestāsti man, ka es tikai pēdējās rindiņas lasu, otrkārt, izdomā, ko tu vēlies, jo tu pati nezini, ko gribi. Izplāno ceļojumu un, kā jau te minēja, tad ceļojuma ietvaros kādu dienu velti šopingam. Atrast vienmēr kaut ko varēsi. Tu saki, ka tu uz Vāciju negribi vairāk, bet kur tad tu gribi braukt iepirkties? Ja tev Eiropa neapmierina, tad brauc uz ASV iepirkties, tad nebūs par ko sūdzēties.
07.12.2015 11:12 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Autore ir interesanta personība-nez kā veicas ar saskarsmi reālajā dzīvē :D
Par tēmu: Rīgā ir pietiekami daudz veikalu, lai atrastu apavus pat visjocīgākajām kājām. Man arī ir starpizmērs, bet izstaigājot Stockman, Elkor, Domina, Mols, Spice, Alfa, Barona ielas veikalus, Baltkrievijas preču veikalus, tirgu, esmu atradusi ražotājus un vietas, kur var nopirkt man derošus apavus. Katrreiz taču nebrauksi uz ārzemēm pēc kurpēm. Atrodi tepat zelta vietas.
07.12.2015 11:16 |

Reitings 541
Paldies meitenēm par sniegtajiem padomiem! :-) Tie man lieti noderēs. :-)

Kad būšu veiksmīgi izbraukusi Londonu ar savu šopingtūri, tad varēšu pastāstīt, kā man gājis. :-)

Labu apetīti visām, kuras šobrīd pusdieno. :-)
07.12.2015 12:21 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
www.wizzair.com un gan jau arii ryanair.com var atrast :)
07.12.2015 12:39 |

Reitings 173
Reģ: 29.01.2009
Daudz pabijām Alexander Platz (atvainojos, ja nepareizi uzrakstīju), bet tieši tur nosecinājām, ka lielākais vairums veikalu ir arī LV.

Vajadzēja vairāk pastaigāt pa veikaliem. Jā, ir tas pats kas LV, bet vēl ļoooti daudz visādu veikalu, kas LV nav un šeit uz šauru kāju var atrast ļoti daudz apavu, pašai ļoti šaura kāja un dīvaina izmēra 37,5 :D Tā ka brauc gan labāk uz Vāciju ;-)
07.12.2015 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits