Grupu braucienu uz ārzemēm ar mērķi iepirkties

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Labs vakars, meitenes!

Tēmas virsraksts pasaka priekšā manu interešu objektu. Tātad, vai kāda zina/ir piedalījusies grupu braucienos no Latvijas uz ārzemēm (piemēram, Anglija), lai iepirktu apģērbu, apavus? Esmu gatava pievienoties pulciņam. Mani konkrēti interesē apavu iegāde. Ja kādai ir zināma informācija par manis interesējošo jautājumu, es būtu ļoti pateicīga par palīdzību.

P.S. Esmu uz izmisuma robežas, jo galīgi vairs nav ko vilkt kājās un Latvijas veikalos pārdotie apavi vienkārši neder, jo nekur nepārdod izmēru 38,5. :'-(
05.12.2015 21:25 |

Reitings 541
Korri - paldies liels par instrukcijām. :-) Un kā ir ar mākslīgās ādas apaviem? Vai tos arī var pastaipīt jeb ar ādas imitāciju šis variants "neiet krastā"?

Buuuuu - paldies par padomiem. Vai vari man, lūdzu, pateikt, kurā mājas lapā šīs lētās biļetes var iegādāties? Vakar skatījos šajā mājas lapā: http://superbiletes.lv/, bet tur cenas diezgan astronomiskas. Pieļauju iespēju, ka neprotu atrast, tāpēc būtu pateicīga, ja Tu varētu dot man kādas norādes. Tad vēl viens jautājums: Londonā ir diezgan daudz lidostas. No kuras lidostas ir vistuvāk līdz Tevis nosauktajiem iepirkšanās veikaliem, proti, oxford street un done?

P.S. Es patiesi nekad neesmu bijusi Anglijā, tāpēc daudz ko nezinu un tāpēc arī uzdodu šādus jautājumus.

Nete - Un kur šos platumus var redzēt? Uz zoles? Vai iekšpusē? Lūk, brīva vieta savu zināšanu izpaušanai. Tāds jau arī ir šīs diskusijas mērķis. :-)
06.12.2015 15:26 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Kapēc tev vajag iepirkšanās tūri, ja pats var individuāli visu noorganizēt. Nesaki, ka tu nezinu, kur braukt un kur tie labie veikali. Internetā var atrast visu nepieciešamo informāciju, kā tad cilvēki brauc ceļojumos un paši visu saorganizē?
06.12.2015 16:01 |

Reitings 541
Leillu - Uz saviem jautājumiem atbildes atradīsi, ja izlasīsi visu šo diskusiju nevis tikai pēdējās rindiņas. :-)
06.12.2015 16:04 |

Reitings 856
Reģ: 12.03.2011
Esmu braukusi šopinga braucienos ar lielu grupu uz Berlīni. Parasti tūroperators izsmeļoši ir aprakstījis kuros lielveikalos brauks un kas tur labs ir.
06.12.2015 16:11 |

Reitings 541
Kardamons - izklausās superīgi! Kādas atsauksmes? Ar kādu tūroperatoru brauci, ja drīkstu zināt? Varbūt šis tūroperators veic šopinga braucienus arī uz citām valstīm? :-)
06.12.2015 16:16 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Droši vien dabūšu kārtējo uzbraucienu devu no autores, bet nespēju noturēties. Man arī ir 38,5 un ļoti šaura kāja (vasarā sandales vispār murgs sameklēt, par dažiem apavu modeļiem var aizmirst). Iepirkšanās ārzemēs īsti neatrisina šo problēmu, viss tas pats - 95% apavu neder. Ā un par apavu izmēriem runājot, man arī ir gan 38, gan 38,5, gan 39, gan ir bijuši 40. izmēra apavi - tāpat kā ar apģērbu izmēriem, ražotāji netaisa apavus pēc vienas liesties un viena parauga, tāpēc apavu garums it kā vienam un tam pašam izmēram var ievērojami atšķirties. Veiksmi ar šopinga tūri ;-)
06.12.2015 17:14 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Pamēģini sākumā nevis skriet uz Vāciju, bet atbrauc tepat uz Daugavpili (tirgus, Solo centrs, veikali). Pati pagājušo nedēļu biju Spicē un tiešām atrast kaut ko derīgu nesanāca. Turpretī aizbraucot uz D-pili atgriežos ar pilniem iepirkuma maisiem. Es nesaku , ka tur kvalitāte ir daudz labāka, bet piedāvājums tur ir nedaudz savādāks un daudzveidīgaks. Piemēram Daugavpils Ns-Kingā izvēle ir 3-4 reizes lielāka nekā Spices Ns- Kingā.
06.12.2015 17:23 |

Reitings 541
Donata - Tu kļūdījies, jo negrasos Tev neko pārmest vai "braukt augumā". :-) Ir atšķirība kā pasniedz savu viedokli. Tu to izdarīji kā nobriedis cilvēks, no gaisa neraujot uzskatus, kuriem nav loģiska pamatojuma. Tu izklāstīji savu pieredzi kā nobriedis cilvēks. Pret šādiem cilvēkiem man ir cieņa, bet necienu tos cilvēkus, kuri man "brauc augumā" pilnīgi ne par tēmu. Un tas būtu muļķīgi no manis tagad Tev uzbrukt. :-) Viss ir kārtībā. Saki, vai esi iepirkusies veikalā "Chester"? Šis veikals ir tepat LV. Tur pamatā pārdod angļu apavus. Ar šo veikalu līdz šim man ir bijusi viena veiksmīga pieredze, kad pagājušo gadu izdevās nopirkt ziemai apavus (Anglijā ražotus un uz izmēru 38,5). Zini, savu mūžu ērtākos apavos vēl nekad nebiju staigājusi. (l) Tieši šī iemesla pēc es zinu, ka Anglijā es apavus varētu nopirkt. Man par to šaubu nav. Ja runājam par rudens un vasaras apaviem, tad šajā veikalā diemžēl tos neizdevās nopirkt, bet, neatkarīgi no tā, arī tagad vēl regulāri piestaigāju, cerot laikus uztrāpīt uz Anglijā ražotiem apaviem.
Vai drīkstu vaicāt, kā Tu tiec galā ar savu apavu problēmu?

Paldies par laba vēlējumiem! :-)

Avene2 - Daugavpilī nekad neesmu bijusi, tāpēc priekšstata nav nekāda, bet paldies par norādēm! Vai jums tur ir tie paši veikali, kuri Rīgā?
06.12.2015 18:10 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
pain in the ass :D
06.12.2015 18:15 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Bet vai Vācijā esi kādreiz bijusi?
Gluži nav tie paši protams ir CCC, NsKing, lindex, meta, bet ir arī citi. Bet vislielākais piedāvājums ir tieši tirgū.
06.12.2015 18:18 |

Reitings 541
Avene2 - esmu bijusi Vācijā. Viena no tām bija šopinga tūre ar ģimeni un jā,... tieši tad nosecināju, ka neko diži labāku par LV nopērkamu tur nevar atrast (pamatā tieši tādi paši veikali, kuri LV, piemēram, Rieker). Tāpēc uz Vāciju vairs nemaz netēmēju.
06.12.2015 18:23 |

Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Sjelo, vai ALDO esi skatījusies? Tur noteikti ir izmēri 38.5.
06.12.2015 18:30 |

Reitings 6299
Chester ir kvalitatīvs, bet tur parasti ir maza izvēle un augstas cenas :( kā es sadzīvoju? staigāju tajā, kas ir piedāvājumā, bieži sanāk nopirkt sašņorējamos vai kā citādi pēdai pielāgojamos apavus, elastīgas balerīnas (tādas, kuras plauktiņā ir saliekušās), bet ir man arī pāris klasiskas ādas kurpes ar papēdi - vienas Itālijā pirktas un otras no Hogl, bet tās jau sāk likties, ka pa lielu un būs jālīmē silikona ieliktnītis. Vācijā ražotiem apaviem, kā te viena meitene minēja, ir platuma burtiņi, piemēram Sabo veikalā uz Čaka ielas pārdevējas māk ieteikt īsto platumu.
Bet tieši nākamajā vīkendā būšu Oxford street, varbūt varēšu atstāt atsauksmes par firmām, kuras jāmeklē :D
06.12.2015 18:31 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
bet vācijā ir primark
06.12.2015 18:31 |

Reitings 6299
Primarkā tik zeķes pirkt :D ok, varbūt ne tikai zeķes, bet noteikti ne apavus. Runājot par angļu apaviem, Euroskorā ir Clarks, kuriem mēdz būt pusizmēri un narrow fit.
06.12.2015 18:46 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
runāju par apģērbu
06.12.2015 19:15 |

Reitings 541
Tigerrrr - Aldo neesmu skatījusies. Iemesls - dzirdētas sliktas atsauksmes par kvalitāti. Un man tas ir svarīgi, ņemot vērā, ka neesmu tik bagāta, lai pirktu apavus dažiem mēnešiem un tad izsviestu. Vai Tu pati iepērcies Aldo? Kādas atsauksmes Tu vari sniegt? Vakar Spicē tieši nostaigāju garām šim veikalam un neiegāju iekšā, lai arī noskatījos. :-)

Donata - jā, Chester ir augstas cenas. Atzīšos, ka nopirku savus ziemas zābakus par sālītu naudiņu, bet nenožēloju, jo tie man tagad ies daudzus gadus. Pilnīgi acīmredzama kvalitāte salīdzinājumā ar Ķīnā ražotajiem apaviem, kurus LV pārdod par zelta cenām. :-O Cik noprotu, tad Tev ir NEklasiskā stila apavi, vai tā? Es Tev būtu ļoti pateicīga, ja varētu man sniegt kādus ieteikumus/padomus pēc tam, kad pati būsi pabijusi Oxford Street. :-) Man tas noderētu, jo iekšējā sajūta saka, ka, ja ne janvārī, tad visticamāk pavasarī uz Angliju aizkulšos. :-) Par Clarks es šodien nupat kā domāju. :-D Ar skumjām nosecināju, ka, piemēram, no Clarks.co.uk mājas lapas nevar uz LV pasūtīt apavus. Vienkārši nepiegādā. Painteresēšos Euroskor par Clarks. Paldies! :-)
06.12.2015 19:21 |

Reitings 329
Sjelo, jā, es pati esmu pirkusi apavus Aldo, taču ne zābakus. Man pašai arī ir 38,5 izmērs. Bet tur reizēm neatbilst izmēri, man ir derējuši arī 37,5 un 38, tāpēc var pamērīt arī nedaudz lielākus/mazākus izmērus. Vieniem vasaras apaviem atplīsa zole, taču viņi paši uzreiz arī paņēma atpakaļ, neko nejautājot, jo konkrētais modelis (espadrilles) tika izņemts ārā no apgrozības, kā arī atgrieza pilno summu. Tagad tieši Aldo veikalos bija -50% atlaides, arī ziemas zābakiem, taču ne visam klāstam.
06.12.2015 19:33 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Vacija jau var nopirkt apavus no visas pasaules , ne tik vacu razojumu.
Un daudzam firmam ir pus izmeri, uzreiz jauta pardeveja, kads izmers vajadzigs, kads modelis un paradis kas pieejams. Vai kada internetlapa, paskaties, kuras firmas iedava pusizmerus, un tad ej uz tiem veikaliem.
06.12.2015 19:33 |

Reitings 329
Un, runājot par to saplīšanu, tāpēc visām precēm ir 2 gadu garantija, protams, ja Tev ir saglabāts čeks, un Tu vari nest uz veikalu un iesniegt prasību par preces nomaiņu vai pilnas summas atmaksu, un pēc ekspertīzes visticamāk Tev piedāvās samainīt pret citu attiecīgā veikala preci noteiktās summas apmērā.
06.12.2015 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)