Tigerrrr - Aldo neesmu skatījusies. Iemesls - dzirdētas sliktas atsauksmes par kvalitāti. Un man tas ir svarīgi, ņemot vērā, ka neesmu tik bagāta, lai pirktu apavus dažiem mēnešiem un tad izsviestu. Vai Tu pati iepērcies Aldo? Kādas atsauksmes Tu vari sniegt? Vakar Spicē tieši nostaigāju garām šim veikalam un neiegāju iekšā, lai arī noskatījos. :-)
Donata - jā, Chester ir augstas cenas. Atzīšos, ka nopirku savus ziemas zābakus par sālītu naudiņu, bet nenožēloju, jo tie man tagad ies daudzus gadus. Pilnīgi acīmredzama kvalitāte salīdzinājumā ar Ķīnā ražotajiem apaviem, kurus LV pārdod par zelta cenām. :-O Cik noprotu, tad Tev ir NEklasiskā stila apavi, vai tā? Es Tev būtu ļoti pateicīga, ja varētu man sniegt kādus ieteikumus/padomus pēc tam, kad pati būsi pabijusi Oxford Street. :-) Man tas noderētu, jo iekšējā sajūta saka, ka, ja ne janvārī, tad visticamāk pavasarī uz Angliju aizkulšos. :-) Par Clarks es šodien nupat kā domāju. :-D Ar skumjām nosecināju, ka, piemēram, no Clarks.co.uk mājas lapas nevar uz LV pasūtīt apavus. Vienkārši nepiegādā. Painteresēšos Euroskor par Clarks. Paldies! :-)