Sveiki tautieši. Sen neesmu veidojis vakara beztēmas... :)
Ārā laiciņš mūs lutina, pieņemu, ka daudzi no mums sēž iekštelpās un domā ko darīt, ne?
Tātad, kādi ir tie plāni vakaram?:) https://youtu.be/N1kpeRhqVzI
Čaviņj.. Šovakar tāds neliela "vēja"nogurums uznācis.:-D|-) Taču gulēt gan vēl neiešu. Domāju aizlaist līdz lielveikalam un iegādāties kaut ko grādīgu. (Šampanieti/vīnu?)(t):-D
Es gan neko negribu teikt, bet tas Jay Larson joks man izklausās ņemts no viena cita stand up komiķa. :-O Vai varbūt otrādi, jebkurā gadījumā esmu velvienam to joku dzirdējusi.
MJ - paņem spilvenu un segu, ej gulet vanna :D:D Ai, es dzirdot to joku 1x, bija smiekligi.. Tu par to fluffy skatijies?
Elizabete - Pareiz dari :)) Paņem Vācu Riesling :))
Nesen anācu no spices, tie lielie veikali nav priekš manis un vējelis ar sapūta kamēr aizgāju/atnācu.
mazinssusurs es priecaatos,ja manējais ar saviem draugiem viens pats ietu izklaidēties biežak..gada laikā labi ja divas reizes aiziet viens,pārējās daudzās reizes man ir jāiwt kopā ar viņu un viņa draugiem..m:-D
Runājot par shoppingu.. tad tagad vispār pretīgi ir atrasties T/C. Tāda burzma, visiem kaut ko vajag, galvenais, ka paši īsti nezin ko.. Un tik maisās pa kājām :D