Sveiki tautieši. Sen neesmu veidojis vakara beztēmas... :)
Ārā laiciņš mūs lutina, pieņemu, ka daudzi no mums sēž iekštelpās un domā ko darīt, ne?
Tātad, kādi ir tie plāni vakaram?:) https://youtu.be/N1kpeRhqVzI
ERS6, piekrīt tikties, no tu patīc, bet nav pārliecības par jūsu nākotni. Ja nu kas, pietur savu pagātni, lai ir kur atgriezties... Kaut kā tā, laikam.
Bet, tas savā saknē nav pareizi. Satikties esot aizņemtai, vai arī man ir tuubi uzskati?
Spēkā paliek jautājums - kas liedz pārtraukt nelaimīgas attiecības?
Un man ir jautājums, kapēc jūs meitenes mēdzat tā peksni vienkārši sākt ignorēt bez nekāda iemesla? Čato, čato un tad viss.. Un vairakas vestules ar jautajumiem kadel neatbildi tiek vienkarsi izlasitas un noignoretas... Kaitina šitais nereāli.. Ja nevelies vairs catot, gruti vienkarsi uzrakstit to un viss?!
Pozitīvais Varbūt tu esi pārāk uzbāzīgs?
Es parasti tādus čatotājus lēnām atšuju, pakāpeniski runājot kamēr aptrūkstas par ko runāt vai arī pasaku ka nav laika un miers.
Vienu reizi mūžā tā brutāli ignorēju puisi, bet viņš mani riktīgi nelika mierā. Es viņam pateicu ka man nav laika, jāstrādā bija daudz un ātri, bet šis ik pēc 5 min zvana un sms raksta prasot vai esmu beigusi strādāt un varu iet biljardu ar viņējiem spēlēt...
Kad 50 reizi pateicu ka nav man laika, tad vienkārši piegriezās un sāku brutāli ignorēt.
Sēžu un priecājos. Šodien izprintēju un ielaminēju ilgu moku rezultātu. Ir skaisti:) Sīkums, bet patīkami! :) Šovakar brīvs vakars, domāju, ko sadarīt...
Šovakar pievienojos besīgajām. Galīgs negarastāvoklis un nav ne jausmas no kā. Gribēju atstāt savu garastāvokli virtuvē, sacepu burvīgas mazas piciņas, tomēr garastāvoklim nepalīdzēja, jāiet laikam gulēt. :-/
Miss joker- Neesmu uzbazigs, bet vairak par visu pasaule nevaru ciest ignoresanu. Galvenais ka meitene pirma uzraksta un tad peksni parstaj atbildet un nepaskaidro kapec. Tikai dazas vestules nosutiju ar jautajumu kapec neatbildi, tika izlasitas un viss.. Galvenais ka iemesla tam nav. Bet nu labi, ja negrib, tad nevajag ar. Meitenu ir daudz. Vienkarsi nesaprotu kapec tik stulbi ir jarikojas, visticamak meitene nenobriedusi un viss.