Ziemassvētki kopā ar drauga ģimeni vai tikai ar draugu?

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveika dāmas!

tuvojas Ziemassvētki un kaļu plānus kā tos pavadīt :)
Dzīvoju ar draugu kopā, ārzemēs un mana ģimene ir Latvijā. Drauga ģimene dzīvo šajā pašā pilsētā, kurā mēs.
Pagājušos gadus svinējām Ziemassvētkus pie vecākiem. Šogad tiešām VĒLOS Ziemassvētkus pavadīt romantiski divatā mājās. Bet problēma ir, ka drauga vecāki to nepieņems, baidos ka apvainosies.
Godīgi sakot es nemaz tik labi nejūtos drauga ģimenē - vecāki strīdas, nerunā viens ar otru, tēvs uzbļauj mātei, nekāds atmosfēras, pierīšanās un tēvs runā tikai ar manu draugu, sievietes ir bezmaz vai izslēgtas no saunas...nopietni. Draugs to visu zina, bet neko nevar darīt.

Cik pieklājīgi vai nepieklājīgi būtu nesvinēt Ziemassvētkus kopā ar vecākiem, bet tikai divatā...nu pateikt, ka šogad mēs tā izlēmām?
05.12.2015 12:11 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Nesaprotu - kà tas ir - nepieļautu? :|
Negribu un viss. (t)
06.12.2015 09:31 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Es arii iemetu aci vecajaas teemaas, ko parasti speciaali nedaru :-D Jaunkundz, Tava probleema ir juusu pashu attieciibas nevis drauga maate vai drauga teevs :-D

Un nav ko te kladzinaat, cik tagad viss jums superiigi juusu pashu starpaa, veel septembrii raudaaji, ka draugs sev iepeerk daargas lupatas, tachu Tev nekad neko, kaa arii kaut kur paviideeja kaut kas par vienliidziigu mamuta stiepshanu :-D Njemot veeraa to, kaa Tavs daargais pret Tevi izturas, vinja vecaaki veel ir ljoti laipni pret Tevi :-D Citiem jau tas sen buutu apnicis un redzot, ka deelam nosaciiti pie vienas vietas, jau sen buutu nospljaavushies par to, ko Tu tur piiksti no kaada stuura. Un juusu probleemas un uzskatu atshkjiriibas ir taadas, kas vilksies liidzi visu dziivi, taas nav no operas - "man patiik rozaa, vinjam zils, sastriideejaamies, kaadus aizkarus kaarsim guljamistabaa", taas diemzheel ir taadas, kas agraak vai veelaak rezulteejas ar attieciibu beigshanos.

Ne tur kakja daliishana, ne maates naakshana ciemos, ne "ne-vegjetaarie" sveetki pie vainas, bet gan tas, ka vienkaarshi neesi vinjam lielaa beznosaciijuma miila :-D Tu esi, ir labi, ja Tevis nebuutu, kaarties neietu, visdriizaak nospljautos. Un, protams, vieglaak vainot visu pasauli, nevis atziit, ka neesi un nekad nebuusi tam viirietim vissvariigaakais dziivee.

Gribi stuteet savas "burviigaas " attieciibas, piever muti, aizej, ieeed salaatinjus, pasmaidi, aamen. Vari, protams, riikot romatiskos sveetkus divataa, tas biidaamais viirietis miiljaa miera labad gan jau samierinaasies, tikai njem veeraa, ka vinjam pie dirsas taadi romantiskie sveeki, vins labaak eestu maates rosolu un kotletes nevis skatiitos, kaa Tu dejo striptiizu sniegbaltiites teerpaa.

Tas ieteikums, ka shai jaasariiko dzejolju skaitiishana vai senlatvieshu tradiicijas, vispaar iespaarda :-D Kur ir garantija, ka cilveekiem taads balagaans patiik? Daudzi cilveeki vispaar neciesh taas kaazu, ziemassveetku atrakcijas, piedalaas pieklaajiibas peec un lai neaizvainotu organizeetaaju. Turklaat veel kompaanijaa, kuraa autore ir tikai kaa piekabe :-D Iesakiet veel, lai shii lellju teaatra izraadi uzved "veciishu" izklaideeshanai un noada visiem pa zekju paarim ar latvju rakstiem:-D

Te vispaar nav ko ieteikt, kameer "nesit un nekraapj", tikmeer stutee savas "attieciibas" :-D Ko vairaak videejai latvju sievietei vajag, ha, ha :-D Ka tik pashai taa lielaa miila peec x gadiem nekljuust par izniekotu dziivi.
06.12.2015 10:50 |

Reitings 555
Die Kleine Hexe

Kāpēc tik sekli domāt? Domā cilvēki nemaz nemainās? Mans draugs pēdēja pusgada laikā ir mainījies, kļuvis savādāks, jo mēs daudz ko esam izrunājuši.

Un visa problēma šajā tēmā ir viņa klusēšanā un viņa dumjajā mātē, kurai nepielec, ka kaut kad vajadzētu beigt ar šito lūgšanu ņemt ciemos kaķi utt. Nesen draugam pateicu ka man šitā "kaķa tēma" ir apnikusi un ja tas turpināsies man vairs nebūs vēlme braukt nekādos ceļojumos un tas ietekmēs mūsu attiecības. Redzēšu kāda būs reākcija nākamreiz. Vismaz viņš man piekrita un teica ka viņam tas pamazām arī nepatīk.

diekleinehexte

Tavi komentāri tādi kā lielai daļai - vīrietis kaut ko izdara uzreiz "pamet! tāds briesmonis! tu ar viņu nebūsi laimīga!" nepadomājot par to ka cilvēki mainās un attīstās... attiecības nav tikai rožu dārzs. Tur jau ir tā lieta, ka cilvēkiem jāmācās vinam ar otru runāt, nevis tagad pēc pirmajām problēmam aizbēgt projām, kā laikam Tu to darītu.

Mēs dažas lietas atrisinājām mūsu attīcībās un draugs arī parūpējās par patīkamu pāsteigumu man Ziemassvētkos.
26.01.2016 13:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
viņa dumjajā mātē
Runājot, ka ābols no ābeles tālu nekrīt :D
26.01.2016 13:53 |

Reitings 555
cormeum

ja Tu būtu manā sitācijā, tad dažās situācijās vel citi vārdi nāktu prātā. A ko darīt ja jau 3 gadus cilvēkam nepielec, ka vajadzētu savādāk... skumji redzēt ka cilvēkam ar pieklajīgu mājienu nepietiek.
26.01.2016 13:57 |

Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Jā, DieKleineHexe komentāri ir smieklīgi, bieži vien ļoti dzēlīgi un asi, taču trāpīgi, bet arī - galīgi ne uz visiem cilvēkiem attiecināmi, jo visus nevar bāzt vienā maisā.
26.01.2016 14:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Runa ir par Tava mīļotā cilvēka vecākiem, kas, manuprāt, ir pelnījuši kaut kādas cieņas izpausmes kaut tāpēc, ka ir viņu radījuši un (vairak vai mazāk) izaudzinājuši par cilvēku, kuru Tu mīli.
Tomēr zākāt 2. pusītes māti neglītos vārdos nav īsti normāli, manuprāt.

Es zinu, kā tas ir, kad vīrieša māte šķiet kā no citas pasaules.. kad neveidojas viegli labs kontakts. Tomēr vienmēr pret viņu izturējos ar cieņu un rūpējos cik spēju..

Piekrītu Kumu komentāram:
Es brauktu,ja arii skaidri zinaatu,ka neapmierinaas visa taa eesana uttJa ar viirieti ir nopietnas attieciibas,nopietni naakotnes plaani,tad es negribeetu bojaaat attieciibas ar vecaakiem,tas vareetu buut saapiigi draugam!Lai kaadi tie vecaaki-taa ir tomeer dala no vina!
26.01.2016 14:14 |

Reitings 555
cormeum

NE REIZI neesmu teikusi, ka es necienu vai izturos nepieklajīgi pret viņa vecākiem. Esmu vienmēr ļoti pieklajīga, par katru stulbumu, kurš man atkal uzdzen dusmas vai nepatiku es tikai pasmaidu, stulbi pasmaidu.... bet cik ilgi var tā pasmaidīt? Tapēc es jau minēju, ka skumji, ka ar pieklajību cilvēki nesaprot.

Viņa vecākiem un manam draugam liekas, ka man viņa vecāki ļoti patīk, īpaši māte. Parasti pat draugam izsaku kaut ko jauku par viņa māti. Bet vai es tieku cienīta vecāku priekšā? ne vienmēr! Lai cik es reizes ar smaidu pasaku "kaķim patīk būt mājās, tur kur viņš dzīvo...negribētos viņam sarīkot stresu ar vadāšanu mašīnā" šo esmu teikusi jau ntās reizes. Nesaprot.

Tāpat kā viņa mums vienreiz pateica "nu jūs neceriet ka es jūsu bērnus pieskatīšu, man pašai vajaga savu brīvo laiku" - un cik pieklajīgi tas skan manā klātbūtnē?
Mana cieņa pret viņiem ir daudz augstāka, nekā viņu pret mani.

Taču arī manī kādreiz sakrājas dusmas un nepatika kuru gribas vienkārši pateikt, izstāstīt.... bet kam? nejau draugam, nejau viņa vecākiem. Izstāstīju šeit.
26.01.2016 15:06 |

Reitings 328
Reģ: 21.01.2013
sophies_world, visas tavas problēmas ir viegli risināmas. Piemēram, līdz ko dāma grib kaķi paziņo, ka esi viņai noskatījusi minci, ka vajag tikai braukt pakaļ. Vai nu viņa ņem tevis noskatīto vai (vai pati atrod minci pēc savas gaumes) vai arī iztiek bez kaķa vispār. Kaķis dzīvo vienā vietā un punkts. Tas tā jocīgi, ka viņa ar to runci kā mazs bērns: šodien gribu - vediet, pēc 2 dienām - savāciet kaķi.
26.01.2016 15:27 |

Reitings 555
samurajs

pēc 2 dienām - savāciet kaķi. - ja vēl tā būtu. Viņa jau atpakaļ neatdot. Tad raud un vienkārši gaida mūsu reākciju.

Viņai kaķi nopirkt? Nedomāju, ka tā būtu izeja, jo viņa vienreiz izteicās, ka viņa grib tieši tādu kā mums ar tādu pašu raksturu un ja nebūs tad atdos patversmei. Nē, man būtu žēl dzīvnieka. Savam draugam par šo ieminējos, viņš teica ka nē, jo tad viņa vēlēšoties, ka abi kaķi ir pie viņas.

Nu vispār tāda jocīga situācija un izejas it kā arī nav. Vienīgi runāt, bet negribas sastrīdēties. Liekas - dēļ kaķa ko tur strīdēties, smieklīgi! Bet ja šitas man katru reizi jāpiedzīvo, tad kaut kad nervi arī netur, cik ilgi vēl mākslīgi pasmaidīsi.
26.01.2016 15:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits